Z@B 20.05.2022 19:35 пишет: Друже, ну це ж курілка, ще й вечір п'ятниці. Нашо відразу в козир)
Ех.. така нагода була розвести срач цікаве обговорення
Хоча сама по собі ідея цікава. Зрозуміло, що про позбавлення громадянства то люта маячня.
А от обмеження громадянських прав, виборчих наприклад, чи безкоштовну вищу освіту, звісно за рішенням суду через санкцію статті - як на мене цікаво б було.. "Мамо, а чого тато не депутат? Бо твіт тато сци пацифіст.."
Ну й фіскальна вішенка на тортик - в Швейцарії здається ті, хто відкошує від загальновійськового платіть більші податки.
Z@B 20.05.2022 19:35 пишет: Друже, ну це ж курілка, ще й вечір п'ятниці. Нашо відразу в козир)
Ех.. така нагода була розвести срач цікаве обговорення
Хоча сама по собі ідея цікава. Зрозуміло, що про позбавлення громадянства то люта маячня.
А от обмеження громадянських прав, виборчих наприклад, чи безкоштовну вищу освіту, звісно за рішенням суду через санкцію статті - як на мене цікаво б було.. "Мамо, а чого тато не депутат? Бо твіт тато сци пацифіст.."
Ну й фіскальна вішенка на тортик - в Швейцарії здається ті, хто відкошує від загальновійськового платіть більші податки.
Нічого спільного. Зовсім інші за своєю природою і підстави, і механізм застосування.
Наведене скоріше споріднене з законом про люстрацію.
В ответ на: Люстрация (от лат. lustratio — очищение посредством жертвоприношения) — законодательные ограничения для политической элиты прежней власти, вводимые после смены власти, в виде ограничения активного и пассивного избирательного права, а также права на участие в управлении делами государства[1].
Egouar 25.05.2022 12:29 пишет: ПОХ. Приечм на весь ПОХ, по-моему из 18 штук открыто 3-4
За останній місяць АТБ почали відкриватися як по місту так і на ПОХе. з 4-х АТБ повз які я часто проходжу і які були закриті з початку війни: відкрилися м.Позняки (вихід в бік Пираміди), Лобановського (біля Деміївки), один на межі відкриття в нових кварталах "Патріотіки" (зовсім новий його не встигли відкрити до війни). Не бачив жодної підготовки до відкриття на Крушельницькій.