Теж саме - це як? Не надійна мається на увазі? Не знаю хто таке сказав, але знайомий вже багато років катає корея-пром (з Тушкана пересів на Санта-Фе) - їздить на ТО і горя не знає. У нас дві Кіа в родині - один позитив, сам планую форда з профілю міняти на дизельний Соренто. Викиньте з голови стререотипи 90-х і гляньте Санта-Фе, на 90% впевнений, що не пошкодуєте.
Як Кореяпром в'яжеться з надійністю АКПП?
Как по мне то семиместным авто должен быть микроавтобус. На автомате есть бусы. А сидеть на откидных сидениях в багажнике как по мне то не айс. А ещё например и вещи положить кудато надо.
може людина думає де тещу посадити
хайлендер. дешево і практично.
Продаєш?
дешево не продам, а дорого не куплять =)
Как по мне то семиместным авто должен быть микроавтобус. На автомате есть бусы. А сидеть на откидных сидениях в багажнике как по мне то не айс. А ещё например и вещи положить кудато надо.
100% поддерживаю Сам искал Вито или Ваг пассажирский, не нашел...
. Смотря какой бюджет был. Ну или плохо искал. Я нашёл за неделю.
А які з ними проблеми? Це ж не варіатор, робот чи ДСГ.. Там звичайні гідротрасформатори, міняй масло/фільтр через кожні 40-50т в коробці, давай взимку пару хвилин прогрітися, не розривай її в багнюці - і свої 300т вона без проблем відкатає. У нас обидві Кіа на АКПП, у знайомого Санта на АКПП, собі Соренто буду брати на АКПП.
Це якого року Прадо в бюджет потрапляє? П.С. Панове пропонуйте авто для купівлі, ми не в гілці вибір автомобіля. Вибір буде зроблено з того, що пропонується
Ой - поменялось все на рынке.....раньше было валом.....
А сколько Крайслер 3.8 кушает газа? У меня бус кушает по трассе7 литров. А по городу 9. Ну и дизель сечас дешёвый. Желаю Удачи в выборе авто.
В Штатах я взагалі рівно на 10ку виходив на їх хайвеях, але там більше 110-115км/год не їздив. В наших реаліях бензу по трасі в середньому літрів 11-11,5 буде їсти. По газу не знаю
Хм, любите хонду, нужна семиместная, так почему Пилота нет в претендентах?
Претендент # 1, активно шукаю достойного кандидата. Пропонуйте!
За 15к? Це ваші мрії/фантазії чи Пілот реально +- так знецінюється?
Мда, шось вони якось нетипово сильно (як для Хонди) знецінюються. ІМХО
п.с. Хоча для другого власника це лише плюс
Мда, шось вони якось нетипово сильно (як для Хонди) знецінюються. ІМХО
п.с. Хоча для другого власника це лише плюс
Не типово - так, але ж - це об`єктивна реальність, враховуючи, що дуже мало зараз тих, хто готовий прогодувати таку прожеру.
7 місць (не менше), тобто 3 ряди сидінь. Основні вимоги: АКПП - гідротрансформатор (в ідеалі від ZF, Aisin, Honda), тільки ГБО,
На самом деле это только Хайлендер, Пилот и Каптива, выбирать по году и бюджету.
Ссанг йонг родиус посмотри-цена/качество лучше не найдешь...
Ссанг йонг родиус посмотри-цена/качество лучше не найдешь...
И почетное третье место в американском рейтинге самых уродливых автомобилей за всю историю мирового автопрома .
Как по мне надо брать дизель. Автомат. И микроавтобус. Или минивэн. Если такая большая семья.
зато мерсовские, двигло и коробка автомат и рамный жып...
зато мерсовские, двигло и коробка автомат и рамный жып...
Тут на сайте уже были отзывы про этот тезис. Ничего ни от какого мерседесовского движка или ходовки к этому корейцу не подходит.
Как по мне надо брать дизель. Автомат. И микроавтобус. Или минивэн. Если такая большая семья.
+100
дизель+микробус/минивен самый лучшый вариант для семьи - места много, двери сдвижные, автобусная посадка, хороший обзор... вот одному по городу на нем кататься не в кайф
+100
дизель+микробус/минивен самый лучшый вариант для семьи - места много, двери сдвижные, автобусная посадка, хороший обзор... вот одному по городу на нем кататься не в кайф
. Согласен. Но иногда катаюсь один. Никакого дискомфорта не испытываю. Уже так привык к бусу Шо от легковушек уже не прет.