А у чому сенс. Практично усе представлене на сайті пиво у тій чи іншій нашій мережі час від часу потрапляє під акції і його можна купити дешевше. І не треба барти відразу 24 банки бо набридне ж. От був минулого тижня у Польщі, знов пив там світлий Zivec. Не розумію, чому у нас його не продають. Якусь гидотну польську Lomza ледь не у кожному маркеті виставляють, а живця немає взагалі ніде.
Я когда был в Польше, так и не нашел вкусного пива, но зато там рыба вкуснее в заведениях)) наверное свежее Например в Киеве, найти темное крюшовице в заведениях именно чешское таки проблема.
ща вот ну не можу не відповісти з приводу чеського пива, да і польского - Насмотрелся блогера, взял в розетке pilsner urquell, ерунда, не берите После думаю, старопрамен гранат тож самое будет - У Чехії місцеві характеризують це пиво як "розпіарене переоцінене лайно"
До 20 року (ковід, потім 22) регулярно відвідував Чехію, є нормальні добрі знайомі. так ось, багато про урквелл кажуть що це типу як ікона стилю. В країні де броварні є в найменших містах, і їх сотні (якщо не тисячі) (до ковіда, потім багато розорилося) це як орієнтир та класний напрямок для розвитку. Так розпіарено, так мабуть переоцінене, але точно не лайно
-А як ти його оцінював? Просто як напій, який подобається чи ні? (хоча вище ти пишеш, що твої сорта - темне та іпа) Чи по критеріям до пільзена?
- а ктото заказывал у импортеров напрямую - Практично усе представлене на сайті пиво у тій чи іншій нашій мережі час від часу потрапляє під акції і його можна купити дешевше. І не треба барти відразу 24 банки бо набридне ж.
не можно
Радегаста важко знайти, бо спеціфіка ... він дуже гіркий, але я люблю Свіжани з'явились в Україні в 20, коли ковидка змусила продавати пиво не тільки у себе в країні, з дуже маленьким експортом до сусідньої Німеччини, а й до нас, щоби не зупиняти виробництво. але ціна буда в бедбоє и мегамаркетах десь 50+ грн дорожче урквела по от 28 грн в фоззі по акціі (регуляр 36) на зараз Мяз от свіжан (11) (мій улюблений) не бачу ніде
с того сайту мій рейтинг таков 1. свіжани(мяз маст хеф, десятка на літо, 450 на зиму, ритер не подобається зовсім) 2. урквел ( ну то ясно). 3. радегаст ( це мій вибір, багатьом даже моім друзям не заходить, бо гірке) 4. мабуть крушовище -файно та стабільно 5. будвайзер браник старобрно - ну так ну нормуль якщо нема нічого іншого 5. козел - ну зовсім масспродукт, монах тех з той бочкі (але на літо, но не супер) 6. золотой фазан - щось або воно вже не те або я. в кінці 90 я ці пиво дуже полюблявю але..
- От був минулого тижня у Польщі, знов пив там світлий Zivec. Не розумію, чому у нас його не продають. Якусь гидотну польську Lomza ледь не у кожному маркеті виставляють, а живця немає взагалі ніде.
мабуть с польского масспродукта такі да (мабуть Перла експорт ще). а к нам не возят тому що все до Британців
- Я когда был в Польше, так и не нашел вкусного пива
Польща на диво теж пивна країна. багато броварен и пр. але на 99% не мойо вшистко солодковате , але це іх смак.
p.s.. забувся дописати. це все про світле пілзнер або лагер за темне у мну теж своі смакі, але чехі тут не на першому місці ну і соррі іпа апа не моє, хоч і там ціла індустрія смаків и багато добрего
А у чому сенс. Практично усе представлене на сайті пиво у тій чи іншій нашій мережі час від часу потрапляє під акції і його можна купити дешевше.
ща вот ну не можу не відповісти з приводу чеського пива, да і польского ...
Скільки людей - стільки і смаків. І я, наприклад, не зациклююся на кокретній країні - виробнику пива. Мої претензії до урквел пілснер - воно як то кажуть "безлике". Тобто якесь абстрактне світле пиво, без ізюмінки і як на мене - несмачне (не гидотне - просто ніяке). І при цьому коштує огого. Може у рейтингу саме чеського пива цей урквел і нагорі рейтингу, але для мене він не цікавий. От Zivec я б купив у нас, навіть в ціну урквела (хоча насправді без знижок він дешевший), але ніц ніде немає зараз (інколи траплявся у мегамаркеті). Щодо загалом польського пива то згоден - відсотків 90 взагалі несмачне або гидотне типу Tyske або Okocim. Мабуть в цілому чеське краще (це як середня температура у чеській лікарні порівняно із польською). Але як на мене то краще польське пиво смачніше за краще чеське.