дизелі йдуть зі старт-стовпом і 381, а бенз без і з 500. Але раніше і бенз виявляється йшов зі старт-стопом, але з тією ж 500. Цікаво, що заставило відмовитися від старт-стопу на бензі…
Хтось може ще це прокоментувати?
А шо, рестайл 2.0TSI DQ500 без старт-стопа? на дорестайлі у всіх був старт-стоп
Там вище коментували/підтверджували:
ollsoft 09.09.2021 13:42 пишет:
Igorchyk 09.09.2021 13:37 пишет:
Якщо я правильно пам'ятаю, то бензиновий 180 йде якраз без старт-стопа. Тому йому 500-а з таких міркувань ок. А дизельні що, йдуть зі старт-стопом, що їм ставлять 381?
Так и есть, но по началу бензинки тоже были со старт-стопом.
Народ, а в кого тут з власників Кодіаків які пробіги вже? Які у вас двигуни? Чи були якісь питання до двигунів за цей час? Ну і загалом чи були якісь питання до авто?
ггг, Шкоду? в Украине? Очень деньги нужны. А юзерам даж подушки не очень, а ты про старт/стоп...
а кому нужен старт-стоп, кроме экошизоидам?
Питання не кому він потрібен (тут можна дискутувати), а чому виробник на офіційному рівні дав задню і забрав його з часом...
А нащо він в країні, де нема ніяких законодавчих тисків на зменшення викидів? Та ще й ЦА наших Шкод при всій любові до марки - це схрещування адептів "теплий ламповий" з "о, технолочінна європка"
Питання не кому він потрібен (тут можна дискутувати), а чому виробник на офіційному рівні дав задню і забрав його з часом...
А нащо він в країні, де нема ніяких законодавчих тисків на зменшення викидів? Та ще й ЦА наших Шкод при всій любові до марки - це схрещування адептів "теплий ламповий" з "о, технолочінна європка"
Мені все ж цікаво чому виробник забрав старт-стоп з бензинового 180кс з 19МР... Ладно б його б там зразу не було, то й питання б це не виникло...
Мені все ж цікаво чому виробник забрав старт-стоп з бензинового 180кс з 19МР... Ладно б його б там зразу не було, то й питання б це не виникло...
Так а шо це якось на фінальній вартості позначилось? А у виробників на цих масштабах кожен цент економії на вагу золота - як мінімум на кнопку не потрібно розкошелюватись (хоча окрім неї може ще щось по залізу спрощується)
Так а шо це якось на фінальній вартості позначилось? А у виробників на цих масштабах кожен цент економії на вагу золота - як мінімум на кнопку не потрібно розкошелюватись (хоча окрім неї може ще щось по залізу спрощується)
Думаєш просто вирішили зекономити? Тоді чому це не зробили спочатку, а лише з 19МР? Ну і чому тільки на бензині?
Кнопка, електрична помпа для мастила коробки, софт - на одному авто мінус 200-300 баксів)