alexa11 31.10.2018 08:56 пишет: довго іздив на ДТ енерджі, поки ціна не стала 32. на окко зі знижкою дешевше попробував ДТ Евро. Різниці з ДТ енерджі не помітив.
Буквально позавчора, теж прозрів з ціни на АНП і поїхав на ОККО, так як зі знижкою типу дешевше буде. Хвилин 15-20 танцювали з касиром і колл-центром (заради принципа чекав ), ніфіга не надавалась знижка після заправки. Зареєстрували заявку і тепер, я САМ маю їм періодично дзвонити і питати як там мої "зекономлені" 150грн
Таки, краще у Бєні хоч і по 32грн, зате без бубнів, танців і плясків
alexa11 31.10.2018 08:56 пишет: довго іздив на ДТ енерджі, поки ціна не стала 32. на окко зі знижкою дешевше попробував ДТ Евро. Різниці з ДТ енерджі не помітив.
Буквально позавчора, теж прозрів з ціни на АНП і поїхав на ОККО, так як зі знижкою типу дешевше буде. Хвилин 15-20 танцювали з касиром і колл-центром (заради принципа чекав ), ніфіга не надавалась знижка після заправки. Зареєстрували заявку і тепер, я САМ маю їм періодично дзвонити і питати як там мої "зекономлені" 150грн
Таки, краще у Бєні хоч і по 32грн, зате без бубнів, танців і плясків
купуйте талони і буде Вам щастя. На сьогоднішній день вартість дизпалива ОККО по талонам складе 30,00-30,50. А так як термін придатності їх 3 місяці, то ще й фіксуєте вартість палива на момент покупки
S_V_R 31.10.2018 13:10 пишет: купуйте талони і буде Вам щастя. На сьогоднішній день вартість дизпалива ОККО по талонам складе 30,00-30,50. А так як термін придатності їх 3 місяці, то ще й фіксуєте вартість палива на момент покупки
заправлявся два рази. не було глюків. усе дуже легко і швидко, як розрахуватися звичайною карткою. вставив пістолета. купив талони через смартфон і розрахувався на касі.
я не катав, але знайомі катали дт ЮПЖ, не сподобалося і на вихлопній трубі нагар був. на солярці з АНП проіздив більше 20000, нагару на вихлопній не було.
S_V_R 01.11.2018 12:33 пишет: так а що краще? ОККО по 30, чи АНП по 32?
Думаю каждый для себя сам решит. Например моя ситуация, решился попробовать анп, все понравилось и расход стал меньше почти на 1 л. чем на окко. Рассказал знакомым, они попробовали и сказали что у них расход на АНП больше чем на ОККО. Отговорили меня там заправлять + появились талоны по -4 грн на ОККО. Как я только не ездил, но такой расход как на анп не удалось получить. Выкатал талоны и сейчас тоже думаю брать новые по 29.50 или попробовать АНП по 32. Склоняюсь к анп, расход то реально меньше был, так что эта разница 2.5 грн может быть перекрыта. Это моя ситуация, кто не замечает разницы в расходе,тяге думаю однозначно брать где дешевле)
я не помітив різниці між ДТ енерджі з АНП і ДТ евро з ОККО. по звуку мотору, еластичності, динаміці, витратам. стосовно витрат, для прикладу, сьогодні неспіша без перевищення дозволеної швидкості із Тарасівки до Нивок 4,6л. В районі 8 години ранку, по дорозі тягнучки перед жулянським шляхопроводом і на пр. перемоги. без тягнучок думаю було щи менше, паспортний можна сказати. двигун 1.6 евро 5 з сажовиком.
60% времени езжу на ANP, 15% на ВОГ, 10% на UPG, остальное всяко-разно типа Сокар. Что АНП, что ВОГ, что ЮПГ - расход одинаковый, звуки, нагары - все одинаково. Сокар больше расход был.