Ganni 23.11.2021 14:54 пишет: Не вам більше чого робити сперечатись по фломастерах
Так а хто тут сперечається?) Камрад хотів початково Коді, а потім через те, що його немає і довго чекати, почав розглядати те, що є. А тепер хоче полюбити нашими порадами ЦРВ)
Ganni 23.11.2021 14:54 пишет: Не вам більше чого робити сперечатись по фломастерах
Так а хто тут сперечається?) Камрад хотів початково Коді, а потім через те, що його немає і довго чекати, почав розглядати те, що є. А тепер хоче полюбити нашими порадами ЦРВ)
Та ні, Камрад просто хоче кращу автівку в такому формфакторі за +- такі гроші. А те, що нема Коді, це звичайно, що погано.
Та ні, Камрад просто хоче кращу автівку в такому формфакторі за +- такі гроші. А те, що нема Коді, це звичайно, що погано.
можно еще Финик QX50 посмотреть. едет неплохо и есть в наличии куча разных комплектаций
Ти вирішив запитати про Хонду у гілці любителів Вагів? Якщо є гроші - бери ЦРВ і не чекай оту табуретку і буде тобі щастя. Присідав я у салон Кодьяка у минулому році. В мене авто 2009 року, так от враження по якості матеріалів: в моєму сівіку вони якісніші. Думаю, що і в новій ЦРВ буде краще в салоні ніж у шкоди.
Оголоси тоді ще раз бУджет і часові рамки)
Часові рамки), ти сам тут відколи Коді купуєш? Я орієнтувався по ціні на ЛіК.
Оголоси тоді ще раз бУджет і часові рамки)
Часові рамки), ти сам тут відколи Коді купуєш? Я орієнтувався по ціні на ЛіК.
Я вже Кодіак роки 3 купую За цей час вже Тіга купив) ЛК з допами чи без? Бо як кажуть в Південній Пальмірі це дві великі різниці) Оголоси краще в цифровому вимірі)
Нічого, машини дуже близькі по динаміці. Я лише зазначив, що Кодіак не швидший за CRV, а навіть трохи навпаки.
Якій динаміці?) До 100 я бачу Коді динамічніший ніби) І гальма ніби кращі) Ти б сам що з цих двох авто взяв би?) Просто цікава твоя думка)
Ти бачиш до 100, тому що там Кодіак дещо швидший)))) а я бачу, що після 100 він зливає. Я б узяв Кодіак , тому що варіатор - це ще гірше, ніж DSG))) Ну і взагалі, Кодіак виглядає сучасніше в усіх аспектах.
Ти бачиш до 100, тому що там Кодіак дещо швидший)))) а я бачу, що після 100 він зливає.
То, что более легкий и более мощный авто (CR-V) опережает более тяжелый и менее мощный (Kodiaq) - неудивительно. Удивительно, что это происходит на скоростях за 100 км/ч
Нічого, машини дуже близькі по динаміці. Я лише зазначив, що Кодіак не швидший за CRV, а навіть трохи навпаки.
Якій динаміці?) До 100 я бачу Коді динамічніший ніби) І гальма ніби кращі) Ти б сам що з цих двох авто взяв би?) Просто цікава твоя думка)
Ти бачиш до 100, тому що там Кодіак дещо швидший)))) а я бачу, що після 100 він зливає. Я б узяв Кодіак , тому що варіатор - це ще гірше, ніж DSG))) Ну і взагалі, Кодіак виглядає сучасніше в усіх аспектах.
Так ото ж!) Саме про ту ж сучасність і я говорив) А мірятися отими подібними циферками ну таке)
Ти бачиш до 100, тому що там Кодіак дещо швидший)))) а я бачу, що після 100 він зливає.
То, что более легкий и более мощный авто (CR-V) опережает более тяжелый и менее мощный (Kodiaq) - неудивительно. Удивительно, что это происходит на скоростях за 100 км/ч
Неудивительно, учитывая, что DSG щелкает передачи крайне быстро. Что на самом деле очень некомфортно при обычном использовании. Ну и мотор на 2 литра, как ни крути, эластичнее, чем 1.5.
Cypriot 25.11.2021 13:44 пишет: Плавно начать движение почти нереально. Ни вперед, ни назад. Брал в аренду 7-й Гольф на Родосе. За 3 дня так и не привык к этой дерганой коробке.
А до цього на ДСГ десь їздив? Ті ж відчуття?) Може ухайдохали того гольфа вже) Бо в мене до плавності рушання на ДСГ, наприклад, питань немає. Можна і з автохолду теж плавно рушати. Є часом тички в тягнучках і то не часто і некритично.