Літня гума Kumho (була на профільній Kia) з заводу в Кореї 17 року 185\65\R15 з залишком 3-4 мм і 1 заплаткою може комусь бути цікава на допал чи в село, чи вже десь викинути її? Віддав би за "дякую", лежить в Бучі, раз в тиждень можу в Київ закинути.
Є 13 штук одноденних контактних лінз CooperVision. Купувалися під поїздки за кордон, але то ковід, то війна, а вже й зір інший став. 8,6, 14,1, -7,00. Строк придатності 31-05-2023, але з досвіду можу сказати ще півроку точно можна користуватися. Буду радий якимсь метизам (гвинти, шурупи, гайки, шайби).
Не сосет
1) Роутер Cisco 831 2) 2N GSM ISDN GATE LITE 3) AirPort Extreme base Station
Без БЖ. Фізично цілі, по роботі невідомо.
Самовывоза нет, отправляю любой службой доставки. Писать в личку.
Соседи бесплатно отдают старую кухонную мебель. Купили новую. Мойка, тумба с ящиками и навесные шкафы. Самовывоз и самовынос в районе М Левобережная.
фото 2
фото 3
может кому надо внутрянка микроволновки: магнетрон, трансформатор, привод, вентилятор. новые.
может кому надо внутрянка микроволновки: магнетрон, трансформатор, привод, вентилятор. новые.
Писал в личку
Отдам монитор на запчасти. Только самовывоз. Берестейская
2
не працює, віддається без вінта (або з вінтом після його чистки) таке може бути комусь цікаво?
дупа
важкенький що капець, може краще на металолом 7 власне самовивіз вітається вдячності на ваш розсуд теж вітаються але не обов'язково
Стиралка на з/ч ннада кому? После капремонта, снова слетает ремень, решили купить новую. Новій впускной клапан, новіе щетки, двиг норм. Горенье
Интересует! Бронь до выяснения.
тазік забрали
Можливо комусь потрібна сушилка Bosch WTB86201PL на запчастини/ремонт. Перестав гріти тен, можливо проблема з платою + відламана дверна петля.