ЗЫ ну да, у меня есть КАСКО, плюс, я слышал, шо бляховоды типа могут оформить наше ГО (а могут и не оформить) - короче, стрёмно это всё...
Стрьомно і протилежне, бо теоретично страхова має відшкодовувати, а от як фізично отримає лт. машина відшкодування не знаю.
ЗЫ ну да, у меня есть КАСКО, плюс, я слышал, шо бляховоды типа могут оформить наше ГО (а могут и не оформить) - короче, стрёмно это всё...
Стрьомно і протилежне, бо теоретично страхова має відшкодовувати, а от як фізично отримає лт. машина відшкодування не знаю.
Ну як,директор фірми де ти працюєш отримує,а потім передасть тобі
Деректор может передоверить получить деньги любому. Нафиг ему самому такой фигне заниматься.
...
Деректор может передоверить получить деньги любому. Нафиг ему самому такой фигне заниматься.
Конечно может,но на практике все выглядит совершенно иначе,совершенно.
еректор может передоверить получить деньги любому. Нафиг ему самому такой фигне заниматься.
Дык лохов много. А вместо них получить страховочку, после аварии какого-нибудь РР на 5К баксов, маленький такой гешефт. А с остальных сострегать? Эххх...
Кстати... Выложили бы хоть бы раз образцы "методичек"... Интересно же, как правильно с хитрожопыми бляховодами бороться надо... Которым законы не писаны
Так ось і приклад, живе собі особа в Німеччині, обсирає українців, як , дуже тій особі не йметься не дай бог, щоб в Україні люди їздили нормальними доступними машинами. Мені то фіолетово на чому їздять в Німеччині чи ватостані тому, щоб я тим переймався.
+1
фриценморгены волнуются, не дай бог пэрэсчиный заживет чуть лучше, это же жуть и ужас.
Проїзний на бляхи це катастрофа
В Латвії не катастрофа
а какая сумма растаможки в Латвии? сказал А, говори и Б...
Как по закону, на не ЮА номера должна быть Зеленая Карта или ОСАГО по месту ?
или зел. карта или ГОшка обычная . второе дешевле
очередные 200 страниц срача ниочём. есть проблема. есть возможные пути решения. всех расстрелять, как предлагают боевые хомяки не выйдет. Всё равно надо будет как-то легализировать эту ситуацию. Но подвинуться должны обе стороны и государство и те кто воспользовался. Я например готов платить за год 340 евро, как предусматривает этот законопроект. Чтобы небыло этой вони васадзеботов про нихотитиплатить.
Та кому вы нужны? Дороги только не трогайте.
О, вже почалися конвульсії після прочтєнія мєтодічок. Я в Києві народився, в ньому живу і користуюсь дорогами, тобто їзджу машиною цими дорогами так шо
Да всем [*****] на самом деле. Дороги не перекрывайте!
Кстати... Выложили бы хоть бы раз образцы "методичек"... Интересно же, как правильно с хитрожопыми бляховодами бороться надо... Которым законы не писаны
Так ось і приклад, живе собі особа в Німеччині, обсирає українців, як , дуже тій особі не йметься не дай бог, щоб в Україні люди їздили нормальними доступними машинами. Мені то фіолетово на чому їздять в Німеччині чи ватостані тому, щоб я тим переймався.
+1
фриценморгены волнуются, не дай бог пэрэсчиный заживет чуть лучше, это же жуть и ужас.
ну у 99,99% эмигрантов по этому поводу комплексы
ага, ти не правий, бо конфлікту між бляховодами і небляховодами немає, його штучно підігрівають, в тому числі заздрістю останніх. є конфлікт держави з бляховодами.
ага, ти не правий, бо конфлікту між бляховодами і небляховодами немає, його штучно підігрівають, в тому числі заздрістю останніх. є конфлікт держави з бляховодами.
