Щас начнется по пятому кругу, фули сложного в установке кондиционера и почему так дорого, и. вообще - я сам все смогу и у меня получится сэкономить 1700 грн. Тока дайте перфоратор, 40 бур, труборез, риммер, вальцовку и вакуумник.
Гыгыгы.
ггг, один звонил недавно, можно если я у вас куплю кондиционер, вы мне дадите на один день перфоратор с буром и коронкой, а то я поехал в эписентер а там это под 40т гривен стоит)))
Дал?
еще крепление для наружки надо сварить. тоесть сварочник надо покупать краскопульт что бы его покрасить
крепление готовые продают) краскопультом это для врагов красят))
вариантов великое множество но у нас предпочитают бабло в бесполезный функционал вкидывать что бы перед пацанами/телками не стыдно было, ща вот модно вайфай в кондиционере) а потом как резане орут напряжение скакнуло и все нафиг сгорело в доме. техники на пару тыщ долларов, а защиту за 50 баксов это "продаваны парят шоб абагатицо". Так и со всем)
Скоро вторым санузлом займусь, вот и интересуюсь вариантами.
Во развели полемику, которая яйца не стоит
Кто сказал, что я сам устанавливал?? Устанавливали такие же установщики и продавцы как вы и другие. Мог кондеры и у них взять, просто в другом месте под акцию попал и взял дешевле. Или я не правильно поступил?? С учетом что кондеры по штуке баксов?? Эти люди на этапе строительства прокладывали периферию под кондеры, других нанять было бы как то не по людски. И как раз возможность без головняка решать вопрос с инсталяцией и деинсталяцией повлияла на мой выбор. Повторюсь, люди профи и системы вентиляции - их профиль работы.
вариантов великое множество но у нас предпочитают бабло в бесполезный функционал вкидывать что бы перед пацанами/телками не стыдно было, ща вот модно вайфай в кондиционере) а потом как резане орут напряжение скакнуло и все нафиг сгорело в доме. техники на пару тыщ долларов, а защиту за 50 баксов это "продаваны парят шоб абагатицо". Так и со всем)
Скоро вторым санузлом займусь, вот и интересуюсь вариантами.
Если не найдешь, пороюсь в своих ремонтах и доках и скину чего ставил, там оно реально копеечное если сравнивать с техникой)
Я не раз замечал что у китайских инверторов потребление как у не инверторов японцев.
А можно в двух словах о технологии проверки, просто интересно
А можно в двух словах о технологии проверки, просто интересно
Там не может быть "технологии проверки", потому как сама фраза звучит как "Мерял расход БМВ, он такой же,как у Рено"
Кондиціонери потрібно брати ті, які використовують безпечний фреон, тобто не хлорфторвуглеці, а фторвуглеці. Перші заборонені до ввезення, як озоноруйнівні. Тобто обслуговування таких кондиціонерів буде дорогим та проблемним, адже заправка ввозиться шляхом контрабанди або ж хто грошей не пожалів побудував лабораторії та заводи і проводить рекуперацію, але враховуючи менталітет рекуперований р-22 насправді виходить зовсім неякісний і гробить техніку. Наскільки з практики знаю Мідеа та Грі використовує фтор, тобто безпечний фреон, він дорожчий, але доступний і дозволений, за Купера не знаю, не стикався.
Вдома Midea, холодить в жару та гріє в холод до - 8 на вулиці. По тех. якостям не цікавився, головне, щоб функції свої виконував.
Тобто обслуговування таких кондиціонерів буде дорогим та проблемним, адже заправка ввозиться шляхом контрабанди або ж хто грошей не пожалів побудував лабораторії та заводи і проводить рекуперацію, але враховуючи менталітет рекуперований р-22 насправді виходить зовсім неякісний і гробить техніку.
Не пишите ерундой. И фреон 22 возят, и никто его не "проводить рекуперацію",а производят для половины мира и продают свободно достаточно. И обслуживание стоит практически одинаковых денег на 410 и 22, ибо есть там у 410 свои нюансы в использовании. И да, практически 95% бытовых уже на 410, ибо дешевле.
Не пишите ерундой. И фреон 22 возят, и никто его не "проводить рекуперацію"
Рік був відповідальний за дозвільну систему у цій сфері, тому знаю хто ввозить, яким чином і для чого, а хто і рекуперує, оскільки в цьому вже нагальна потреба. Хтось змішує... Але на сьогодні є встановлене законне обмеження, а отже заборона ввозити в достатніх кількостях. Тому ми маємо вже на сьогодні однакову ціну на хлори і фтори і те, що ввозиться під хлорами є неконтрольоване, часто вибухонебезпечне та небезпечне до використання для техніки. Тому ближче до теми, особисто я вибирав той кондиціонер, який буде доступний в обслуговуванні.
Рік був відповідальний за дозвільну систему у цій сфері, тому знаю хто ввозить,
От кормушка ж была знатная, все эти письма, квоты, и прочая якобы экологическая борьба. Хорошо, что прикрыли
Хорошо, что прикрыли
Я і прикрив кормушку за що звільнили, а тепер ламають голову як знов відновити та збирати. Квота то інше, то взяті міжнародні зобов'язання і вороття не буде. У разі їх порушення ООН виставляється заборона на експорт фреону тим же ОАЕ та Китаю, система обігу електронна і централізовано під ключами відслідковується, країни цього дотримуються бо це правила світової торгівлі. Єдина непідконтрольна діра це росія на сьогодні, де ті речовини виробляються і потрапляють до нас нелегально. Тому R-22 вчорашній день, того і виробник кондиціонерів переходить на інші заправки вже природньо. Доцільність цього всього абсурду в світі під великим питанням, як і багато чого, але є. що є.
Тому R-22 вчорашній день, того і виробник кондиціонерів переходить на інші заправки вже природньо.
Это ничего,что половина рынков так не считает и те же Штаты вполне себе 22-ой пользуют все еще?
У нас два Мидеа, холодит и греет нормально, хоть и Китай
У нас коматсу, тоже китай, уже 5 лет, пролем не было вообще. даже не до заправляли ни разу.