Я такої не пам"ятаю. Покриття просто жах. Кожен раз коли виходиш з машини після "їзди" по "дорогах" містя, хочется піти до офісу укр/київ-автодору і спалити заживо тих [moderated] рахом з їхніми тачками зо over100,000$. Нерви не витримують.
Нас водів у місті ДУЖЕ багато, і я впевнений що немає хоч одного кого такі дороги влаштовують. Пам"ятаю що при батоні люди протестували, посали колективні скарги, ітд... а чому зараз всі мовчать? Ми "терпіли"? Скот? Раби?
Може якось оргнізуємось і повідстоюємо свої права? Будь то протести, чи що. Може хватить терпіти? Сам не маю досвіду оргінізації таких акцій, але впевнений що на форумі є розумні люди, і якщо ми зберемося, то ми сила.
Я такої не пам"ятаю. Покриття просто жах. Кожен раз коли виходиш з машини після "їзди" по "дорогах" містя, хочется піти до офісу укр/київ-автодору і спалити заживо тих уй0бків рахом з їхніми тачками зо over100,000$. Нерви не витримують.
Нас водів у місті ДУЖЕ багато, і я впевнений що немає хоч одного кого такі дороги влаштовують. Пам"ятаю що при батоні люди протестували, посали колективні скарги, ітд... а чому зараз всі мовчать? Ми "терпіли"? Скот? Раби?
Може якось оргнізуємось і повідстоюємо свої права? Будь то протести, чи що. Може хватить терпіти? Сам не маю досвіду оргінізації таких акцій, але впевнений що на форумі є розумні люди, і якщо ми зберемося, то ми сила.
Що скажете, колеги водії?
Шо сказать. "Терпилы". П.С. Дороги в Киеве по сравнению с прошлыми годами в нормальном состоянии! Не надо нагнетать
Я такої не пам"ятаю. Покриття просто жах. Кожен раз коли виходиш з машини після "їзди" по "дорогах" містя, хочется піти до офісу укр/київ-автодору і спалити заживо тих уй0бків рахом з їхніми тачками зо over100,000$. Нерви не витримують.
Що скажете, колеги водії?
Шо сказать. "Терпилы". П.С. Дороги в Киеве по сравнению с прошлыми годами в нормальном состоянии! Не надо нагнетать
Моя ціль не нагнітання. Дороги і в правду просто розвалені. Їжджу по всьому києву окрім виноградаря, і повторюсь, такого я ще не бачив за останні 6 років. Я не знаю як ЦЕ можна назвати "нормальний стан", без обід.
П.С. Дороги в Киеве по сравнению с прошлыми годами в нормальном состоянии! Не надо нагнетать
у тебя киев в прошлых годах, наверное, в черкассы переехал, если сейчас дороги лучше, чем раньше. на моей памяти таких дорог еще не было. вернее такие дороги были, но не в таком количестве.
похожа ситуация была в 2013, но время прошло и оно забылось. а так обычная ситуация для весны, больше ям, чем дорог, но к концу мая основную часть полатают и народ утизнет, до следующей весны
В Киеве дороги еще так себе,можно как-то передвигаться.Часто бываю по работе в разных городах Украины,вот там печаль.Особенно жалко водителей и их автомобили в небольших городах и районных центрах.
Заклик до громадської непокори від людини, що тільки для цього прийшла на форум, який написаний українською з численними помилками, що вказують на не природність її для індивідуума.
Заклик до громадської непокори від людини, що тільки для цього прийшла на форум, який написаний українською з численними помилками, що вказують на не природність її для індивідуума.
Ясно. Вимагати від чиновників щоб вони робили свою роботу у нас це громадська непокора. Напевно тоді ми і заслуговуємо на таке. У мене є причини по яких пишу з помилками. Що з того? Посил незрозумілий, чи що? Хто Вам сказав що я тільки прийшов на форум? Дату реєстрації бачили?