Абрвалг 09.04.2023 20:19 пишет: я не знаю на сколько лучше сони, но то, что дороже (67 999 грн), так это точно. Я не хочу тратить больше 40 000 грн.( плюс минус)
а Ти хочеш в магазині купувати? Чи через інет теж підходить? Гугли авргрупп там е і за 32000 тисячи 65 самсунг. Або ще по Гугли хай-тек телевізори
да мне без разницы где.. но я не вижу этот телик в инете дешевле. так что б сущетсвенно
в Стілусі сіряк 27 821 грн ну інші моделі теж можливо переглянути
alexa11 12.04.2023 13:04 пишет: Hisense 65U7QF модель 2020 року. але по якості картинки за свої гроші супер, якщо вдастся десь знайти його.
Якась сумнівна порада у середині 2023 року купувати модель 2020 року, яка нічим, от абсолютно нічим не вирізнялася і у рік свого дебюту. Ще й від нонейм виробника ще й з нестандартним і нестабільним ПЗ. Якість картинки там була як у всіх ... низькобюджетних моделей від більш авторитетних виробників (до найдешевших моделей соні того року все одно не дотягувала). Це ж скільки вона має коштувати щоб спокуситися її придати зараз? Тисяч 7 грн.?
alexa11 12.04.2023 13:04 пишет: Hisense 65U7QF модель 2020 року. але по якості картинки за свої гроші супер, якщо вдастся десь знайти його.
Якась сумнівна порада у середині 2023 року купувати модель 2020 року, яка нічим, от абсолютно нічим не вирізнялася і у рік свого дебюту. Ще й від нонейм виробника ще й з нестандартним і нестабільним ПЗ. Якість картинки там була як у всіх ... низькобюджетних моделей від більш авторитетних виробників (до найдешевших моделей соні того року все одно не дотягувала). Це ж скільки вона має коштувати щоб спокуситися її придати зараз? Тисяч 7 грн.?
визначіться нарешті, хайсенс ноунейм чи таки відомий. на попередній сторінці самі про це казали :-)
Hisense та TCL це великі виробники саме телевізорів, які мають розгалуджену мережу розробки, виробництва, збуту, сервісу телевізорів і намагаються конкурувати із справді провідними виробниками цієї продукції. Хлаомі щось там пару якихось моделей виробляє невідомо з яких комплектуючих і незрозуміло навіщо. У них там в телевізорах усе застаріле і примітивне.
http://itnews.com.ua/news/98323-hisense-...vok-v-2022-godu Компания Hisense, по данным, опубликованным аналитическим агентством Omdia, в 2022 году продала 24,54 млн телевизоров, удержав второе место в мире по доле рынка в натуральном выражении. В соответствии с ежемесячном отчетом о глобальных объемах поставок телевизионных брендов за 2022 год от Института рыночных исследований AVC Revo, в декабре 2022 года Hisense заняла первое место в мире по объему поставок телевизоров. Объем составил 2,326 млн единиц, и по данному показателю Hisense стала лидером мирового рынка.
В ответ на: Ще й від нонейм виробника ще й з нестандартним і нестабільним ПЗ
Ти як той троляка , якого зачепило , та він ніяк не запокоється Про усілки теж саме було ... все для тебе барахло . Чимось нагадує того советчика про кіно
В ответ на: Ще й від нонейм виробника ще й з нестандартним і нестабільним ПЗ
Ти як той троляка , якого зачепило , та він ніяк не запокоється Про усілки теж саме було ... все для тебе барахло . Чимось нагадує того советчика про кіно
У одного з моїх улюблених "митців" - Леся Подервянського є такі персонажі - "дослідники калу". От приблизно цим же займаються люди, які намагаються аналізувати якість зображення телевізорів на кшталт Hisence. Хтось мені пояснить - який у цьому сенс? Є три визнаних лідери якості на ринку телевізорів - Sony, Samsung, LG. Є торгова марка, під якою виробляються на сьогодні близькі за якістю телевізори - Philips. І є якісь Hisence, TCL, Xiaomi, ... Kivi. Так от оці "якісь" вже за ціною (крім ківі) практично не відрізняються від бюджетних моделей корейців із аналогічним функціоналом. Принаймні на нашому ринку. При цьому якість зображення у китайців усе одно гірша, надійність також. Так от питання - який сенс їх взагалі брати до уваги при виборі телевізорів, особливо великих діагоналей? Яка кінцева мета цього - придбати в ту саму ціну телевізор аналогічного із корейцями функціоналу але гірший? Те саме про підсилювачі фірм, які ніколи не робили якісні підсилювачі ( от як раз у цю категорію потрапляє Sony, Technics, Yamaha,...). Невже мало виробників відносно недорогих (в ціну Sony коли ще вона виробляла підсилювачі) підсилювачів?
А щодо лідерів якості - власна думка, чи є посилання на аналітику? Чи взагалі слово "продажів" було підмінено на "якості"? Поки бачу лише намагання видати суб'єктивну думку за об'єктивну реальність.
В ответ на: Те саме про підсилювачі фірм, які ніколи не робили якісні підсилювачі ( от як раз у цю категорію потрапляє Sony, Technics, Yamaha,...). Невже мало виробників відносно недорогих (в ціну Sony коли ще вона виробляла підсилювачі) підсилювачів?
Тут не якісні підміняється , тому що це ширпотреб ? А оті інші , назви яких більшості не знайомі , переходять у розряд ... так це круто ?
В ответ на: Те саме про підсилювачі фірм, які ніколи не робили якісні підсилювачі ( от як раз у цю категорію потрапляє Sony, Technics, Yamaha,...). Невже мало виробників відносно недорогих (в ціну Sony коли ще вона виробляла підсилювачі) підсилювачів?
Тут не якісні підміняється , тому що це ширпотреб ? А оті інші , назви яких більшості не знайомі , переходять у розряд ... так це круто ?
Так Denon\Maranz, Onkyo\Integra\Pioneer, Cambridge audio, Exposure, Nad, Rotel, Musical fidelity, Creek, Alchemist, YBA, Arcam ... їх середньобюджетні моделі не дорожчі за дорогі моделі Соні, Ямаха або Текнікс. Але ж якість звуку просто непорівняна. Щоб не було зайвих питань я і те і те чув. Навіть дуже рідкісний і дуже нахвалюваний двоблочний Technics 2000 - як на мене ніякий звук.
nickka 10.04.2023 23:07 пишет: Якщо ти хочеш супер 4-8к і долбі сарраунд пролоджік 2 то альтернатив соні немає.
Людина на Камрі їздить-їздила, яке нафіг долбі пролождік, да ще й 2. Кольорового екрану і пульта буде достатньо. п.с. Абрвалг, ідеш в магазин, дивишся, якщо все влаштовує, купляєш.
отл. машина, правда 70ка мега низкая, бампера царапал, пришлось продать. правда какое это имеет отношение к ТВ, я ХЗ. Тогда логично тем у кого Renault Koleos 2009 смотреть допотопный черно белый и без пульта?
Разница в регионах, для которых предназначена модель и в логистике поставок. Юра, если будешь юзать с приставкой, а не уповать на встроенный функционал, для тебя это просто устройство вывода изо и звука) бери, что дешевле. Не слушай диванных экспертов) Я в теме по импорту техники крупных вендоров) Если нужно, наберу - проконсультирую)
в мене самсунг якому років 5. Теж 4к. Ютуб показуе. Кіно показуе. Навіщо платити більше для Твоїх задач отого за 27 буде з головою. Н і як казали ще приставку можеш докупити і все це якщо дивитися торенти наприклад