по ощущениям никак не едет, тестил гольф 7 122 сильный после леона 150 сильного
Прекрасно все там їде 1.2тсі їде в рамках більшості конкурентів (япи, корейці, трохи френчів). 1.4тсі їде ще краще І я не розумію прикол порівнювати 150 сил з 120ма
самое время сравнить крутящий, там 200 всегда, а там 200 наверху ну и речь шла про 1.4 взагали, а не про конкретный 1.4 150 сил
Chamonix 11.11.2016 10:28 пишет: Спрошу еще раз. Почему вы хотите хетч - он вам явно не подходит. Универсал ваш вариант походу.
Це мої таракани. Мені вони якість непропорційні виглядають. До речі, по Фордах печаль. Сьогодні зранку "проходя мимо" не втрималась. По факту в Україні зараз у наявності фокусів ніяких немає, зовсім обмежений вибір на кінець грудня. А я чекати не хочу.
Останні кілька днів вдома обговорювалось наскільки нам для поїздок потрібен великий багажник. З колясок ми вже виросли, так що будем пробувати оптимізовуватись
Но все равно - не понимаю как можно с т=двумя детьми смотреть на каптюр? ну как?
ну лично мне как малой перевалило за 4 года Б класса хватает с головой, для 2-х хватило бы полноценного С или мелкопаркетника на базе Б, хотя лучше что-то среднепаркетное типа кашкая - там отличный экономный 1,6 - но в бюджет ТС никак не влезет (вроде около 27-28куе)
Приблизно так само. Як я зазначала вище - із візків, горшків, годувальних стільчиків ми вже виросли.
Хоч правду кажучи сьогодні глянула ще раз знову вживу на Ranault Capture - панель сумненька. Це дуже точно підмічено у повідомленнях вище, все залежить із чим порівнювати тобто із якого авто ти щойно пересів.
VISHA 10.11.2016 10:48 пишет: был в точно такой ситуации, мой выбор Мазда 3, 1.5 в максимальной комплектации.
Сьогодні тестувала рестайлингову Мазду3 SDN/HB 1.5 Враження власне від їзди неоднозначні. Після Каптюру не вистачає ривка (хоч це не мій стиль їзди, але спробувати треба було). Але найдивніше - я відчувала кожну передачу, яку перемикав автомат. Це нормально?
Рулеткою я не міряла, але по-моєму там місця не більше позаду, ніж у Каптюрі. Ну а панель однозначно набагато цікавіша.
Tetyana 11.11.2016 16:06 пишет: Сьогодні тестувала рестайлингову Мазду3 SDN/HB 1.5 Враження власне від їзди неоднозначні. Після Каптюру не вистачає ривка (хоч це не мій стиль їзди, але спробувати треба було). Але найдивніше - я відчувала кожну передачу, яку перемикав автомат. Це нормально?
Рулеткою я не міряла, але по-моєму там місця не більше позаду, ніж у Каптюрі. Ну а панель однозначно набагато цікавіша.
Фсьо. Потрібне повне перезавантаження
Маздовский Skyactiv 1.5 – это не про резкий "пинок". Он тянет довольно ровно на всех оборотах. Динамика, конечно, не ураганная, но среди перечисленных конкурентов выглядеть будет нормально. Маздовский автомат лично мне нравится отзывчивостью и скоростью работы. Что касается места. У мазды самая большая колесная база в классе – 2700мм. Отсюда и довольно просторный салон. Но не факт, что больше Ceed'а.
Еще сегодня пришла реклама от мазды о беспроцентных кредитах – http://mazda.ua/ua/about-mazda/mazda-ukraine/news/391
Да из мелко паркетного еще есть Hyundai Creta на автомате 555 700 - для его размера 1,6 /123 лс с головой хватит, но Sportage таки лучше всех )))))))))))))
Ще не треба забувати, що менш потужний двигун може жерти більше пального, адже давити на гашетку доведеться сильніше. Підозрюю, що 90 сильний Каптур у реальному житті не буде економічнішим за Сід з новим движком (136кс/300Нм)
Кузов у французів може й краще оцинкований, але ж не на все життя обираєте авто? Бо якщо на все, то треба забути про турби і роботи і брати атмокоролу на механіці.
