Хоч я і не дуже по пиву, але найкраща розливайка, як на мене, це на Дарницькій площі "Kak Napilis" - під 100 різних сортів, навіть 4-5 сортів моєї улюбленої пивоварні Ципа там є
Часто бывает 100 сортов а выбрать нечего, вот в thiс is pivbar не знаю какое взять, как и раньше пока в приоритете темный литовел и всесезонное ipa в пивной думе
Тепер латвійців черга. Cesu alus. Я вкрай не люблю пшеничне пиво. Знаєте, отой німецький кисляк. А тут просто взяв на пробу нове, навіть не сильно вникаючи в написи на банці дрібним шрифтом, а крупнішим писало "хай квеліті, унфільтеред бір". Ну ок, сьогодні після трудів праведних і заходів реабілітаційних тіло просто вимагало ізотоніка. А що найкращий ізотонік? Звісно ж пиво! Вже навіть ноука признала, що 0,33 світлого не уступає по регідратації кращим ізотонікам, але воно натуральний продукт, плюс вітаміни, мікроелементи... Правда, якщо більше 0,33, то вже починає переважати негативний вплив алкоголю над користю, але ми ж проблем не уникаємо, ми з ними боремось і перемагаємо Так от, п'ю я, і не можу відірватись зрозуміти, що за стиль. Не фільтроване - видно, карбонізоване менше як пілснер, і зовсім несподівана смакова гама. Ні, за дрібний шрифт не брався, а по назві загуглив - і воно пшеничне! В сліпому тесті точно не вгадав би. Просто ідеальний баланс між кислинкою і солодкістю. Тож якщо ви пшеничного не любите, як я - рекомендую, дуже непогане і на пшеничне не схоже. От хто б думав, що на пиво треба до балтів їхати, га? Ще один плюс за поїздку.
Упд і ПС. От допив пінту, і післясмак пшеничного таки трохи є. Значить вгадав би в сліпому тесті
Не те, щоб п'ю та справжній фанат, але інколи можу кинути баночку...часом додати другу (це мій максимум). Останній раз може місяць-півтора тому пив, хоч пару чергових баночок завжди стоїть у холодильнику. Пробував різні варіанти, але зупинився на цьому.
Дякучи новусу, майже підсів на такий приємний литовський пілзнер. За ціною/задоволенням - дуже мені ок Наразі акційна ціна 34 грн....Воно у Литві дорожче)
https://umanpivo.ua/ua/milk-stout-umanbeer-033l/p95? брав декілька разів у Варусі, а вчора випадково знайшов його розливне в якомусь бирмаркеті. Мені здається, що навіть Гінес та Леф тихенько відпочивають у порівнянні з цим