Розпливчасте формулювання. Ближнє світло у світлий час доби є попереджувальним сигналом. Штраф передбачений за, цитата "користування ... попереджувальними сигналами при початку руху чи зміні його напрямку". Якщо постанова не містить виділеного, тоді і штрафу немає бути, лише "Інші порушення правил дорожнього руху ... тягнуть за собою попередження"
Теперь и меня можно записывать в ненавистники новой полиции
Теж прошу додати до ненависників. Історія проста, посмів придбати гараж в гаражному кооперативі 4 місяці тому (ціна приваблива), короче доліпив його якось та поки на літо ставлю машини. Не сприйняло сообщєство, любітєлєй гаражного життя. Сьогодні в фієсті шукав причину негорящих стопів, бо завтра 500 км. слід подолати за день. Вилізло сообщєство з сосіднього гаража повчити життю, стріляти при собі не було з чого, короче вчотирьох настукали мене ні про що, спас лом, яким я таки перегрів непогано одного з биків, зкорчило добре його. Так от 3 години забарикадувався в гаражі і викликав поліцію 5 разів. Гадаєте хтось приїхав? Биків зібралось чол 6. Аж доки мені не прийшла своя підмога. То до чого, буду кривдників бити по одному далі і поступово. До участку районного 1 км. Заяву писати не пішов, бо як бачу то лише клопіт додатковий мені. Отака робота поліції, в принципі не з'явились з обіду і на 10 вечора.
ти порушив, тебе покарали, але їм це "аукнєтся"?
Шо ж они возле ВР протоколы не пишут? Закон один для всіх?
До участку районного 1 км. Заяву писати не пішов, бо як бачу то лише клопіт додатковий мені. Отака робота поліції, в принципі не з'явились з обіду і на 10 вечора.
Через подібних вам людей вони і не їдуть. Бо коли треба писати заяви в прокуратуру на бездіяльність поліції, кажуть: "Моя хата с краю". От і у поліції теж хата з краю. Які люди - така і поліція.
пс. Я розумію, що то їх обов'язок. Але як там у фільмі Іграшка: "Хто з нас тварина? Я, бо примусив вас зняти штани? Чи ви, бо з цим сумлінно погодились?"
спас лом, яким я таки перегрів непогано одного з биків, зкорчило добре його.
То, може й добре, що поліція не приїхала, бо за процитоване у тебе могли бути нефигові проблеми.
Теж прошу додати до ненависників. Історія проста, посмів придбати гараж в гаражному кооперативі 4 місяці тому (ціна приваблива), короче доліпив його якось та поки на літо ставлю машини. Не сприйняло сообщєство, любітєлєй гаражного життя. Сьогодні в фієсті шукав причину негорящих стопів, бо завтра 500 км. слід подолати за день. Вилізло сообщєство з сосіднього гаража повчити життю, стріляти при собі не було з чого, короче вчотирьох настукали мене ні про що, спас лом, яким я таки перегрів непогано одного з биків, зкорчило добре його. Так от 3 години забарикадувався в гаражі і викликав поліцію 5 разів. Гадаєте хтось приїхав? Биків зібралось чол 6. Аж доки мені не прийшла своя підмога. То до чого, буду кривдників бити по одному далі і поступово. До участку районного 1 км. Заяву писати не пішов, бо як бачу то лише клопіт додатковий мені. Отака робота поліції, в принципі не з'явились з обіду і на 10 вечора.
Ну ти ж не бачиш нічого поганого в "оптимізації" законодавства, бо тобі так зручніше. Ось і поліцейські в твоєму місті "оптимізували" службу, як їм зручно.
ЗІ
То до чого, буду кривдників бити по одному далі і поступово.
Це, доречі, стаття.
То, може й добре, що поліція не приїхала, бо за процитоване у тебе могли бути нефигові проблеми.
Минулий вже більше 20 років досвід доводить те, що аби було б по іншому, то лежав би і думав, коли було б чим думати, що якби не зтупив то не лежав би в лікарні, а ті, кому дав можливість себе відлупцювати як бухали, так з гордістю і бухають, а ти лишився останнім лохом. А так подумають наступного разу, коли ми вже повернулись до печерного віку, на додаток лишив скаргу голові гаражного кооперативу.
Троещина Цветаевой 16
.
Троещина Цветаевой 16
Міліція з народом.
Что Вы этим хотели показать? Что полиция не правильно паркуется, в неправильных местах? Если да, то когда Вас будут убивать, обязательно сфотографируйте, правильно ли они припарковали машину спеша Вам на помощь. Обсудим здесь на форуме, и конечно же осудим!
Что Вы этим хотели показать? Что полиция не правильно паркуется, в неправильных местах? Если да, то когда Вас будут убивать, обязательно сфотографируйте, правильно ли они припарковали машину спеша Вам на помощь. Обсудим здесь на форуме, и конечно же осудим!
Ваще-то это тротуар. Штраф - 255 грн.
А я о чем, когда Вас будут бить на таком тротуаре, и на него заедет полицейский, что бы Вам помочь, обязательно укажите, что бы он себя оштрафовал на 255 грн! Ну или бы припарковался бы в километре на парковке, по всем правилам, ну а потом бы пришел бы к Вам на помощь, если бы она еще Вам нужна была!
А я о чем, когда Вас будут бить на таком тротуаре, и на него заедет полицейский, что бы Вам помочь, обязательно укажите, что бы он себя оштрафовал на 255 грн! Ну или бы припарковался бы в километре на парковке, по всем правилам, ну а потом бы пришел бы к Вам на помощь, если бы она еще Вам нужна была!
он там сидит телефончик читает
он там сидит телефончик читает
он там сидит телефончик читает на оперативном наблюдении
Обрати внимание на тело на водительском сиденьи (фото №2) и прикинь, как сильно и куда оно спешит )) Еще добавлю, что они по двое ездят.
Да с новой полицией каких сейчас каверзных ситуаций нет
Через подібних вам людей вони і не їдуть. Бо коли треба писати заяви в прокуратуру на бездіяльність поліції, кажуть: "Моя хата с краю". От і у поліції теж хата з краю. Які люди - така і поліція.
У пересічного громадянина може бути "хата з краю" (погано це чи гарно, зараз сперечатись не будемо), а от коли так позиція у селфіменів, то це - зухвале нехтування службовими обов'язками. І ті , котрі так вчиняють - дармоїди, котрих потрібно відправити у рідний колгосп далі коровам хвости крутити.
Это уже совсем дно! Только что, перекресток Никольско-слободской с Шептицького завязан в узел, зато полицаи пакуют всех кто ныряет через новус
Это уже совсем дно! Только что, перекресток Никольско-слободской с Шептицького завязан в узел, зато полицаи пакуют всех кто ныряет через новус