zvnk 07.02.2017 10:05 пишет: Главное не забывать правило 3 ф:)не покупать Форд, Фиат и все Французское
Та це те саме, що й "наречена повинна бути незайманою" . Колись Опель гнив - зараз пропонують; "запорожець - не машина, ..." - зараз "ланос - нєубієнний апарат". Так що все те фігня. А ще говорять, що у народа грошей бракує - на весь Київ тільки один акційний Фокус темно-синього кольору! Забронькав на пару днів, сподобається - купимо.
А вы его тест драйвили, кстати? Лучше попробовать таки.
Cypriot 06.02.2017 22:12 пишет: Непонятно, зачем чуваку седан С-класса, но если уж выбирать, то нормального европейца, которым является Форд) Королла да еще с 1,33 - это неедущаяя шкарабанка, Рапид - старая бюджетная Октава - практично, но уныло.
Cypriot 06.02.2017 22:12 пишет: Непонятно, зачем чуваку седан С-класса, но если уж выбирать, то нормального европейца, которым является Форд) Королла да еще с 1,33 - это неедущаяя шкарабанка, Рапид - старая бюджетная Октава - практично, но уныло.
Менеджерам зачем повеселее?
Чтоб хоть какая-то радость от работы была)))
Радость должна приносить работа, а не сидение в машине.
А у какого диллера забронировали? Выбор правильный. Тест драйв можно делать где угодно, только желательно выбирать у кого есть механика, хотя фордовская механика четкая, как оруженый затвор) после фордовской коробки корейцы и японцы не такие четкие кажутся. У ВАГов тоже все четенько переключается, но там задняя традиционно вперед.
Mookker 06.02.2017 18:00 пишет: а у шкоды замена колодо 250 рублей, за перед, и 200 зад
Вопросов нет. А шо по поломкам, типа в среднем по палате? Без подколов, просто для статистики.. Я понимаю, что ваг это почти японец или японец это почти ваг - жесть какой надежный. Ну короче, не срача ради, а для общей информации.
я не могу сказать че в среднем по палате, но у меня 4 вага, внеплановых ремонтов не было. ну там стойки стабилизатора, сайленты но не на маленьких пробегах
Ех, навернув десяток млинців зі сметанкою - смакота!!! Думав - подобрішаю ... еге ж Але ближче до діла. Форд Фокус Тренд, 1.6, 5 мех, седан, акційний за 391 кіло, колір тільки білий та синій. Може я безнадійно відстав, чи може в мене щось зі смаком ... але дизайна зрозуміти я так і не зміг . Якщо в профіль ще біль-менш, попка теж нічого, то абсолютно невиразна мордочка заставляє губи гнутися кутами донизу. І хромований ободок решітки радіаторної не спасає. Що вони хотіли передати? Куди воно таке? Але хай там ... Моторний відсік: та мотор як мотор, от тільки нахіба бачок для тормозухи ховати під панель і як туди без спец. лійки долити, якшо шо? Ну добре ... Акум на 52 А/г - годиться для такого движка. Лючок заправки. А де кришка горловини? А її і не повинно бути! А ...? Шо за? А лючок хоть з замком? Нє-а. Н-да А як нехороший дядя пісочку "для приколу" здумає туди сипонути? Кхе... Салон. Ну не знаю, може я розбалуваний своїм Хондовським сервантом, але мені здається, що й у моєму колишньому лупатому Поличу місця було чи не більше. Да, водій любої "конфігурації" (з нами був "хлопчик" під 1.9 м та 100 кугу) може розміститися з комфортом: сидушка вверх-вниз, туди-сюди, руль, всі діла, до органів управління доступно та зручно. Але ... сидиш, як в кабіні винищувача: все під рукою, але все якось тіснувато. Ну а дівчинка на задньому сидінні змушена буде прийняти досить-таки звабливо-закличну та навіть трохи непристойну позу. Там реально тісно!!! В тому ж Рапіді (а ми на ньому приїхали на "оглядини") місця більше. Так я не поняв: це клас В чи таки С? В Ноута Нісанівського в порівнянні з Фокусом ззаді просто танц-пол! Пішли далі. Багажник. Він ніби є, навіть немалий вроді ... але ж проєм тих дверцяток в седані такий, що шоб щось поставити в глибину чи забрати звідсіля - треба ну трохи не вполовину туди залізти (і знову чомусь нав"язлива думка про молодичку в міні - було б цікаво ). Як "бонус": задня спинка складається 1/3, мабуть, глибину багажника зручніше буде заповнювати з салону. Хоча я не такий вже й великий (175 в кєпці), але мені так ні разу не вдалося сісти/встати з заднього сидіння, щоб не обшкрябати капцями дверцю. От таке. Шось мені він не алльо. Боюсь, шо продажники заімєлі серйозного противника Маленький плюс - "в подарок" залізний захист двигуна. О! Будемо думати.
