Абісняю! Був би у мене новенький мілєнькій червоний міні з білим дахом і білими смугами на капоті - всі би дівки озиралися. А на купру вони ващє не реагують. На купру тільки мужики звертають увагу. Ідеальна тачка для гея! З мужичьками знайомитись - раз плюнути!
Так аргумент "гейських машин" взагалі ущербний - бо зазвичай геї в стилі і моді розбираються набагато краще ніж наші гетеросексувальні мужики, в яких зазвичай тільки на Камрі і встає (ну ще на багажник канонічної, да)
Абісняю! Був би у мене новенький мілєнькій червоний міні з білим дахом і білими смугами на капоті - всі би дівки озиралися. А на купру вони ващє не реагують. На купру тільки мужики звертають увагу. Ідеальна тачка для гея! З мужичьками знайомитись - раз плюнути!
А чому ? Двоякий дизайн, інтер"єр м"яко кажучи теж не супер, табун коней на передньому приводі ? Маленька, жорстка, на трасі некомфортна. Проблемна кпп + не до кінця зрозуміло що з двигуном. Пальне 98+
А чому ? Двоякий дизайн, інтер"єр м"яко кажучи теж не супер, табун коней на передньому приводі ? Маленька, жорстка, на трасі некомфортна. Проблемна кпп + не до кінця зрозуміло що з двигуном. Пальне 98+
Чому ?
З правди - тільки про бензин вроді, нє? А навіть, якби було правдою, то ніколи не зрозумію такого плану дописи в темі про куплене нове авто.
Чому ?
Откуда столько штампов в одном месте? Скажи, что я неправ и ты на личном опыте знаешь, что такое Купра на DCC.
Чому ?
Хм, а дійсно... чому?
Колись в дитинстві ми часто гуляли біля школи попри готель "Супутник", то у Львові. Совок, 1987-89 роки. На дорогах тільки москвичі, запорожці, жигулі і волги. Зрідка можна було зустріти шото цікавіше. Як правило, військові з НДР тягнули всякі корчики.
А в готелі жили іноді іноземці. Регулярно. От у нас була розвага зазирати на спідометри і вишукувати машину з найбільшою цифрою. переважно це було 200, 220, зрідка 240. 260 - велика рідкість.
Так от, повертаємось у сьогодення. Як ходили по салонах на оглядини, зайшли і на купру подивитися. Ну всівся я. І шо бачу? На спідометрі - 300! Всьо, вибор прєдопрєдєльон і від нього не було можливості уйті
Чому ?
Откуда столько штампов в одном месте? Скажи, что я неправ и ты на личном опыте знаешь, что такое Купра на DCC.
Для етого я тут і сіжу! Будемо розбиратися без зайвого вагофільства у всіх проблемах. І у тому які з них вигадані, які вилікувані, а які є реальними!
vvvolf 15.06.2017 13:02 пишет: А базовий режим DCC - це типу найкомфортніший, чи є можливіть перемикатись як "вниз" так і "вверх" по ієрархії "комфорт-спорт"?
чесно - ще не внікал.
Там є режими загальні, для дцц, коробки, двигуна, керма і вродє ще чогось - комфорт, спорт, купра, індивідуальний.
Індивідуальний можна настроїти як хочеться. Я зараз просто в комфорті катаю
А для чого? Я абажаю їздити поза містом. І люблю довгі поїздки. Бо тоді можна трохи повикабелюватися, притопити, пообганяти. Імхо воно придатне для цього
Чого? Ну от чого воно має бути поганим для траси? Ладно якби ще Ібіцу автор купив, (та й то я б погодився лише щодо паршивих доріг), але ж тут типовий С-клас
Цуг 15.06.2017 12:55 пишет: Для етого я тут і сіжу! Будемо розбиратися без зайвого вагофільства у всіх проблемах. І у тому які з них вигадані, які вилікувані, а які є реальними!
Ждьом Думаю, первым пунктом будут сверчки в салоне. Интересно, что будет вторым.