На всякий случай, отдам двигатель VCM-K40HU 1600Вт от пылесоса самсунг, сгорел якорь, подшипники подгулявшие, щетки погрызены, но еще есть, улитка целая, мож кому на ЗЧ надо, б/у крыльчатки на олх продают по 200-250 грн. Стоимость нового якоря и подшипников не сильно далеко ушла от нового двигателя, потому просто в сборе поменял. Недельку-другую полежит потом уйдет в мусорник. При последнем включении двигатель крутился, но очень плохо и нехотя
Віддам Холодильник Аriston MBA2185Х.019 Самовивіз з Бучі (5-й поверх). Двокомпресорний - холодильна частина працює добре. Після повернення з евакуації через півроку виявили, що морозильна частина не працює. Займатись ремонтами не має ні часу, ні бажання, купили вже інший. Може комусь потрібен на дачу чи в село, забирайте. Не забудьте взяти з собою пачечку Sandora вишневий сік 2 літра.
Сонячна панель RSM40-8-395M (395W, 1754x1096 mm). Була пошкоджена осколком (розбите захисне скло в одному місці), працює. Поміняв, бо гадаю, що зимові "гойдалки" не витримає. Якщо є бажання, то можна прикрутити до простенького інвертора (на Алі близько 300 грн) - мала би 150-200 Вт ще видавати
Stirlitz 17.09.2022 12:42 пишет: Сонячна панель RSM40-8-395M (395W, 1754x1096 mm). Була пошкоджена осколком (розбите захисне скло в одному місці), працює. Поміняв, бо гадаю, що зимові "гойдалки" не витримає. Якщо є бажання, то можна прикрутити до простенького інвертора (на Алі близько 300 грн) - мала би 150-200 Вт ще видавати
Самовивіз з Гореничей (поруч з Києвом)
Заберу. Її можна відновити та використовувати на відкритому повітрі, біля блокпоста, наприклад? Можна телефон у Л\С? Або мені зателефонуйте - тел. у мене у профілі є.
Пилосос BLACK+DECKER AIRSWIVEL. Куплений в Штатах. Згорів мотор. Все інше - нове (використовувався хвилин 5). Відремонтувати не вдалось. Може хтось захоче погратись, або, що сумнівно, потрібні запчастини, для подібного пристрою. Київ, Позняки. Можу відправити, куди завгодно, за рахунок отримувача. На обмін кілограмчик цукерок (Рошен, Цукерки Монблан шоколад з сезамом).
Boss_k 26.10.2022 00:03 пишет: Пилосос BLACK+DECKER AIRSWIVEL. Куплений в Штатах. Згорів мотор. Все інше - нове (використовувався хвилин 5). Відремонтувати не вдалось. Може хтось захоче погратись, або, що сумнівно, потрібні запчастини, для подібного пристрою. Київ, Позняки. Можу відправити, куди завгодно, за рахунок отримувача. На обмін кілограмчик цукерок (Рошен, Цукерки Монблан шоколад з сезамом).