ага, кривопаркуванцям всі теж заздрять, як і квартирним злодіям наприклад
Це моє право на протест у дієвий спосіб. Насправді то печаль, владі вигідно створити громадянський конфлікт, оскільки я, зокрема, доки буду бити/вбивати того, хто зганятиме мене з дороги, державні мужі творитимуть, що і творили, відповідно дасть козирі не робити нічого з вирішення питання, а навпаки з часом, наприклад, наймати тітушок для погромів цих авто і залякати фізично людей. На сьогодні страшна статистика з викрадення авто, крадуть все, що в гарному стані, але лише на українській реєстрації, щодо блях заяви лише село розбили, то вкрали з салону щось. Мушу то моніторити бо в самого машину вкрали. Відповідно виходить, що безпечніше користуватись авто на іноземній реєстрації.
ага, кривопаркуванцям всі теж заздрять, як і квартирним злодіям наприклад
первым некоторые таки да. Вторые тут при чем? Админнарушение, плод воображения какого то ментенка, натыкавшего знаки сравнивать с тысячелетиями всем человечеством считающимся тяжким уголовеым преступлением?
Це моє право на протест у дієвий спосіб. Насправді то печаль, владі вигідно створити громадянський конфлікт, оскільки я, зокрема, доки буду бити/вбивати того, хто зганятиме мене з дороги, державні мужі творитимуть, що і творили, відповідно дасть козирі не робити нічого з вирішення питання, а навпаки з часом, наприклад, наймати тітушок для погромів цих авто і залякати фізично людей. На сьогодні страшна статистика з викрадення авто, крадуть все, що в гарному стані, але лише на українській реєстрації, щодо блях заяви лише село розбили, то вкрали з салону щось. Мушу то моніторити бо в самого машину вкрали. Відповідно виходить, що безпечніше користуватись авто на іноземній реєстрації.
еще один плюс всего этого движняка с дешевыми авто на бляхах- народ отходит от совкового трушения над своим авто, как фетиша, а начинает относиться к нему все больше, как к средству передвижения, что характерно именно для европейцев. Напоминает кстати лизинг: машиной ты пользуешься, но она тебе де-юре не принадлежит.
Це моє право на протест у дієвий спосіб.
Твої права закінчуються там, де починаються права інших: свобода пересування - право громадянина України, а також іноземця та особи без громадянства, які на законних підставах перебувають в Україні, вільно та безперешкодно за своїм бажанням переміщатися по території України у будь-якому напрямку, у будь-який спосіб, у будь-який час, за винятком обмежень, які встановлюються законом;
Ну і пора вже нашим правоохорнцям виконувати Закон, а конкретно норму Кримінального кодексу: Стаття 279. Блокування транспортних комунікацій, а також захоплення транспортного підприємства
1. Блокування транспортних комунікацій шляхом влаштування перешкод, відключення енергопостачання чи іншим способом, яке порушило нормальну роботу транспорту або створювало небезпеку для життя людей, або настання інших тяжких наслідків, — карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.
Твої права закінчуються там, де починаються права інших: свобода пересування - право громадянина України, а також іноземця та особи без громадянства, які на законних підставах перебувають в Україні, вільно та безперешкодно за своїм бажанням переміщатися по території України у будь-якому напрямку, у будь-який спосіб, у будь-який час, за винятком обмежень, які встановлюються законом;
расскажи об этом полицаям, к примеру на вчерашней встрече порошенка с одесситами, и построенной ими во исполнение конституционного права граждан перемещаться куда они хотят, "стены яценюка"
...оскільки я, зокрема, доки буду бити/вбивати того, хто зганятиме мене з дороги
"Горе" там гораздо мощнее, чем я даже ожидал!
Мне вот реально интересно - как далеко эта агрессивная биомасса в своём желании поиметь халяву может зайти? Создание неудобств и препятствий другим, законопослушным гражданам мы уже наблюдаем, что дальше?
...
расскажи об этом полицаям, к примеру на вчерашней встрече порошенка с одесситами, и построенной ими во исполнение конституционного права граждан перемещаться куда они хотят, "стены яценюка"
То есть тебя обидел Порошенко, а ты решил наградить мне? П.С. Конституция предусматривает ограничение свободы передвижения, если это предусмотрено другими законами. Например: Про державну охорону органів державної влади України та посадових осіб