ну можеш витвори стелантісу перерахувати а ще мій улюблений квест: назві всі моделі куди стеллантіс запхав 1.2т
Також хочу, але не поняв в яку сторону тягнути.
ну можеш витвори стелантісу перерахувати а ще мій улюблений квест: назві всі моделі куди стеллантіс запхав 1.2т
краще перерахувати куди не запхав - тоді в пост можна влізти, інакше новий сервер для форума буде потрібен суто під список
но лучше всех конечно же октавия
октавія це цар, бог, альфа і омега! Нема нічого кращого за октавію, і 1.8Т пророк її!
А в тебе в профілі два авто хіба не "октавії"?
я в шоке, бмв продается почти как шкод и тойот, это уровень
я, аналогічно - від рено))
Чого так? Рено багато продається, особливо у Франції, напевно 90% там продано. Хонда із цінами або лінійкою не пішла, Корейці також -15. Ціни великі.
Зато Хонда стабыльно перетворюється в СААБ
Вони давно на Європу поклали болт. Їм американського і азіатського ринку вистачає. Акорд і Сівік входять в трійку моделей, яких було найбільше продано за останні 10 років. Після Кемрі. Далі Королла.
На 1 місці Корола, потім Ford F-Series, Гольф, і далі всі останні.
я в шоке, бмв продается почти как шкод и тойот, это уровень
я, аналогічно - від рено))
Чого так? Рено багато продається, особливо у Франції, напевно 90% там продано. Хонда із цінами або лінійкою не пішла, Корейці також -15. Ціни великі.
хонда втратила традиційних клієнтів. Почитайте любе обговорення нового прелюда, сівіка. Плюс не відслідковує європейські реалії, і не робить корекцію з огляду на китайську експансію так, як це робить мазда, наприклад. Ще на американський ринок вони можуть щось типу паспорта, а для Європи так не старатимуться.
Свіжих цифр підвалило. За 5 міс Європа +4,4% в.т.ч. електрички +31,2% в.т.ч. китайські бренди приблизно +100%)) Локомотивом динаміки ВАГа зараз залишається Skoda і Audi, а проект під назвою Cupra так виглядає, що не злетів...:
ТОП моделей: Провал по Дастеру Ну і Skoda Elroq №1 серед електричок, виготовлених в Європі:
Ще є таке - Audi A5 обійшла BMW 3. Цікаво, але треба знати конкретні ціни і пропозиції в них...
Европа голосует своим кошельком за нетрадиционный бимеве Х1???!!! Интересно - если 3 серию сделать переднеприводной - начнет продаваться лучше???!!! ВАГен мог бы поэкспериментировать с Гольфом - выпустить заднеприводную модель...все равно продажи Гольфа падают...ВАГен ничего не потеряет от такой аферы...
ВАГен мог бы поэкспериментировать с Гольфом - выпустить заднеприводную модель...все равно продажи Гольфа падают...ВАГен ничего не потеряет от такой аферы...
Щоб зробити задньопривідний Гольф то в масштабах концерну треба витратити десятки мільйонів євро, тому навіть мені зрозуміло, що така затія тупікова. Є вже готова задньопривідна Skoda Elroq, яка демонструє чудові результати.
ВАГен мог бы поэкспериментировать с Гольфом - выпустить заднеприводную модель...все равно продажи Гольфа падают...ВАГен ничего не потеряет от такой аферы...
Щоб зробити задньопривідний Гольф то в масштабах концерну треба витратити десятки мільйонів євро, тому навіть мені зрозуміло, що така затія тупікова. Є вже готова задньопривідна Skoda Elroq, яка демонструє чудові результати.
так, елрок розгрібають як гарячі пиріжки, старший брат еньяк не дуже користується популярністю через те, що габарити хоч і трохи більше, але на 20% ціна вища, немає сенсу.
Европа голосует своим кошельком за нетрадиционный бимеве Х1???!!! Интересно - если 3 серию сделать переднеприводной - начнет продаваться лучше???!!! ВАГен мог бы поэкспериментировать с Гольфом - выпустить заднеприводную модель...все равно продажи Гольфа падают...ВАГен ничего не потеряет от такой аферы...
Що не допис, то штанга.
Цікаво, яка саме модель ховається за Opel/Vauxhall.
Ще є таке - Audi A5 обійшла BMW 3. Цікаво, але треба знати конкретні ціни і пропозиції в них...
БМВ 3 - це оте жахіття монітором на пів торпеди і підпоркою збоку?
Цікаво, яка саме модель ховається за Opel/Vauxhall.
Corsa...
ТОП моделей: Провал по Дастеру
Сама кончена новинка від Рено. Двигун-коробка-комплектація. Був би здивований, якщо було би по іншому.
Сама кончена новинка від Рено.
Ну так час такий - кончених новинок)) І це не сарказм.
Воно ж щойно анонсовано, в статистику ще не могло потрапити. Наскільки я розумію, йдеться про G20.
Воно ж щойно анонсовано, в статистику ще не могло потрапити. Наскільки я розумію, йдеться про G20.