Їду, собі сьогодні, нікого не чіпаю... чую щось "шарк-шарк-шарк-шарк" Зупиняюсь, вихожу, - спущене переднє колесо. Холодно, мокро, сиро. Дістаю компресор, думаю може зможу підкачати і на шиномонтах доїхати. А фігушки, - не качається. Дивлюсь, а на бочині проріз на два пальці Ну ладно, доведеться таки запаску діставати і копирсатись у тій сніжній каші... повертаюсь, а там @#$ять ще й заднє в нуль
Коротше: 1. Маю тепер контакти мобільного шимонтажу, який швидко приїздить. 2. Я тепер, як підмітив Sashok_Accent, точно не забуду, що в нас 195/65 R15 3. В Києві, фіг ви просто знайдете 2 нових потрібних колеса, щоб отак вот тут і зараз. 4. Тепер в мене два нульцевих зимових колеса і 2 розрізаних старих зимових колеса (куди їх здати?)
п.с. єдине що могло таке вчудити, це невеличка ямка, метрів 30 назад, яка не сильно то і відчулась
мені близька твоя біль в мене тепер чотири нульцевих зимових колеса, мав надію, що докатаю старий комплект, але як сніг пішов - зрозумів, що те що мертве, вже померти не може
пробег 160 000 сделал немного заранее ТО 165, потому как собираюсь в отпуск на машине. Все исправно
кому интересно, расценки офов, КореяМоторс
с фільтром салону, загон в них, продовжується Що по його вартості, що по вартості його заміни.
Доречі, 594грн за нормогодину (а ще є знижка) - досить гуманно на сьогодні. Наприклад, Ніссан, просить 750грн за нормогодину.
Розібрали Кіа Сід диз після незначного дтп є запчастини +380934631315
універсал, рестайлинг
Панове, а підкажіть таку штуку... LED-стрічка, на одній з передніх фар, почала блимати. Причому, я думав, що вона то потухне, то погасне але, - вдень горить нормально. Блимає лише вночі, коли увімкнене головне світло.
Більше того, лед-стрічка не повністю гасне, а стає яскравіше(як в день) - тускніше (як вночі) - яскравіше(як в день) - тускніше (як вночі) і т.д.
Куди дивитись? Приборна панель мовчить. Контакти потрогав, штекер вийняв-вставив, по колесу постукав
тю, це ж фірмова болячка, дохне контролер DRL, який знаходиться у самій фарі Дістати його з фари без її розбору неможливо. Мені свого часу міняли по гарантії дві фари, причому дуже цього не хотіли робити, бо гарантія на електрику та прилади освітлення 1 рік. можна відкрити фару методом нагрівання фари феном (купа контор цим займається), дістати плату контроллера, пропаяти, (можливо) буде потім працювати. окремо контролер не продається, але можна, наприклад, з битих фар його дістати
можна, звісна річ, "по-багатому" купити дві нові фари
Дякую, обрадував
Все панове Сід з пробігом в 172 580 км поїхав до нового власника. Сподіваюсь, буде радувати. Гарна машинка, дуже задоволений вибором.
Продовження буде) Сьогодні пів дня за кермом, просто кайф. Дякую за гарне авто.
О, нічосє, машина ще й тут залишилась
Дорий вечір. Підскажіть. З'явилвсь выбрація 1800-2000 обертів Відчуваеться на всіх передачах Чим активніше розгін, тим сильніша вібрація ceed jd 1.6crdi Я думаю на сцепу, хто що скаже?
А хтось сід з боксом на кришу катав?
Я, а шо?
Я, а шо?
та треба бокс, а то вже багажника замало для подорожей)), дивлюсь на террадрайв (тюль дорого), то хочеться відгуків який його по розміру треба брати.
Я, а шо?
та треба бокс, а то вже багажника замало для подорожей)), дивлюсь на террадрайв (тюль дорого), то хочеться відгуків який його по розміру треба брати.
А блін Ото вже не згадаю, на жаль.
Я їздив із позиченим. Там точно було 160 см, бо лижі лягали
...
Я, а шо?
та і в тебе ж універсал, там довший думаю можна було ставити.
...
та і в тебе ж універсал, там довший думаю можна було ставити.
Той що я позичав використовувався на першому сід хетчі. Насправді у нас тут же були продавці багажників, вони підкажуть що стане.
Я брав Terra Drive 480, стає нормально, влазить багато