Друже, ну це ж курілка, ще й вечір п'ятниці. Нашо відразу в козир)
Ех.. така нагода була розвести срач цікаве обговорення
Хоча сама по собі ідея цікава. Зрозуміло, що про позбавлення громадянства то люта маячня.
А от обмеження громадянських прав, виборчих наприклад, чи безкоштовну вищу освіту, звісно за рішенням суду через санкцію статті - як на мене цікаво б було.. "Мамо, а чого тато не депутат? Бо твіт тато сци пацифіст.."
Ну й фіскальна вішенка на тортик - в Швейцарії здається ті, хто відкошує від загальновійськового платіть більші податки.
Друже, ну це ж курілка, ще й вечір п'ятниці. Нашо відразу в козир)
Ех.. така нагода була розвести срач цікаве обговорення
Хоча сама по собі ідея цікава. Зрозуміло, що про позбавлення громадянства то люта маячня.
А от обмеження громадянських прав, виборчих наприклад, чи безкоштовну вищу освіту, звісно за рішенням суду через санкцію статті - як на мене цікаво б було.. "Мамо, а чого тато не депутат? Бо твіт тато сци пацифіст.."
Ну й фіскальна вішенка на тортик - в Швейцарії здається ті, хто відкошує від загальновійськового платіть більші податки.
Нічого спільного. Зовсім інші за своєю природою і підстави, і механізм застосування.
Наведене скоріше споріднене з законом про люстрацію.
Люстрация (от лат. lustratio — очищение посредством жертвоприношения) — законодательные ограничения для политической элиты прежней власти, вводимые после смены власти, в виде ограничения активного и пассивного избирательного права, а также права на участие в управлении делами государства[1].
Тишь да гладь на районе с АТБ - закрыты
Тишь да гладь на районе с АТБ - закрыты
це де?
ПОХ. Приечм на весь ПОХ, по-моему из 18 штук открыто 3-4
ПОХ. Приечм на весь ПОХ, по-моему из 18 штук открыто 3-4
За останній місяць АТБ почали відкриватися як по місту так і на ПОХе. з 4-х АТБ повз які я часто проходжу і які були закриті з початку війни: відкрилися м.Позняки (вихід в бік Пираміди), Лобановського (біля Деміївки), один на межі відкриття в нових кварталах "Патріотіки" (зовсім новий його не встигли відкрити до війни). Не бачив жодної підготовки до відкриття на Крушельницькій.
Єдиний АТБ у центрі Києва стоїть не просто зачинений, а ще й забарикадований.
відкрилися м.Позняки (вихід в бік Пираміди)
Странно. Сегодня проходили мимо висит бумажка "Не работает"
Не бачив жодної підготовки до відкриття на Крушельницькій.
А этот прямо под домом, действительно, ничего не происходит
Об'ява на касі в атб
Комісія за видачу готівкових коштів з картки Ощадбанку: – 1.50 % плюс 5 грн.
Відчинили ще однин магазин, дуже чисто і охайно, всі полиці набиті товаром, але солі нема.
Єдиний АТБ у центрі Києва стоїть не просто зачинений, а ще й забарикадований.
ага. Теж помітила
але солі нема.
нема, теж хотів купити, жінка розвісну знайшла десь у дворовому магазині, купила по 2 кг на 3 сім'ї.
але солі нема.
нема, теж хотів купити, жінка розвісну знайшла десь у дворовому магазині, купила по 2 кг на 3 сім'ї.
Це ж 666.666 грама на кожну сім'ю! Щось, не дуже корисна покупка...
але солі нема.
там не точно, так що не парюсь, ще і по 28 гривень, так що на забобони начхати...
але солі нема.
Щось мені підказує, що виходить 2 кг на кожну сім`ю.
...
Шість кіло? Звідки такі гроші...
...
так.
Відчинили ще однин магазин, дуже чисто і охайно, всі полиці набиті товаром, але солі нема.
В нас є. Польська 18грн 750г. Ажіотажу нема
В нас є. Польська 18грн 750г. Ажіотажу нема
Ага, дружина теж вчора дві пачки взяла, так що тепер "шикуємо"!
Об"ява на касі АТБ
Для запобігання створенню штучного дефіциту та ажіотажу
цукор - в кількості не більше 5 одиниць в одні руки сіль - в кількості не більше 2 одиниць в одні руки.