Доброго дня панове. хто підкаже. або висловить свою думку. Прийшов час перезутись на лтні шини. Ринок так заповнений брендами і не брендами що очі розходяться. Потрібно шину 175 / 70 R13
Вибирати потрібно з врахуванням стилю їзди - уміренний, не гонщик а також і від якості наших доріг - напрямків (в деяких випадках).
Лягло око на такі 3 шини в ціновій політиці до 1000 грн за штуку
Хто що може сказати і які з цих більш менш нормальні. Багато є відгуків на сайтах продавцях і поганих і добрих, але я невпевнений що там не іде накрутка - реклама шин. Я розумію що скільки людей то і скільки думок, але все ж таки буду вдячний за допомогу в виборі. Можливо якрз Ви користуєтесь даними шинами і зможете описати або дати детальнішу інфу про них або порекомендуват щось якісніше і краще. Дякую
Якраз сьогодні зняв, нарешті, попередні Fulda EcoControl 175/70 R13 82T, куплені у 2012 році і поставив нові такі самі. Цілком задоволений, але із зносом (залишок близько 3,5-4,5 мм) стали дещо гірше тримати у калюжах. Але у мене і стиль їзди не дуже помірний - на дачу крейсерська швидкість 110, а без дружини можу і 140-150. Та й по місту не пасу задніх.
дякую за відповідь, в принципі зізвонювався з магазинами рекомендують всі джіславед, побачимо, замовив їх уже, чекаю посилку, про перші враження відпишусь
посоветуйте мне лето в размере 175/70 R13,в средней ценовой категории?я думаю или взять примиори или росаву интегро,или есть смысл добавить и взять что то лучше?
посоветуйте мне лето в размере 175/70 R13,в средней ценовой категории?я думаю или взять примиори или росаву интегро,или есть смысл добавить и взять что то лучше?
. На какую машину? Бери Премиори и Катайся.
На Гетц 1.3,жена ездит ,у нее макс скорость 80-90км,сам склоняюсь к премиори 4колеса -2400грн и выпуск 2017г,если брать кумхо 4 шт то я на эти деньги 6шт премиори могу купить) Еще есть российский Cordiant Road Runner по 700грн,он не лучше премиори?
premiorri solazo или rosava itegro что взять по советуете?росава на 40грн дороже.
дякую за відповідь, в принципі зізвонювався з магазинами рекомендують всі джіславед, побачимо, замовив їх уже, чекаю посилку, про перші враження відпишусь
Можно поделиться впечатлениями - как Гиславед?
premiorri solazo или rosava itegro что взять по советуете?росава на 40грн дороже.
а можно ещё взять Белшину. Говорят лучше Премиори и Ярославы ну и немного дороже.