Проблема в тому, що найкращий в світі Самсунг виявився тиковою, ще і за оверпайс. І тебе це бомбить вже котрий день.
Капець, ти інколи, як 5-класник.
Ну ще трохи підбріхуєш або не трохи. Можу за пару хвилин привести цитати, які покажуть, що ти сперечаєшся і щось доводиш, сперечаючись зі своїми дивними фантазіями
juiT 18.12.2024 00:48 пишет: Я от не розумію, ну s22 ultra, ну реально дно. Навіщо доводити протилежне? Так само як FE23 одоробло, далеко не S серія, але трохи краще за А серію.
А який у Вас телефон? І що таке "реально дно"? Трохи смішна тема, бо своє болото завжди буде ближче, але то таке.
З 2022 року юзаю самсунг s22U і взагалі не відчуваю потреби його на щось змінювати. Так само, як з 2018 і до початку повномасштабного був з ноут 9, але потім з кінця 02.2024, коли стало мільйон дзвінків на день - батарея сказала "я вже не можу", так би і не оновлював. Але все одно потім змінив батарею і до сих пір як другий телефон працює.
З 2022 року юзаю самсунг s22U і взагалі не відчуваю потреби його на щось змінювати.
Все дуже просто. Якщо ти не бачиш різницю, значить для тебе її немає, користуйся Самсунгом. Сонату ти ж також придбав, бо не бачив різницю між японським і корейським авто.
ПС. Єдине, з дном я погарячкував, просто гірше за Піксель.
juiT 12.12.2024 15:17 пишет: S23u новий 33-34, б/у від 21тис грн з потертостями, і 25+ тис в гарному стані. Але якщо це американець, то там не буде української мови, чи буде не в повному обсязі.
Може хтось, з власного (чи кума/куми) досвіду більш подробно - про американців з (частковою) відсутностью української, як саме це на практиці/в користуванні виглядає? Продавани б'ють п'ятками в груди, що все буде ок, що встановлять якийсь спец.софт...але ж, явно не все так однозначно...
igg 19.12.2024 12:28 пишет: що встановлять якийсь спец.софт...але ж, явно не все так однозначно...
Я саме від цього варіанту і відмовився. Як цей спец софт буде працювати через місяць-два-три. Що з сфтом буде після чергового оновлення?
ПС. З аерогрилем, наскільки я пам'ятаю, продавці також били себе в груди, що це фірма, все буде супер, тільки купіть. Тип паче вам дуже повезло, бо зараз знижка 50%, залишилось 2 дні. і є остання на складі, вас чекала, і т.д.
juiT 19.12.2024 13:39 пишет: Ось що пишуть інші продавці.
та да, на ОЛХ багато чого пишуть важливо, що фактично отримаєш в тому чорному оупен бохі
це я до того, якщо ближче до суті теми, що у Києві є проблематичним, знайти пристойних продаванів, із шоурумом, а не з тим що отримаєш(якщо повезе) у посилці...
igg 19.12.2024 14:03 пишет: До речі, де ти брав айфон, що нещодавно придбав? не з ОЛХ же ш?
У фізичному магазині і якою не якою гарантією і чеком.
От Самсунг собі дивлюсь на олх, але там магазин з 18 року і багато позитивних відгуків. В фізичних магазинах тільки нові і дорожчі, а б/у чи опенбокс немає, або я не зустрічав. А от Пікселі є, в магазині і нові і б/у.
це я до того, якщо ближче до суті теми, що у Києві є проблематичним, знайти пристойних продаванів, із шоурумом, а не з тим що отримаєш(якщо повезе) у посилці...
Продавці з самою низькою ціною та продавці з шоурумом - вони зазвичай у різних галактиках
Продавці з самою низькою ціною та продавці з шоурумом - вони зазвичай у різних галактиках
тому перші мені мало цікаві, бо обираю між новим чи трохи бу
Говно olx відпадає, я так розумію це фішка якась? Реально вже забебали ці мудаки продавці. Є 4 оголошення з телефоном S23+ . На фотках купа телефонів в коробках і без . Пишу, де можна подивитись. Їх зараз немає, давайте щось інше підберемо. Це вже другий раз, перший раз було коли шукав iPhone. Інша контора, принци такий самий. На фотках ідеальний стан, батерея 93%. Але такого немає, є гірший стан і батарея 86%. За ту саму ціну.
Тому потрібно дивитися тільки в фізичних інет магазинах. Приїхав/пощупав!
Псс. Магазин на olx Flamingo. Зараз ввели нову систему оцінювання, побачимо який в них буде рейтинг, а то старий щось занадто "солодкий".