Петрович 07.02.2017 21:38 пишет: Да, водій любої "конфігурації" (з нами був "хлопчик" під 1.9 м та 100 кугу) може розміститися з комфортом: сидушка вверх-вниз, туди-сюди, руль, всі діла, до органів управління доступно та зручно. Але ... сидиш, як в кабіні винищувача: все під рукою, але все якось тіснувато.
Ось саме така посадка мені і сподобалася. Щось схоже я відчув і в Мазді 3. Люблю відчуття 'кабіни винищувача', а не 'бовтання в ополонці' І конструкцію бачка вважаю для себе плюсом: приїхав на заправку і не паришся що треба піти і відімкнути кришку ключем.
П.С. А продажники якої думки? Дівчина, що приймала звабливі пози, дуже проти?
Falwar 07.02.2017 22:01 пишет: Ось саме така посадка мені і сподобалася. Щось схоже я відчув і в Мазді 3. Люблю відчуття 'кабіни винищувача', а не 'бовтання в ополонці' І конструкцію бачка вважаю для себе плюсом: приїхав на заправку і не паришся що треба піти і відімкнути кришку ключем.
Та да - бокова підтримка на висоті, але як по мені - якось таки завузько все. А для лючка в моїй, наприклад, машині є "спеціально обучена" пімпочка в салоні: натиснув і лючок відкрівся під дією пружинки - теж не треба паритись
Форд Фокус Тренд, 1.6, 5 мех, седан, акційний за 391 кіло, Може я безнадійно відстав, чи може в мене щось зі смаком ... але ... Шось мені він не алльо. Боюсь, шо продажники заімєлі серйозного противника
Будемо думати.
Вы сильно завысили ожидания)...Чего тут думать, новый Форд за 14к, какие там могут быть претензии к дизайну и т.п. , какие еще раздумья? Конечно если рапид за такие деньги в похожей комплектации(и в хорошем цвете) можно взять, то можно и подумать. А так, нечего там думать...удивительно, что еще остались по такой цене.
Falwar 07.02.2017 22:01 пишет: П.С. А продажники якої думки?
Задумались, тереблячи підборіддя Потім в кінці дня підійшов: а може, Октавію? Пошкріб я по сусєках: акційних 1.4 ТСІ було завезено всього 10 і вони під замовлення/продаж, перебити в якогось дилера анріал, наступна партія буде вже рестайлінгова (читай - дорожче). А 1.6 нема і вже не буде
В ответ на: Дівчина, що приймала звабливі пози, дуже проти?
Та то були "фантазії" , дівчинка-то є, і нічогенька собі, і навіть незамужня, і можливо не проти ... але мова не про це!
Vindsor 07.02.2017 22:39 пишет: Если таки победит рацио, то возвращайтесь к Рапиду.
Рацио? Летать по трассе в консервной банке без ЕСП и без единой подушки? Может у меня и бзик на теме безопасности, но лично я бы предпочел ехать раком в фокусе, чем чуть подраскинувшись в рапиде.
Vindsor 07.02.2017 22:39 пишет: Если таки победит рацио, то возвращайтесь к Рапиду.
Рацио? Летать по трассе в консервной банке без ЕСП и без единой подушки? Может у меня и бзик на теме безопасности, но лично я бы предпочел ехать раком в фокусе, чем чуть подраскинувшись в рапиде.
+100. ВАГофилам абы впарить ВАГ, какой бы голимый он ни был.
2017-02-8 Предупреждение №1 (1 круг). 4.3.ж) это лучше, а это хуже. Yorc.