Заїзд на автовокзал, той що "яма", Петлюри 32 якщо по навігатору, 20 гривень година
На Південному вокзалі критий паркінг 150 грн за добу. Відкриті парковки, ті що біля церкви та КFC, по 100 грн/доба.
А в 6 ранку на вокзалі зараз дуже людяно? треба зустріти людину в понеділок, цікавить чи не стоятиму в пробці на Петлюри і шукаючи де приткнутись
Можна заїхати з Південного, там поменше
мені здається там менше місця для парковки,ні?
Завжди є місце. На крайняк є Новус з парковкою, до нього 5 хвилин пройти, але місця завжди є.
А в 6 ранку на вокзалі зараз дуже людяно? треба зустріти людину в понеділок, цікавить чи не стоятиму в пробці на Петлюри і шукаючи де приткнутись
Краще заїзжати з л.толстого бо із-за того що з ранку дуже багато автобусів пхаються на автовокзал (той що в ямі) бувають великі затори до заїзду на цей вокзал. А там спокійний заїзд і відразу і авто можна поставити десь ближче до вокзалу.
якщо пішки пройтися трохи прийнятно - то вул. Брюлова/ахітектора Кобєлєва. Зазвичай лишаю машину там (безкоштовно).
Вирішив таки їхати на Центральний. На під'їзді тянучка,але не через кількість машин,а через безлад і "нєразбєріху". Запаркувати було де без проблем. Виїхати складно через потік таксистів. Всім дякую за поради.
Поки що не було випадку, щоб я не запаркувався в межах того "овалу" на площі. Як на мене, то краще Південний
А яка вартість парковки на добу біля центрального жд? І чи реально припаркувалися о 6 ранку?
А яка вартість парковки на добу біля центрального жд? І чи реально припаркувалися о 6 ранку?
100грн (на кругу)
кілька разів був о 15-17 годині - місце було, зранку не підкажу...
Друзі, є питання . потрібно авто залишити в районі галицької площі на 1 добу пт-сб. Яка тарифікація добова в ТЦ Україна. Буду вдячний за допомогу.
Якщо пішки не лякає то є така вул. Назарівська. Можна там спробувати під парканом Ботсаду. Ціну паркінку не памятаю, може 20 грн/год.
Не лякає. Вулиці під парканом знаєм- розглядаються як крайня міра. Дякую