Выделенный, только ни в коем случае не ехать Бердичев-Литин, а с Бердичева повернуть на Винницу и через нее на Хмельницкий
Не згоден, не бачу сенсу пертись на Вінницю. На Хмільник нормальна українська дорога, так полатана, так є 3-5 км з ямами і треба бути уважним, але дуже малий трафік і 90-100 там їдеться легко. Нічим не гірша, якщо не краща за Чуднів-Старокостянтинів От куди точно не треба їхати, - це на Бар-Нову Ушицю
То для Суби і СВХ "нормальна українська дорога". А от на Alfa Romeo Giulia - він проклене Вас
Выделенный, только ни в коем случае не ехать Бердичев-Литин, а с Бердичева повернуть на Винницу и через нее на Хмельницкий
Не згоден, не бачу сенсу пертись на Вінницю. На Хмільник нормальна українська дорога, так полатана, так є 3-5 км з ямами і треба бути уважним, але дуже малий трафік і 90-100 там їдеться легко. Нічим не гірша, якщо не краща за Чуднів-Старокостянтинів От куди точно не треба їхати, - це на Бар-Нову Ушицю
То для Суби і СВХ "нормальна українська дорога". А от на Alfa Romeo Giulia - він проклене Вас
Давай не так Набагато гірше ніж Київ-Умань у Черкаскьій області минулої осіні?
Я б сказав не гірша, як мінімум, з того що пам'ятаю. Але вужча, звичайно
Нійгірший шматок Великий Митник-Петриківці, думаю там прим'яв диска. Навіть знаю де, але сам винен - втикав в телефон. До речі, з Кам'янця виїхав о 8:40, на пл. Л.Толстого був о 14:15. Більше 120-130 не їхав
Назад складнощів не більше? Бо мені кров з носу треба бути в Києві о 15, бо не хочу пропустити ГП Формули 1 )
Нійгірший шматок Великий Митник-Петриківці, думаю там прим'яв диска.
На Аутбеку? Блін, шо мені на моїх 19" там робити
Я доехал на 20" через M-06\M-21\M-12. Плохой участок длиной 30 км в районе меджибожа, но без ям. Колея, наплывы - это все к сожалению присутствует. Дальше Черновцы и на Залещики\Тернополь\Дубно. Первую яму за всю дорогу поймал у себя на оболони по дороге домой.
Назад складнощів не більше? Бо мені кров з носу треба бути в Києві о 15, бо не хочу пропустити ГП Формули 1 )
Нійгірший шматок Великий Митник-Петриківці, думаю там прим'яв диска.
На Аутбеку? Блін, шо мені на моїх 19" там робити
Ні, я їхав мотоциклом. На ауті я би ту яму не помітив, вузька поздовжня Але, На 19 профілі може й справді краще на Вінницю, Ганні тут відписувався зі своїм ГТІ. Я F1tv на телефоні вмикаю,як не встигаю додому
На 19 профілі може й справді краще на Вінницю, Ганні тут відписувався зі своїм ГТІ. Я F1tv на телефоні вмикаю,як не встигаю додому
Тобто М21-Е50 - Житомир - Бердичів - Вінниця - Хмельницький?
Я б теж увімкнув, якби не ГП Монако )
Тобто М21-Е50 - Житомир - Бердичів - Вінниця - Хмельницький?
Воно.
На всьому маршруті, шмат дороги межа Вінницької/Хмельницької області і - с.Голосків - місцями неприємно, але не критично. До того ж, там йде капітальний ремонт. Тому, радив би сильно там не навалювати (в межах ПДР, все ок). Вся інша частина маршруту - Європа
...
Киев-Умань по сравнению с дорогами того направления просто шикарный автобан, каким маршрутом не поедете все равно будет участок 30-80км где вы вспомните все извращенные родственные связи дорожников я в Киеве радуюсь что на кашкае езжу (после мазды очень контрастно), а там так вообще счастлив был, даже местные медленнее ездили справедливости ради маршрут через Чуднов-Староконстантинов имеет очень мало ям, просто плохое неровное покрытие - и там все-равно какая машина главное побольше колеса - чем больше тем комфортнее, много гальки летящей в лобовое и фары через Винницу наоборот больше ям, но ровнее
через Винницу наоборот больше ям, но ровнее
так щоб прям ям, то не пам'ятаю. Є "напливи" асфальту від фур, на тому клятому відрізку, але то більше питання до кліренсу, ніж до розміру коліс.
...
Едь через Винницу, просто поверь
Киев-Житомир-Бердичев-Винница-Хмельницкий-Каменец. Окружная Бердичева жесть, много реально опасных ям, особенно в сторону Киева. Участок в Хмельницкой области около Меджибожа - ничем не хуже обычной киевской улицы. Можно нормально проехать.
Камради, вітаю!
Хто їздив на Кам'янець на Трійцю, поділіться правильною дорогою і таймінгом, будь ласка. Або неправильною, з відповідним поясненням))
Камради, вітаю!
Хто їздив на Кам'янець на Трійцю, поділіться правильною дорогою і таймінгом, будь ласка. Або неправильною, з відповідним поясненням))
Від Хмельницького Кам'янця є єдиний шлях - це Н-03 в ідеальному стані на усій протяжності. Як доїхати до Хмельницього - тут є варіанти, які щодня міняються через прогрес в ремонтних роботах: можна їхати по Н-03 з Житомира через Чуднів та Любар, можна по М-21 і М-12 через Бердичів, Хмільник, Летичів.
Теж цікавлять останні новини по стану Н03. Гугл малює ремонти на ділянці Любар - Староконстантинів. А Чуднів - Любар вже відкрили ділянку, чи ще треба оминати селами ?
Чуднів-Любар потрібно обїзжати, і рекомендую це робити Чуднів-Волосівка-Троща-Любар
Подскажите как на сейчас правильно доехать из Киева в Черновцы? Приоритет ровный асфальт. Мне видится: Киев-Житомир-Винница-Хмельницкий-Каменец-Черновцы. Или психануть и Киев-Дубно-Тернополь-Черновцы?
Подскажите как на сейчас правильно доехать из Киева в Черновцы? Приоритет ровный асфальт. Мне видится: Киев-Житомир-Винница-Хмельницкий-Каменец-Черновцы. Или психануть и Киев-Дубно-Тернополь-Черновцы?
тоже скоро ехать в Черновцы. Посижу послушаю но второй вариант будет гораздо дальше. Вроде говорят лучше сейчас в сторону Виницы и через Бердичев. Раньше ездил Житомир любар чуднив Хмельницкий Каменец Черновцы. Как там сейчас не знаю
Через Винницу будет идеальная дорога, кроме куска по Хмельницкой области с ремонтами и светофорами т.е. Винница - Хмельницкий займет времени больше обычного
Я сейчас езжу только через Дубно, Тернополь. По времени аналогично, зато дорога идеальная и лёгкая.