Два дні не заходив на фтуа, а тут вже баталій на 10+ сторінок
Всю тему взагалі не читав (впадло подібні срачі вкотре перечитувати бо що я там не читав)), але я в цьому конкретному порівнянні однозначно проти 1.8. Нащо воно треба в стоковому виконанні середньостатистичному водію?
Я після свого 1.4 (а в мене до того ж дорестайл тобто 140, а не 150 коней) коли вперше сів за штурвал А7 1.8 і виїхав на трасу, то моєму розчаруванню не було прєдєла Після перших же обгонів вираз покерфейсу на обличчі і думка "оце і все???" Тобто я не заперечую наявності лишніх пари десятків коників, але ви їх реально відчуєте лиш при динамічному прискоренні кік-даун зі швидкостей сильно вище 100км/год. А в діапазонах 60-100 чи 80-120 тобто 99% обгонів на однополосних трасах там різниця буде ледь помітною (принаймні це мої враження). І це ж я зі своїм порівнюю, а в рестайлі 1.4 задутий сильніше (різниця з 1.8 вже не 40, а 30 коней)
Я розумію, тут камради топлять за 1.8, бо він має кращий потенціал для тюнінгу, але ж не всі прагнуть задувати свої двигуни. І якщо у вас теж як і в мене немає такої потреби, то переплачувати на заправках (скільки б не було) особисто я не бачу приколу
Щодо надійності то мені якраз здається що жоден з цих двох двигунів не має якоїсь відчутної переваги над іншим - обидва цілком однакові в цьому плані.
п.с. От балка замість багатоважільки ось це реально аргумент А брати 1.8 щоб ввалювати в стоці, ну хз... На мою думку кому достатньо стокового 1.8 для ввалювання, той і на 1.4 не буде себе обділеним відчувати. А кому мало, то тут або тюнити, або брати як мінімум ГТІ чи РС ІМХО (і теж тюнити )
Ти про Астру серйозно? Хоч одну її бачив? Я - ні) Лєхус в хетчі - явно не масовий... Беха - туди ж... Хоча їх явно більше, ніж Лєхусів, але все-рівно дуже мало... Матрьоха - можливо...
астр по європах предостатньо. І так само, як зараз з'явилося повно astra j, пригнаних з ЄС, думаю, що за рік буде багато astra k на вулицях
Ага, чекаємо
Ти про Астру серйозно? Хоч одну її бачив? Я - ні) Лєхус в хетчі - явно не масовий... Беха - туди ж... Хоча їх явно більше, ніж Лєхусів, але все-рівно дуже мало... Матрьоха - можливо...
астр по європах предостатньо. І так само, як зараз з'явилося повно astra j, пригнаних з ЄС, думаю, що за рік буде багато astra k на вулицях
Ага, чекаємо
шо ви ржотє? звісно, їх не буде як ланосів чи октавій
...
Ага, чекаємо
Ржу, бо більше року а то і двох чекаю-недочекаюся вбивцю гольфа І поки що жодної вбивці не бачив на дорозі
4х4 мне вроде как и не надо мондео 2.0 там все старо и уныло (или новый вышел - я не следил) мазда 6 на 2,5 думал сильно за нее, пока пощупал материалы - ну проигрывают они пассату (хайлайн). вчистую. пассат на пассат цц менять вроде как и смысла нет.
что еще? седан 25к до 5 лет, не космос в обслуге. после пассата в хорошей комплектации.
Правда виглядає дорожче, ніж коштує. Сусіди можуть зненавидіти
При том, что есть суперб tsi 2.0, 5.8 до сотни и максимальной 250. Самое то для трассы.
...
Ага, чекаємо
Ржу, бо більше року а то і двох чекаю-недочекаюся вбивцю гольфа І поки що жодної вбивці не бачив на дорозі
Та гольфів нових теж якось не густо. Може в Києві ще є, а тут ващє порожняк. У людей нема грошей
При том, что есть суперб tsi 2.0, 5.8 до сотни и максимальной 250. Самое то для трассы.
Обидно буде на серпантинах всяким більш керованим малолітражкам зливати
...
Та гольфів нових теж якось не густо. Може в Києві ще є, а тут ващє порожняк. У людей нема грошей
Ну то можна брати - буде ідеально-масово збалансоване авто! В Києві вистачає сьомих гольфів (кожен день від пару штук до десятка за 50км бачу), але теж ще в межах балансу ідеальної масовості
Я коли бачу ці більш керовані, в черзі за фурами, набиті торбами під саме скло - тихо посміхаюся..
Как владелец Октавы 1.8, советую 1.4 брать. Я не гонщик и потенциал 1.8 при повседневной эксплуатации не реализуется. 1.4 вполне хватит...
І ви мені вибачте снобізм, але більшість людей - ідіоти.
Ну нехай так.
Тоді скажи будь-ласка, яку машину ти вибереш, якшо тобі запропонують її купити за 100 грн (припустимо всі вони будуть в максимальному "фарші"):
308 новый катал или думаешь, что твой 208 такой же, как 308 на ходу?))))) Да и Астру я бы точно попробовал. Я сейчас на Крите, и тут их точно не меньше, чем Гольфов.