Може й збирає, але тоді витягувати їх з нього доведеться десь у СЦ
Мої древні трьохсотбакові нормально відпрацьовують. Чи є сенс платити більше - хз
це які?
килимів немає. тварин немає. людей мінімум, сміття мімімум. 50 метрів. що взяти для сухого прибирання?
Я бы посоветовал xiaomi mi robot.
у меня уже пятый год 780-й, доволен, из проблем заменил 1 раз блок питания , 1 раз батарею и щетки по качеству уборки полностью устраивает
Мої древні трьохсотбакові нормально відпрацьовують. Чи є сенс платити більше - хз
це які?
килимів немає. тварин немає. людей мінімум, сміття мімімум. 50 метрів. що взяти для сухого прибирання?
Взяв сьогодні iRobot Roomba 681. Ще не встиг опробувати. Кіт підозріло обнюхав і забив на Румбу. Завтра подивлюсь як буде реагувати
Це друга в лінійці модель по простоті і найновіша цьогорічна модель. Простіше тільки 616 модель і коштує вона 8 з чимось тис.грн. В двох магазах консультувався і обоє, для моїх потреб, радили 681.
Якщо тварин дома немає і не потрібен таймер, думаю можна і 616 брати.
це які?
Взяв сьогодні iRobot Roomba 681. Ще не встиг опробувати.
Це друга в лінійці модель по простоті і найновіша цьогорічна модель. Простіше тільки 616 модель і коштує вона 8 з чимось тис.грн. В двох магазах консультувався і обоє, для моїх потреб, радили 681.
а де найкращі ціні в Україні на них?
це які?
Взяв сьогодні iRobot Roomba 681. Ще не встиг опробувати. Кіт підозріло обнюхав і забив на Румбу. Завтра подивлюсь як буде реагувати
Коштує приблизно як і Сяомішний, але у цих історія та напрацювання. Надати перевагу іРоботу?
Заходиш на irobot.ua і дивишся де найближчий офіційний магазин. Ціни у всіх однакові. Мені ще дали картку -2% на техніку і -5% на з/ч та аксесуари.
Коштує приблизно як і Сяомішний, але у цих історія та напрацювання. Надати перевагу іРоботу?
У декількох знайомих саме Румба. В одного, навіть дві і вже дуже давно. І на днях він сказав одну фразу - дома є три девайса, без яких не уявляю як жив раніше: пралка, посудомийка і Румба
Про робот-пилосос давно задумувався, а от після цієї фрази, як власник двох перших девайсів, задумався всерйоз над третім
Так як у знайомих Румба і всі задоволені, то вирішив саме її і брати.
п.с. Сяомі, сам бренд непоганий і в сім'ї є кілька різних гаджетів... але до фірмИ, Сяомі поки не дотягує. Середнячок за невеликі гроші, але весь сок в якихось дрібницях, які з часом замахують
У декількох знайомих саме Румба. В одного, навіть дві і вже дуже давно. І на днях він сказав одну фразу - дома є три девайса, без яких не уявляю як жив раніше: пралка, посудомийка і Румба
Про робот-пилосос давно задумувався, а от після цієї фрази, як власник двох перших девайсів, задумався всерйоз над третім
Так як у знайомих Румба і всі задоволені, то вирішив саме її і брати.
п.с. Сяомі, сам бренд непоганий і в сім'ї є кілька різних гаджетів... але до фірмИ, Сяомі поки не дотягує. Середнячок за невеликі гроші, але весь сок в якихось дрібницях, які з часом замахують
Ну ось і я так міркую
Власники Румби, підкажіть но, зелена лампочка на базі-зарядці, має постійно горіти чи ні?
В мануалі написано, що постійно. По факту, горить кілька секунд, тільки коли робот запаркувався, хоча робот заряжається і ніби все ок
В магазині не звернув уваги, але здається в них на тестовому зразку горіла завжди, хоча там якась стара модель.
А кроме Румбы, еще есть достойные производители подобных агрегатов? За более вменяемые деньги.
Світиться постійно
595 румба при роботі на базі світиться постійно при відсутності моргає
Дякую.
Власники Румби, підкажіть но, зелена лампочка на базі-зарядці, має постійно горіти чи ні?
В мануалі написано, що постійно. По факту, горить кілька секунд, тільки коли робот запаркувався, хоча робот заряжається і ніби все ок
В магазині не звернув уваги, але здається в них на тестовому зразку горіла завжди, хоча там якась стара модель.
Дзвонив магаз, сказали що так треба. Типу це нова модель і в ній вже зробили так щоб лампочка тухла "в режимі очікування", щоб вночі не маячила. Так то пилосок заряджаєть, пилососить, ніби все ок.
Може хто купить таку модель, відпишіться як у Вас з індикатором на базі
Може хто купить таку модель, відпишіться як у Вас з індикатором на базі
Конечно есть. Корейцы делают достаточно приличные iClebo, так же есть выбор ещё более дешёвых китайцев, но что там с качеством трудно сказать. Вообще перед выбором такого агрегата было бы неплохо почитать профильные форумы. Хотя-бы даже на Хоботе. Там много тонкостей от которых может зависеть правильный выбор