Окремо пробите вами дно - порівняння патруля із яким-неяким міліцейським спецназом, в завдання котрого головою думати не входило
мне пофиг кто будет усмирять быдланов гаишники или полк спецпризначення, главное что бы это работало. А про твоих гаишников почитай мою тему в курилке про бухариков
Lacett 31.08.2016 13:38 пишет: мне пофиг кто будет усмирять быдланов гаишники или полк спецпризначення, главное что бы это работало. А про твоих гаишников почитай мою тему в курилке про бухариков
Лач, та мені теж кагбе пофіг хто. І піліція у відео, безперечно, виглядає пацавато.
Але розводити соплі по беркуту - ето шото. При тому отак на вскидку фіг з вас хто згадає якусь добру річ про беркут зі своєї біографії. Бо більшості просто пощастило з ними не перетинатися. Максимум - шмон машини і хамство, коли вони стояли на вулицях разом з ДАІшниками кілька років тому.
Lacett 31.08.2016 13:38 пишет: мне пофиг кто будет усмирять быдланов гаишники или полк спецпризначення, главное что бы это работало. А про твоих гаишников почитай мою тему в курилке про бухариков
Лач, та мені теж кагбе пофіг хто. І піліція у відео, безперечно, виглядає пацавато.
Але розводити соплі по беркуту - ето шото. При тому отак на вскидку фіг з вас хто згадає якусь добру річ про беркут зі своєї біографії. Бо більшості просто пощастило з ними не перетинатися. Максимум - шмон машини і хамство, коли вони стояли на вулицях разом з ДАІшниками кілька років тому.
так про що ж мова, їх боялись, ніхто не каже, що вони хороші-)))
А от не потрібно усіх поліцаїв рівняти під одну мірку,до прикладу у Чернігові не побоялися і розбомбили підпільників спекулянтів шо торгували бульбою,при тому не побоялись примінити силу до порушника який вступився за жінок спекулянток(може він не просто бараболю купляв а кришував даний промисел))) http://censor.net.ua/video_news/403860/c...chinu_vo_vremya Це вам не мажорчиків з номерами модними і на джипі в ріг скрутити
Ґоцул 31.08.2016 14:42 пишет: А от не потрібно усіх поліцаїв рівняти під одну мірку,до прикладу у Чернігові не побоялися і розбомбили підпільників спекулянтів шо торгували бульбою,при тому не побоялись примінити силу до порушника який вступився за жінок спекулянток(може він не просто бараболю купляв а кришував даний промисел))) http://censor.net.ua/video_news/403860/c...chinu_vo_vremya Це вам не мажорчиків з номерами модними і на джипі в ріг скрутити
Якраз в цьому чернігівському епізоді, ІМХО, все вірно зробили. Торгівля заборонена на тротуарі? Заборонена. Якби бабулі просто зібрались і пішли, то питань не було б. А так якийсь мужик почав хапати копів за форму - результат закономірний. І не варто розказувати про "людлям нема за що жити" і т.п. - знаю, що в оптовиків, в яких я купую овочі-фрукти затарюються такі ж самі бабулі А потім продають картоплю і все інше як "своє, з городу тіки". З стихійною торгівлею треба роботись, як і з МАФам, бидлопаркованцями і всім іншим. Те, що в Миколаєві безхребетні копи або те, що досі існує корупція і відкати - не значить, що треба закривати очі на все інше підряд.
П.С. а цензор як завжди... Де там "привокзальний ринок"?
Якраз в цьому чернігівському епізоді, ІМХО, все вірно зробили. Торгівля заборонена на тротуарі? Заборонена. Якби бабулі просто зібрались і пішли, то питань не було б. А так якийсь мужик почав хапати копів за форму - результат закономірний. І не варто розказувати про "людлям нема за що жити" і т.п. - знаю, що в оптовиків, в яких я купую овочі-фрукти затарюються такі ж самі бабулі А потім продають картоплю і все інше як "своє, з городу тіки". З стихійною торгівлею треба роботись, як і з МАФам, бидлопаркованцями і всім іншим. Те, що в Миколаєві безхребетні копи або те, що досі існує корупція і відкати - не значить, що треба закривати очі на все інше підряд.
Ну дик хто б сперечавсь що неправильно)))) От тіки мені це нагадало "кучмівські застійні часи" коли всі держустанови.школи ,лікарні примусово в народні дружини зорганізували в поміч ППС,теж прийшлось походити ,ше й в колективі у лікарні в основному жінки були тому частенько,там теж на зупинках\вокзалах бабок ганяли цілком правильно,торгували в заборонених місцях,але мало того шо ефекту було від таких гонінь 0 тому шо ніяких ні адмінпротоколів ні ніц подібного не складали і бабки після відходу патруля за горизонт спокійно сідали далі так ше і левина доля часу на тих бабок тратилася замість того шоб ходити дійсно по неблагополучних місцях.А там мона було і відхватити Тому в основному патрулі завзято гонили бабок з насінням,і спали спокійно,бо по букві закону чинили ж правильно П С сам би чисто по людськи теж вибираючи між мажорами і бабками вибрав би бабок)))) але я ж не поліцай,хто на шо вчивсь)))
ну а що, всі забули плач ярославни після того, як один з копів не засцав вистрелити в неадекватне чмо? і що з ним потім було? природньо, що така хрінь тепер з ними, що вони нерішучі і турбуються, щоб потім через ось таку тварину не сісти. Коротше, що хотіли те й отримали, жріть
Vovius 31.08.2016 23:52 пишет: ну а що, всі забули плач ярославни після того, як один з копів не засцав вистрелити в неадекватне чмо? і що з ним потім було? природньо, що така хрінь тепер з ними, що вони нерішучі і турбуються, щоб потім через ось таку тварину не сісти. Коротше, що хотіли те й отримали, жріть
в пассажира на заднем сиденьи выстрелил? Поступок, уважаю
Vovius 31.08.2016 23:52 пишет: ну а що, всі забули плач ярославни після того, як один з копів не засцав вистрелити в неадекватне чмо? і що з ним потім було? природньо, що така хрінь тепер з ними, що вони нерішучі і турбуються, щоб потім через ось таку тварину не сісти. Коротше, що хотіли те й отримали, жріть
Геращенко сказал что из-за Кривого Озера типа побоялись
не було такого. Я насправді їх не захищаю, але для того щоб бути спроможніми на рішучі дії кожен в суспільстві має розуміти перш за все їх роль і перевагу в силі, підкриплену законодавчо. А в нас, нажаль, всі звикли до гнілих ментів, он по беркуту сумують, капець Як ці копи можуть стати такими ось рішучими сильними копами, якщо кожен вважає що стріляти їм не можна, машини зупиняти на п'янку не можна, паркуватись де вийде терміново при виклику не можна і таке інше... Ось і мають те, що заслуговують, таких ось пацаватих бе-ме-митутзамир
не було такого.
а про какой случай ты писал " выстрелил в неадекватное чмо"?