Народ, интересуют какие то реальные отзывы о новой гимназии-школе в с.Путровка
Вот задумался, может отдать туда своих малых учиться? Выглядит и звучит всё неплохо. Как думаете? Есть может у кого то там дети на обучении, или дети знакомых? Есть отзывы хоть какие то? Буду благодарен за любую инфу.
Читала у ФБ Співаковського. Не знаю, які там ціни, але інформація та фото виглядають прикольно. Єдине що, дуже засмутила тотальна російська (на його сторінці). В тій групі, що ти дав посилання, бачу, пости переважно україномовні.
Доброго дня. Школа звичайна державна. Єдина відміність - належить до 29 опорних шкіл, в яких реалізується пілотний проект "Нова українська школа": новий освітній простір, новий підхід (СТЕМ - лабораторії, кейс-уроки та інші цікаві освітні технології). Викладання ведеться українською . Технології дійсно впроваджують і новий контент використовують (я вхожу до команди РЕФОБ - команда Співаковського, яка цим проектом опікується). Працювати по нових технологіях почали лише з 1 вересня, до того часу готували вчителів співпрацювати з учнями "інакше". І зараз їх не кидаєм напризволяще. Проект розвивається, сподіваємося, що далі буде ще крутіше ))). Принаймні, ми усіх зусиль до того докладаємо. Щодо російськомовності самого пана Співаковського - то він і українською володіє. Сам контент, який віддаємо школі, розробляється українською, а перекладається російською, англійською, китайською, арабською та фінською (так би мовити, для інших"замовників" контенту з інших країн).
О, дякую за відповідь. А як взагалі рівень вчителів? Мені насправді дуже довподоби ця школа, тим більше, що живемо поруч, в Березанщині. Хотілося б віддати на навчання молодшу доньку туди (в 1 клас в цьому році), та, можливо, перевести старшу (зараз навчається в Києві). Тому і цікавить рівень навчання
Написав в ПП, буду вдячний за відповідь.
з.і. Наскільки знаю, шкільний автобус зранку і звечора збирає-розвозить учнів?