Freek2005 13.04.2016 11:02 пишет: А обьясните мне, хто такие боты? а то часто на форумах встречаю, но не доганяю, что это
"Бот" - скорочення від "робот". На форумах фейковий аккаунт, який ведеться в автоматичному/напівавтоматичному режимі для розкручування якоїсь ідеї/товару/тощо.
Не розгойдуйте човна! Бо у деяких людей тиск підіймається на нервовому грунті. Кажуть же вам - все не так погано, асфальт ще іноді зустрічається, гроші на бензин ще є, якась "стабільність"(тм) присутня, могло ж бути і гірше . А отже терпимо тихенько та їздимо далі
Це типу "почни з себе"? БРЕД. Ми платимо податок з кожного літра палива на те щоб дороги були в нормальному стані.
Пока ясный и абсолютно нормальный посыл "почни з себе" будет восприниматься как БРЕД, то подобные высеры и будут БРЕДОМ по сути. Налоги с каждого литра ты платишь в общий фонд бюджета, без целевого назначения. Акциз по своей сути не может быть целевым налогом - это налог, сдерживающий потребление. А вот целевой дорожный сбор у нас как раз отменили.
DenweR 13.04.2016 11:42 пишет: Не розгойдуйте човна! Бо у деяких людей тиск підіймається на нервовому грунті. Кажуть же вам - все не так погано, асфальт ще іноді зустрічається, гроші на бензин ще є, якась "стабільність"(тм) присутня, могло ж бути і гірше . А отже терпимо тихенько та їздимо далі
Нажаль таких дуже багато
Elber 13.04.2016 11:46 пишет: Шановний неБОТ,
тут вас і на російській зрозуміють. Припиніть мучати google translator
Та йдіть ви всі подалі ботофіли. Раз-два можна пошуткувати, але далі? Буду розмовляти так як захочу, рос. не розмовляю принципово.
Vindsor 13.04.2016 11:47 пишет: Пока ясный и абсолютно нормальный посыл "почни з себе" будет восприниматься как БРЕД
В ці ситуації "почни з себе" - не працює. Я починаю з себе там де я відіграю ключову роль. Сім"я, робота, ітд. Що ми маємо тут? Ми як громадяни платимо податки, беремо кредити (бере уряд, але повертаємо ми), які потім у більшості свої розкрадаються. Що я маю почати з себе? Принести київавтодору свою ЗП на те щоб врни постелели норм асфальт? Я вже виконую свою частину, і маю право вимигати належного виконання справи чиновників! Але мене записують у боти... Ну ладно, годі було іншого очікувати.
Це типу "почни з себе"? БРЕД. Ми платимо податок з кожного літра палива на те щоб дороги були в нормальному стані.
Пока ясный и абсолютно нормальный посыл "почни з себе" будет восприниматься как БРЕД, то подобные высеры и будут БРЕДОМ по сути. Налоги с каждого литра ты платишь в общий фонд бюджета, без целевого назначения. Акциз по своей сути не может быть целевым налогом - это налог, сдерживающий потребление. А вот целевой дорожный сбор у нас как раз отменили.
Короткая же у вас память . Дорожный сбор НЕ отменили. Его добавили к стоимости литра топлива еще 11 или 12 году, и все тогда были довольны - мол, вот теперь справедливо, чем больше ездишь, тем больше платишь. Но с такой девичьей памятью у нашего населения его можно вновь вводить отдельной статьей. А чего, платить дважды, платить наперед, платить за неоказанные нам не привыкать.
Це мені було? Добре подумали перш ніж таку маячню написати?
Думаю це мені. Не просіть когось подумати або щось перевірити. Якби ця людина хоч раз користувалася гугл-транслейтом, то не написала б такого, так як вона б знала що він для складних перекладів не підходить, і це зразу було б видно.
В ці ситуації "почни з себе" - не працює. Я починаю з себе там де я відіграю ключову роль. Сім"я, робота, ітд. Що ми маємо тут? Ми як громадяни платимо податки, беремо кредити (бере уряд, але повертаємо ми), які потім у більшості свої розкрадаються. Що я маю почати з себе? Принести київавтодору свою ЗП на те щоб врни потелели норм асфальт? Я вже виконую свою частину, і маю право вимигати належного виконання справи чиновників! Але мене записують у боти... Ну ладно, годі було іншого очікувати.
Це мені було? Добре подумали перш ніж таку маячню написати?
Думаю це мені. Не просіть когось подумати або щось перевірити. Якби ця людина хоч раз користувалася гугл-транслейтом, то не написала б такого, так як вона б знала що він для складних перекладів не підходить, і це зразу було б видно.
Короткая же у вас память . Дорожный сбор НЕ отменили. Его добавили к стоимости литра топлива еще 11 или 12 году, и все тогда были довольны - мол, вот теперь справедливо, чем больше ездишь, тем больше платишь. Но с такой девичьей памятью у нашего населения его можно вновь вводить отдельной статьей. А чего, платить дважды, платить наперед, платить за неоказанные нам не привыкать.
Тебя жестоко обманули. Дорожный сбор никуда не вносили и не переносили. Его ликвидировали, а вместо него ввели акциз (даже не смотря на то, как всем это объясняло правительство и журналисты). Акциз - это не целевой налог.
В ці ситуації "почни з себе" - не працює. Я починаю з себе там де я відіграю ключову роль. Сім"я, робота, ітд. Що ми маємо тут? Ми як громадяни платимо податки, беремо кредити (бере уряд, але повертаємо ми), які потім у більшості свої розкрадаються. Що я маю почати з себе? Принести київавтодору свою ЗП на те щоб врни потелели норм асфальт? Я вже виконую свою частину, і маю право вимигати належного виконання справи чиновників! Але мене записують у боти... Ну ладно, годі було іншого очікувати.