Zombie44 11.11.2016 18:16 пишет: Ще не треба забувати, що менш потужний двигун може жерти більше пального, адже давити на гашетку доведеться сильніше.
Интересно, откуда пошла эта сказка?
Ключове слово — може. Так буває, коли двигун заслабкий для тачанки, а вона ще й завантажена пасажирами і мотлохом. Якщо не бавитись у екораллі, а намагатися їхати, то через брак моменту таки доводиться давити. Яскравий приклад з власного досвіду: Матіз 0.8л з 4-ма пацаками на борту витрачає ті самі 8л змішаного циклу, що й який-небудь Сівік 1.8 з чотирма четланами.
drink 11.11.2016 19:59 пишет: мазда3 очень красивая.
но не едет и не очень практичная из-за длинного носа и низкого клиренса. С 1,5 она будет самая медленная среди перечисленных конкурентов, а ее ж еще и шумить придется килограмм на 100
drink 11.11.2016 19:59 пишет: мазда3 очень красивая.
но не едет и не очень практичная из-за длинного носа и низкого клиренса. С 1,5 она будет самая медленная среди перечисленных конкурентов, а ее ж еще и шумить придется килограмм на 100
Згідна із усім. Сьогодні на роботі запитували мене - ну і який short list? Спільними зусиллями вирішили що вигляд рестайлингової Мазди3, кліренс та споживання палива Каптюра, ціна... Тоді було б самоє ТО
Згідна із усім. Сьогодні на роботі запитували мене - ну і який short list? Спільними зусиллями вирішили що вигляд рестайлингової Мазди3, кліренс та споживання палива Каптюра, ціна... Тоді було б самоє ТО
Чи ви про гонзалесів, котрі нижче 4000 не опускають оберти? Я ж веду мову про звичайну цивільну експлуатацію людиною, котра виросла з цих студентських покатушок Як атмо2.0 з його 200Нм на позначці в 4000обертів буде зручнішим аніж мій 1.4, де об"єктивно всі 250 нютонів відчуваються якщо не з 1400, то з 1700 точно?
Знову ж таки, лише теоретична довговічність (теоретична бо зараз більше 200тис км майже ніхто на одному авто не їздить)
Вот не хотел встревать... Сами себе противоречите, шановний... Сначала правильно и зрело пишите про гонзалезов и студенческую школоту, которым подавай форсаж на старте, а потом и сами съезжаете на эти 250 ньютонов... И таки да, атмо - это надежность и долговечность, прежде всего. И почему я должен выбирать авто только на пару-тройку лет, если мой доход не в $$, и я не бизнесмен? Я лично выбираю авто на всю оставшуюся жизнь, як останнє своє авто. Тут в этом бардаке не знаешь, что завтра будет и в какой стране проснемся.. Я изначально выбирал авто с атмо, т.к. не гонзалес и давно вырос из студентов.. И мне его с полной загрузкой авто на трассе на дальняк - выше крыши. Редко кто меня обгоняет. Я к тому, что мой 1,6 атмо с головой может хватать для дальних поездок и вполне достаточен при обгонах. Поэтому мне сказки можно не рассказывать. А стартовать на светофорах или на 100-метровках - я уже писАл - вышел из этого возраста. Хотя, тут весь форум советчиков на 80% - типичные гонзалезы, которые выбирают ньютона и секунды до 100 км/ч
mekena 12.11.2016 06:58 пишет: ... Хотя, тут весь форум советчиков на 80% - типичные гонзалезы, которые выбирают ньютона и секунды до 100 км/ч
это кстати феномен. в реальной жизни есть конечно ужаленные, рвут со светофоров, проходят повороты на пределе, но таких очень мало. а на форуме в любой теме - даже вот в такой про экономичный семейный авто, обязательно выпрыгнет спициалист со знаковой фразой "не едет!". и начинается какое-то смакование ньютонов и секунд до сотни... ну может с неограниченным бюджетом и есть смысл, но на полном серьезе это обсуждать в такой теме - вызывает улыбку.