ну оно ничего, что шкода в кузове универсал, а бмв купэ с активным спойлером и такими ништяками, что шкоде и не снилось. Я ничего не говорю, Шкода Суперб норм тачан, но не за лям триста.
Не в защиту Шкоды, но в каком месте 3GT это купе и что это за "такие ништяки" магические?
ну у бмв-водов походу подход другой что к чему можно реально только в салоне узнать
на российском или немецком сайтах есть конфигуратор
ну оно ничего, что шкода в кузове универсал, а бмв купэ с активным спойлером и такими ништяками, что шкоде и не снилось. Я ничего не говорю, Шкода Суперб норм тачан, но не за лям триста.
Не в защиту Шкоды, но в каком месте 3GT это купе и что это за "такие ништяки" магические?
согласен чуть увлекся, хотя читал в брошуре, что БМВ запатентовали тип кузова как 4х дверное купэ. Пусть будет как панамера и ауди А7 - фастбэк.
3GT тупо мале авто, для ліліпутів. взагалі не знаю, як дане авто можливо розглядати, як комфортне та сімейне. 5GT - так, дійсно варте уваги авто, а 3GT якесь нєдорозумєніє.
активно тестував обидві, але обрав ауді.
3GT тупо мале авто, для ліліпутів. взагалі не знаю, як дане авто можливо розглядати, як комфортне та сімейне. 5GT - так, дійсно варте уваги авто, а 3GT якесь нєдорозумєніє.
а можно вопрос, почему тогда в 3gt больше багажник и больше места сзади?
у них был не менее удобный конфигуратор, я хз почему для Украины его убрали. На немецком сайте есть, к примеру
...
еп...неужели в коем веке наняли веб-программиста
что к чему можно реально только в салоне узнать
у них был не менее удобный конфигуратор, я хз почему для Украины его убрали. На немецком сайте есть, к примеру
дык ауди а4 не больше будет 3ки
если ты под 2 метра - так понятно, побольше авто надо
доречі, по новій а4, говорять, що салон значно збільшили...
більше ніж де?
чем в 5gt
І якщо людині ці два компоненти не такі вже й головні, то пассат за 50к і бмв5 за 50к можна спокійно ставити в один список претендентів на купівлю (а не захищати з піною на губах що їх взагалі не можна рівняти)
Якось так
вопрос не ради вопроса, а правда хочу понять, зачем пассат покупать за 50$ или дороже?
Ну, хоча б value for noney Окей, станом на зараз ми маєм кумедну ситуацію, коли маніпуляції баварських дилерів з курсом на фоні принципової твердолобості і зажратості ВАГівських імпортерів типу Єврокара дають той парадокс, коли цінова ліга між супербом і 5кою уніфіковується. Але погодьтесь, в БМВ по дефорту ти переплачуєш за шильдик і акцентуацію на "driving pleasure" або ж "породу", як інколи люблять говорити автомобільні ентузіасти З огляду на це я можу зрозуміти, чому власники переплачують в обслуговуванні автомобіля. Але так як для мене ці речі стоять далеко не на першому місці, я не розумію цієї переплати за ТО+розхідні матеріали, котрі ви самі визнали, що дорожчі на баварця. При цьому смішно думати, що я дійсно не можу собі дозволити утримання цієї марки
Окрім цього, особисто мені дуже імпонує blue collar-формат, коли з одного боку ти не видіяєш себе з потоку крутим шильдиком, а з іншого в твого пассату/супербу/гольфа і Ко є таке ж начиння, що й в преміум-моделей
Ну і давайте не відкидати фактор "просто нравицця". Якщо подивитись на той же Суперб комбі відстороненим поглядом, то на мою суб"єктивну думку, він виглядає нереально круто Не ліфтбек, а саме універсал - я його коли вживу побачив, щелепа ледь не відпала. Навіть універсали Ауді, знову ж таки на маю суб"єктивну думку, виглядають заїжджено і менш круто. Чим це не привід купити цей суперб навіть не за 50, а за 60 і навіть 70к, га?
