На Краковці зранку - 250 машин, на Грушеві - біля 100. Проїзна лише Смільниця.
======== Вже 300 і 150 (після обіду). На Смільниці 20-25.
Скажите, на Смильници всегда меньше машин? Ни разу туда не ездила. Буду 19 утром ехать с 2 детьми. Хочется, конечно, проехать туда, где побыстрее)
ездил в ноябре. машин таки меньше, чем на шегенях было. но долго, шо капец. при 30 машинах в очереди процесс занял 5 часов.
3-го січня, друга половина дня піпєц що в Україну, що в Польщу. Черги кілометрові. Були з грудною дитиною, то благо що пропустили....
Господа, а какие прогнозы на 7е число? планирую в 5 утра выехать с Киева в сторону Кракова. Краковец будет забит в районе 12 часов или еще нет?
Господа, а какие прогнозы на 7е число? планирую в 5 утра выехать с Киева в сторону Кракова. Краковец будет забит в районе 12 часов или еще нет?
До обіду, думаю, черги будуть невеликі.
А у кого какие мысли будут насчёт первой половины дня 6/01?
А у кого какие мысли будут насчёт первой половины дня 6/01?
Ох ти і запитуєш. Зазвичай в робочі дні вранці з Польщі до нас черги тришки менші, чим після обіду. Але це така лотерея...
Ох ти і запитуєш. Зазвичай в робочі дні вранці з Польщі до нас черги тришки менші, чим після обіду. Але це така лотерея...
це субота і це святвечір у нас
після обіду мало би бути вільно, а от що в першій половині - питання
Поляки прогнозують, що всю добу 6-го і до години 15-ї 7-го буде більш-менш вільно. Я б подивився зранку в суботу на інформацію ДПСУ/ЛОДА і якщо, скажімо, є хоча б машин 50-80 на Краковці, зразу ж їхав би на Грушів.
це субота і це святвечір у нас
я як загубився у відпустці в датах і днях тижня, так до цього часу не роздуплився
В связи с нововведением на таможне, я думаю через неделю очередей не будет
Стоим на Краковце. По не понятным причинам, перекрыли проезд от ОККО... Очередь ппц..
Стоим на Краковце. По не понятным причинам, перекрыли проезд от ОККО... Очередь ппц..
"О, люди, люди, небораки ..."
Пишеш вам - "не їдьте на Краковець", а вам там, як медом намащено.
от тем зеленым нулям я бы не верил. осенью так поперся на Смильницу. вместо 0 оказалось 30 машин на 5 часов.
от тем зеленым нулям я бы не верил. осенью так поперся на Смильницу. вместо 0 оказалось 30 машин на 5 часов.
По Смільниці є така проблема, подивишся вебку - нема машин, поки доїдеш - стоїть 20-30. А пропускна спроможність там мала.