А оце відверто лютий кайф ГТІ в моїх очах стає все привабливішим)))
як вчора казав дилер - замовити у виробництво можна тільки до кінця лютого. так що не зволікайте)
не зваблюйте
Не думаю что на gti/r будет так же комфортно пролетать 300 километров ям между Дубном и Ивано - Франковском. Плюс, вряд-ли житиайка будет лазить по горным дорогам там где колея аккурат в клиренс кодьяка.
Поэтому давайте не будем выходить за рамки класса и сравнивать сравниваемое!)))
к сожалению да.. вчера заехал в чигири кракова, промзона... колея, просто неровная дорога, трясет.. сразу вспомнил Украину))
Так у вас жеж підвіска далеко не стокова
А оце відверто лютий кайф ГТІ в моїх очах стає все привабливішим)))
як вчора казав дилер - замовити у виробництво можна тільки до кінця лютого. так що не зволікайте)
не зваблюйте
туда 15 диски не станут, так что тебе не подходит
Та я останній рік-два якось на відверті танкодроми якось і не натрапляв якщо чесно Всі ті дороги, якими їжджу, за останні роки об"єктивно покращились
Та я останній рік-два якось на відверті танкодроми якось і не натрапляв якщо чесно Всі ті дороги, якими їжджу, за останні роки об"єктивно покращились
та не надо танкодромы, достаточно одной ямки. А так вариант просто топ, и апгрейд после твоего пенсионера
Не думаю что на gti/r будет так же комфортно пролетать 300 километров ям между Дубном и Ивано - Франковском. Плюс, вряд-ли житиайка будет лазить по горным дорогам там где колея аккурат в клиренс кодьяка.
к сожалению да.. вчера заехал в чигири кракова, промзона... колея, просто неровная дорога, трясет.. сразу вспомнил Украину))
центр города Киев, Печерск, Сильпо на филатова - есть тут один на RS - заползает на парковку со скоростью 1 метр в час - ибо небольшой подъемчик (аля бровка в асфальте) и чуть быстрее чиркает всеми обвесами что есть
центр города Киев, Печерск, Сильпо на филатова - есть тут один на RS - заползает на парковку со скоростью 1 метр в час - ибо небольшой подъемчик (аля бровка в асфальте) и чуть быстрее чиркает всеми обвесами что есть
Это мой район)) не обижай товарища... Рс3 красавица, а звучит то как!!!
Берите Sueda. с пакетом самая выгодная комплектация. Sueda похожа на alcantara, но просто другой производитель.
Сама вигідна, але, наприклад, додати задні бокові подушки не можна не розбивши цей пакет... (
Подушки не панацея, но вот мало кто берет активные системы безопасности. Типа precrash assist, front assist, lane assist, rta, bsd. А они позволяют избежать срабатывания подушек
Берите Sueda. с пакетом самая выгодная комплектация. Sueda похожа на alcantara, но просто другой производитель.
Сама вигідна, але, наприклад, додати задні бокові подушки не можна не розбивши цей пакет... (
Подушки не панацея, но вот мало кто берет активные системы безопасности. Типа precrash assist, front assist, lane assist, rta, bsd. А они позволяют избежать срабатывания подушек
Только в случае твоих ошибок, а не чужих. Они никаком образом не помогут если в тебя прилетит снаряд в виде другого ТС.
Та панацей взагалі ніяких ні від чого не існує... Але краще мати можливість мати більше подушок за свої гроші... Але не за дурні гроші, в які стануть ті задні подушки, якщо прийдеться розбити пакет... Чому зразу не вкинути в пакет подушки по кругу зі збільшенням вартості пакету на якісь 150-200 баксів... Або дати можливість їх додатково замовити до пакету за 300-400 баксів... В чому проблема дати цю можливість для клієнта?
ТС, Кодьяк всё?!
Можна теперь рубать правду-матку
Что-то тема затихла, циферки интересные на Кодиаке
Це хто так норм навалив за пару років? Чи фото просто з нету?
А раптом хтось цифру '2' домалював)))
ТС, Кодьяк всё?!
всьо. я вже не шкодовод
а що рубати, я і так всю правду писав, про розхід 8,5 середній, про заміну безпроблемної дсг7 і про відмінний (без сарказму) сервіс на Прага Авто!
Автобильдовцы разобрали 190й Кодьяк после 2х лет тестов и 100'000км пробега на молекулы. Из того что я понял: - в полостях ржавчины нет - прокладка прохудилась в районе канала рециркуляции выхлопных газов - в остальном все как новое
Так я постійно всім вагофобам кажу, що чимала частка впевненості у власників продукції ВАГа - у сервісі. У мене як по октаві своїй колишній винятково позитив по сервісу, так і по гольфу Потім інколи читаєш деякі відгуки по деяких брендах - волосся дибки стає
ТС, Кодьяк всё?!
всьо. я вже не шкодовод
Правда говорят, что у Вольво нет CarPlay?
Неправда, есть 2 машины 19/20 годов, в обеих есть. Но это не стандартная опция, поэтому теоретически в некоторых машинах/моделях может и не быть.
Стоял на красном, засек минимальный расход на ХХ. Хотя раньше меньше 0.6л/ч не видел.