AM 02.08.2023 11:01 пишет: Прикольне авто ІМХО це вже щось середнє між прадо і старим FJ Cruiser. Буде цікавий конкурент Бронкам і Вранглерам. Основне, звісно, ціна. Ну, побачимо. П.С.: Ага, пише в статті від 55к (то мабуть про штати).
фанаты не поменяют на Тойоту эти машины. да и у Прадо не будет 2 мостов. Но конкуренция это очень и очень хорошо, пусть будет
AM 02.08.2023 11:01 пишет: Прикольне авто ІМХО це вже щось середнє між прадо і старим FJ Cruiser. Буде цікавий конкурент Бронкам і Вранглерам. Основне, звісно, ціна. Ну, побачимо. П.С.: Ага, пише в статті від 55к (то мабуть про штати).
фанаты не поменяют на Тойоту эти машины. да и у Прадо не будет 2 мостов. Но конкуренция это очень и очень хорошо, пусть будет
У Бронко попереду незалежна підвіска
речь только про Ренглер. Бронко это хорошо как наличие конкуренции, там еще есть Гренадер из этой серии, но вопрос в задачах и все такое.
Murzik2.0 02.08.2023 21:29 пишет: Трішки оффтопу, але дивіться що раніше вміла робити Тойота! І це буле звичайне авто за звичайні гроші і мотором 1,5 л на 108 кобил. Але вона надихнула дизайнера McLaren F1.
Так в этом авто практичности ноль . Как единичный экземпляр , показать -смотрите что мы можем , а для масмаркета эта модель не зашла б .
Так продавали целых 5 лет, очень популярна была в Японии и Штатах, сейчас ценится среди коллекционеров.
Продавали и количество проданных в процентном отношении от общего количества разные вещи.
речь только про Ренглер. Бронко это хорошо как наличие конкуренции, там еще есть Гренадер из этой серии, но вопрос в задачах и все такое.
А где он есть ? Чтобы узнать что это такое пришлось воспользоваться гуглом Из wrangler , где я живу и работаю , есть rubicon, safari,sport . И все Есть Gladiator , это wrangler пикап ,ни о каких гренадерах никто ни слухом ни духом . И это песочница
Бронко вже відкусив у Ренглера норм так Їм там ще й 4раннер від тойоти трохи наступав на п'яти. Якщо Тойота зробить гарну роботу над помилками, теж покуштує пиріжок позашляховий. Там в штатах це зараз тренд.
ЗІ мені просто вперше почали подобатися деякі тойоти. Спочатку ГР Яріс і Королла. А тепер он Прадіку додали харизми. І те що у нас тут його не сприймуть - перший знак, що ідуть в правильному напрямку
Я не спеціаліст, але у заступників головного бухгалтера елеватору, керівників вагових на тих самих елеваторах, керівників транспортного відділу дрібних агрохолдингів, лендлордів з наділами 500-1000 га, а також виконавчих представників будівельної галузі має бути траур. Як на мене, то новий прадо виглядає не престижно, як для імені. Якийсь прадо-кєн з Барбі.
SNPTK 03.08.2023 23:33 пишет: Я не спеціаліст, але у заступників головного бухгалтера елеватору, керівників вагових на тих самих елеваторах, керівників транспортного відділу дрібних агрохолдингів, лендлордів з наділами 500-1000 га, а також виконавчих представників будівельної галузі має бути траур. Як на мене, то новий прадо виглядає не престижно, як для імені. Якийсь прадо-кєн з Барбі.
Та норм, Прадо це вже престиж. А тут фари круглі, як у "Геліка", такий же квадратний... А цей погляд фар - "Я слєжу за табой"?! Думаю будуть брати 😀
Paulskit 04.08.2023 11:31 пишет: Я вас прошу, які понти на Прадо? Він завжди був японським уазом.
то с точки зрения жЫрующих на бмв аатоуашников. а с точки зрения пэрэсичных граждан джЫп-агинь- большой, да еще и тойота, не киа какая то или хьюндаи:).
Paulskit 04.08.2023 11:31 пишет: Я вас прошу, які понти на Прадо? Він завжди був японським уазом.
то с точки зрения жЫрующих на бмв аатоуашников. а с точки зрения пэрэсичных граждан джЫп-агинь- большой, да еще и тойота, не киа какая то или хьюндаи:).
Це ж про сприйняття. Я б зацінив 911 Turbo S/GT3 чи макларен який небудь. На крайняк BMW М/ Mercedes AMG. А які понти в звичайній тойоті чи лексусі яких на дорогах тисячі, ще й в типових комплектаціях? Ось це все що в мас маркеті, для понтів не дуже годиться, ІМХО.
Вот, получите TLC 70 2023, правда только в Австралии и Японии.
в нього нарешті поставили сучасний дизель 2,8 та автомат до цього був атмо 4,2 на 120 кінячок тіко з мішалкою. Коротше, я ю його зараз купив...
А який дизельний двигун стояв на двухсотому крузері? Бо я памятаю їхав в такому році у 2018-му, в товариша був, то середній розхід показував 13,5 соляри в ЕКО режимі. Танунах таке доробало, бо не їхало воно, коли тапку в пол натискав.