Всім привіт не пинайте сильно Хочу собі универсал на механіці
коротко про себе псевдо ІТ спеціаліст проживаю на окраїні містечка в часному секторі 8 км до роботи + періодично халтурки по району покамість в літній період - маю мот (китай 150) зимой біда ((( і при потребі беру в батьків ВАЗ 21099 (2007 рік 50 000 пробіг) але хочетья свої колеса маю опит водіння: - мерседес спринтер 18 місць (батько маршрутчик) - прик апарат)) - славута - на газу дешево (жаль не випускають нові ) - ваз 2106 - катав на дальняки (500 км в одну сторону) неподобається задній привод і седан - ланос (польська зборка - місця малувато + изенький) - опель кадет (універсал) - апарат, правда старенький і бездоковий ))) ланос і кадет - обидва директора оргінізації де я працюю
є на теперішній момент 3000 зелених 1000 витягну з обороту (ще доларів 500 позичу на ТО і оформленя)
хочется універсалку бенз (щоб газ поставить) нравлятся мені у них багажники, та й місця в кадета спереду валом кататиму по селам району на дальняки не виїжатиму стиль їзди 70 - 80, але непропускаючи ні одної ямки ))
з того що бачив і сидів за рулем опелі (кадет, омега) і ваз 2104
от і думаю що краще опеля - будуть дуже старі і вбиті хз. як там з запами (все ж таки іномарка) при теперішньому доларі 2104 - жига є жига
жаль ланосів у універсалах немає та й низенькі вони
Gris. 14.04.2016 12:21 пишет: а на пуркуа тобі зараз персональна машина? Тепло ж Катай на мотику, копи бабло. До холодів трохи підкопиш, буде більший вибір.
так катаю але інколим потрібно і пару ящиків габаритних підвезти чи пару компів до себе на сервіс затянуть чи підвезти 3- 4
тож не доАйТишнег и также предстоит подобный выбор)) в этом бюджете Nubira конца 90х - не знаю как по ямам да и вообще в обслуге.. Opel Omega A - большие сараи, но тоже не сталкивался...
Мне кажется за такие деньги и на переферии 2104 самое то. Любой пирожок за 4т будет выкатанным по 2-3 раза уже. Это ж коммерческая техника, призванная зарабатывать. Это только у нас ее могут взять в качестве семейной