в электрике уже отписался, еще тут скажу похоже линзы кончились, света мало, и какой-то налёт изнутри линзы стал виден
Тре мінєти. Бажано машину
Тре мінєти. Бажано машину
Та може й да, але ж нема на шо
Та може й да, але ж нема на шо
Що є, то є Від літа хожу, час від часу, по салонах. Катаюсь на тест-драйвах. Вже й жабу потроху поборюю, щоб бюджет підняти і ... ніц нема
Мені б, в ідеалі, те що є (достатній комфорт, економічність, неламучість, безпека), тільки: - на 20-30 коней більше; - багажнику десь в 1,5рази більше; - якихось сучасних асистенсів і нормальні фари; - ну і можна кілька сантиметрів кліренсу (хоча не критично), якщо вже дивитись на кросовки;
І от ніфіга немає. Або компроміси, або даунгрейд. Чекав новий Спортейдж, але з тим 2.0 не хо, а 1.6Т хз коли буде та й екстер'єр би наживо глянути. Новий Сід, Опель Астра/новий_Грандленд - дилери взагалі не знають коли будуть. Леон, пощупати би задницею для початку. От-от обіцяють Кашкай на тест-драйв привезти - чекаю...
Отож Леон доречі пропав з конфігуратора, і звичайний і купра.
Мені в ідеалі універсал і 200+ сил, ну і сучасну електронну начинку.
На ринку голяк. Єдиний варіант під мене був таки Купра Леон. Я вже і жабу поборов. Але він зник, то я не знаю поки.
І я хочу лед фари та адаптивний круїз. А з цим дефіцитом чіпів хоч плач.
ну LED фари можеш прямо зараз поставити не матричні, але пристойні
Та я, наверное линзы на биксенон сменю да и все. Что-то нет у меня доверия к тем ледам, что есть на рынке
Та я, наверное линзы на биксенон сменю да и все. Что-то нет у меня доверия к тем ледам, что есть на рынке
на aliexpress хорошие bi-led стоят баксов 120-150 за пару, плюс сотни полторы или две за работу. и светить наверно будет ещё лучше чем ксенон
на aliexpress хорошие bi-led стоят баксов 120-150 за пару, плюс сотни полторы или две за работу. и светить наверно будет ещё лучше чем ксенон
ИМХО проще к ЗаменаЛамп съездить и всё под ключ сделать. Просто жаба слегка поддавливает, потому как вряд ли я на Сиде больше года еще откатаю.
Потрібна форумна діагностика В останню поїздку на трасі помітив таку проблему десь на швидкості 110+(2к оборотів, дизель) починається вібрація на корпусі авто - в руль не чутно, через деякий час відчуваються більш глухі толчки на корпусі, сидінні, ще через деякий час це пропало і авто їхало як завжди без вібрацій і тд. Що дивно - не можу це легко відтворити, бо на початку дороги на цих швидкостях все було ок, таке враження що вилазть десь за годину-дві їзди? З чого починати шукати проблему, незбалансовані задні колеса після перевзування?
Потрібна форумна діагностика В останню поїздку на трасі помітив таку проблему десь на швидкості 110+(2к оборотів, дизель) починається вібрація на корпусі авто - в руль не чутно, через деякий час відчуваються більш глухі толчки на корпусі, сидінні, ще через деякий час це пропало і авто їхало як завжди без вібрацій і тд. Що дивно - не можу це легко відтворити, бо на початку дороги на цих швидкостях все було ок, таке враження що вилазть десь за годину-дві їзди? З чого починати шукати проблему, незбалансовані задні колеса після перевзування?
може банально лід намерз на задніх колесах, а потім відвалився і все стало добре?
може банально лід намерз на задніх колесах, а потім відвалився і все стало добре?
перший раз їхав 6го числа, снігу ще не було наче, щоб намерзати, а вібрацію точно ловив.
тоді якщо колеса чисті, то перебалансувати та можливо поміняти задні з передніми.
тоді якщо колеса чисті, то перебалансувати та можливо поміняти задні з передніми.
дякую за пораду,був сьогодні на шиномонтажі(не тому де перевзувався, про всяк випадок ), подивились задні колеса - сказали шо все з ними ок, місцями не міняли. В місті відтворити не виходить, потестую ще на вихідних десь на трасі знов.