Абрвалг 09.01.2025 01:12 пишет: Салон не хуже, чем у КИА . Или то у КИА как у бумера, кто там их знает...А ваще все это условности, через неделю привыкнешь и будет ОК.
Людина така, що до всього звикає. Но ота підпорка збоку, це якийсь треш. Да і сам панель приладів, ну якось дуже коряво інтегрована. Якщо слово інтегревона тут доцільно.
удобно сравнивать скрин из видео с бубновой комплектацией и маркетинговую фотку топа? рекомендую сравнить удобство сидений для начала
Я їх багато бачу на дорогах, на відміну від нішевого DS, який я собі колись розглядав, при тому що мало хто знаэ що це за марка. і виглядає Купра классно, тому, імхо, дуже добре що в нас дійсно є вибір, як писали вище
Звісно це усе суб'єктивно, але DS7 я у Києві (принаймні у центрі), зустрічаю набагато частіше за Форментор. Може тому що принаймні три ДС7 ночують у дворах неподалік мого будинку. У сусідньому дворі був оригінал, який два роки тому DS9 під будинком ставив, але мабуть швидко розчарувався, бо вже рік на тих же номерах стоїть новий гранд черокі.
В щільному трафіку на автобані, коли денний пробіг перевалив за тисячу, адаптивний сильно спрощує життя. В місті абсолютно зайва опція.
Я навпаки тільки в місті і використовую. В заторах супер зручно. В БМВ до 20 км/г взагалі ніякої уваги йому не треба, вище 20-ти просить тримати палець на кермі, інакше буде сваритись. Ось на трасі достатньо рідко користуюсь, бо часто простіше обігнати ніж тупити за кимось.
juiT 09.01.2025 00:58 пишет: А що це за уйо..іще? Бічна підтримка панелі приладів? Інтеграція кабелів від екрану в торпеду? Куди котиться німецький автопром? Я тепер розумію стрибок продаж Тойоти в Європі. Тревел, що ти там казав про салон Королли? Paulskit казав про бюджетну бмв, ну щоб таке.... А сидіння? Да Ніссан вище, це S-класс по салону.
От за що люблю цей форум, так це за щире, десь навіть дитяче, здивування, що авто преміум марки в базовій комплектації буде бідне як село без церкви. Ніколи такого не було і ось знов.
Мене здивувала не так бідна комплектація, як якість виконання. Таж тканина і самі сидіння виглядають як в бюджетній Короллі. Тільки чомусь для Рено це фу-бе, а тут це ж БМВ. Сама реалізація приборної панелі, також ок? Особливо на фоні Пежо cockpit. Від німців чекаєш більш ретельного підгону салону і гармонічності. Імхо. Я не мав на увазі відсутність 100500 кнопок , в БМВ завжди було лаконічно, в попередніх моделях. Але відчувалась гармонія. Тесла стайл з планшетом по центру.
Дивись, йдеш в салон на Гавела чи куди тобі там зручніше, сідаєш, дивишся, ту за 34 євро і гарно оснащену, за 70. Потім продовжимо цю розмову, бо поки що вона не має жодного сенсу.
Paulskit 09.01.2025 12:43 пишет: Дивись, йдеш в салон на Гавела чи куди тобі там зручніше, сідаєш, дивишся, ту за 34 євро і гарно оснащену, за 70. Потім продовжимо цю розмову, бо поки що вона не має жодного сенсу.
а потім сісти в форментор)) і одразу хотелка зміниться
Paulskit 09.01.2025 12:43 пишет: Дивись, йдеш в салон на Гавела чи куди тобі там зручніше, сідаєш, дивишся, ту за 34 євро і гарно оснащену, за 70. Потім продовжимо цю розмову, бо поки що вона не має жодного сенсу.
а потім сісти в форментор)) і одразу хотелка зміниться
ІМХО, для України формат Форментора це просто топ. І ціна дуже приємна.
таки да. Просто одна из свистелок, шо есть, шо нету...От подогрева руля и вентиляции сидений толку на много больше.
В щільному трафіку на автобані, коли денний пробіг перевалив за тисячу, адаптивний сильно спрощує життя. В місті абсолютно зайва опція.
IMHO, вполне хватает обычного. Пользуюсь регулярно на "дальняках", когда хочу дать отдохнуть правой ноге.
я в місті постійно на круізі норма+19км/година , щоб за ліміти швидкісні не вилізати хтось мені за це тут на форумі сказав щось типу - "це ж треба бути таким жмотом, щоб державі штраф за перевищення швидкості не віддати"
Я вів мову про те, що коли їдеш по лівій смузі по автобану, і хтось перед тобою вискакує, то це додаткова безпека коли ти вже добряче втомлений. В міському трафіку ж навпаки. За умови, що постійно хтось то вискакує перед тобою і авто різко гальмує, потім вступається і авто різко газує. Ну або тримати мінімальну дистанцію.
Я навпаки тільки в місті і використовую. В заторах супер зручно.
Підтримую, свого часу, відмовився від форментора через відсутність такої опції на ринку. В корках гальмує м'якше за мене в дев'яти випадках з десяти, відпускає гальма, докочується до зупинки і гальмує, я так гарно ногою працювати так і не навчився.
sancho99 09.01.2025 23:10 пишет: цікаво, тут ще CUPRA TERRAMAR підвезли з шустрими двигунами і точно на повному приводі
мабуть витрати будуть такі як і в форментора 333 кс))
Рокета! Наконфігурував все що треба і дешевше Камрі)
P.S. Він же такий як Тігуан, чи як Т-рок?
аналог тігуана 1в1, але красивіший)
І ціна приємна, я наконфігурував і шкіру натуральну, і Зенхайзер, і все що треба. І ціна классна вийшла. 204 сили йому достатньо буде як звичайний сімейний яскаравий авто.