есть такое, но тоже далеко не все. Больше касается вага и то в основном за счет унификации при этом по цене начали приближаться к премиуму
Я вважаю, що хороші речі не можуть бути дешевими. І якщо якість підвищується, то логічно, що й прайс не стоятиме на місці
справедливости ради, но китайские смартфоны очень неплохо сейчас держатся и далеко не самые плохие....Многие сравнивают тот жеайфон и топовые, к примеру самсунги или сяоми
А я й не вважаю, що китайські телефони погані. Просто мені здалось, що в аналогії "айфон-китайський айфон" ви в прикметник "китайський" вклали стереотипне з 90х років (коли це дійсно було так) уявлення про якість
аналогичный полноприводный туринг 5 серии с xldrive в базе стоит на 200 кусков дешевле. Добавить 8ми ступенчатиый автма(по сравнению с 6 ДСГ) и некоторые плюшки и цена будет сравнима. Посмотрел комплектацию той шкоды. Все как обычно, в самом топе разве что магнитола лучше да больше динамиков. Все остальное надо дозаказывать Единственное, что бензиновый, дизельных чего то нет турингов с полным приводом. Разве что в 3 серии, там 320d будет тоже на 200 кусков дешевле шкоды
Я в попередньому своєму пості відписав про ситуацію з ціноутвореннями на українському ринку
Окрім цього, особисто мені дуже імпонує blue collar-формат, коли з одного боку ти не видіяєш себе з потоку крутим шильдиком, а з іншого в твого пассату/супербу/гольфа і Ко є таке ж начиння, що й в преміум-моделей
лично я слишком молод для такого подхода наоборот, лучше повыпендриваться))))
но в целом уважаю, просто к этому надо прийти(с возрастом наверно)
Широкие, плотно набитые передние сиденья, словно сами приглашают отправиться в комфортное путешествие, в отличие от шасси, которое, несмотря на опциональные адаптивные амортизаторы (910 евро), на разбитых дорогах работает довольно шумно
Це питання не до шассі, а до ізоляції арок Це візитівка шкоди прям (підозрюю, що це спецом зроблено, щоб диференціювати бюджетнішу шкоду від фолькса). От тільки якщо апологети бмв не бачать нічого кримінального в чіпуванні 520 до 528, то я в додатковому зашумленні арок суперба тим більше не бачу нічого кримінального
лично я слишком молод для такого подхода наоборот, лучше повыпендриваться))))
но в целом уважаю, просто к этому надо прийти(с возрастом наверно)
Ой, ну при всій повазі, ваш Х3 це от ні разу не авто для випендрювання Навіть М3-М5 з натяжкою підпадають під це формулювання та й то, лише в адових кольорах (та ж біла чи чорна м5 це ні разу не випендрьож). Єдина з сучасних БМВ, котра ІМХО в будь-якому кольорі підійде для випендрювання, це і8
Ой, ну при всій повазі, ваш Х3 це от ні разу не авто для випендрювання
ну я его просто взял ибо БУ они одни из самых надежных среди премиума. + быстры и экономичны +хотелось паркет попробовать, до этого не владел
икс5 не в бюджете и ломучий сильно
и да, степень выпендрежа ж тоже разной может быть
...
більше ніж де?
чем в 5gt
в ТТХ лізти не буду, не потрібно мені, але дивно, в 5гт салон більше, а чому багажник менше...дивно.
...
більше ніж де?
чем в 5gt
в ТТХ лізти не буду, не потрібно мені, але дивно, в 5гт салон більше, а чому багажник менше...дивно.
поверь тогда мне на слово- заблуждаешься и не уделил достаточно внимания. да у тебя в ауди A6 allroad колесная база меньше, чем в 3GT, но в целом машина выше классом.
...
чем в 5gt
поверь тогда мне на слово- заблуждаешься и не уделил достаточно внимания. да у тебя в ауди A6 allroad колесная база меньше, чем в 3GT, но в целом машина выше классом.
вірю просто я машини міряю своїми особистими ТТХ (під 2 метри) от здалася мені замалою
...
вірю просто я машини міряю своїми особистими ТТХ (під 2 метри) от здалася мені замалою