Ноут + бонусный ещё один + планшет отправлен камраду.
Віддам колонки від акустичної системи Nokasonic. 5 штук, всі в чудовому стані з проводами і штекерами. Самовивіз вечором з Солом'янського району. Звязок краще через особисті повідомлення.
Віддам колонки від акустичної системи Nokasonic. 5 штук, всі в чудовому стані з проводами і штекерами. Самовивіз вечором з Солом'янського району. Звязок краще через особисті повідомлення.
заберу для гаража где конкретно? могу прям завтра освободить...
заберу для гаража где конкретно? могу прям завтра освободить...
Відповів в лічку....
есть синхронизируемся дякую
дякую я поступаю чергу іншому
Колонки все ще віддаються.
Пілотам на Ліман треба маленький принтер, може хтось може допомогти? Скажу відразу на яке відділення НП, посилку оплатим.
На Харківський напрямок потрібні камери спостереження, в т.ч. не працюючи, для обманок. Сразу скажу куди відправити, за наш рахунок 0503103928
Розумію що сігнал у космос, але треба айпі телефони, може в офісах лежать списані у когось
Принтер та камери спостереження від форумчанина поїхали служити в ЗСУ на Ліман та Харків
Допоможу надати друге життя вживаній офісній техниці(монітори, принтера, айпітелефони, камери спостереження, якщо будуть системні блоки та ноути, то взагалі скарб). При потребі під офіційний запит підрозділа, під 100% фотозвіт. Відразу поїде НП за наш рахунок. Для розуміння-800 одиниць мониторів та телефонів були які привезли тиждень тому, були за пару днів заброньовані та далі видані на 10 підрозділів Сил Оборони, потреба є постійно.
Передали ДВШ партію мониторів Сьогодні залетів запит на звичайні кнопочні телефони, типу Панасоніка. Пропрацював тему, виявилось що треба і на інші бригади звязківцям. Цей запит закрив завдяки колишнім колегам, але якщо у когось десь є на зберіганні, можемо відправити служити.
Шукаю старенький роутер 2,4 ГГц, але з можливістю керувати мережею. Задача - є статичний IP (LAN), потрібно роздати Wi-Fi сигнал на декілька 3Д-принтерів, щоб ззовні мережі контролювати роботу і керувати ними. Друкуємо для ЗСУ в складі ДрукАрмії.
Шукаю старенький роутер 2,4 ГГц, але з можливістю керувати мережею. Задача - є статичний IP (LAN), потрібно роздати Wi-Fi сигнал на декілька 3Д-принтерів, щоб ззовні мережі контролювати роботу і керувати ними. Друкуємо для ЗСУ в складі ДрукАрмії.
я на цьому не розуміюся. TP-Link TL-WR841N підійде?
Передали на Харківський напрямок камери спостереження Треба навіть не працюючи, на обманки
По опису має підійти
Дуже дякую, вже трудиться! Організували ще й самоскид надрукованих виробів, роутер чудово допоможе контролювати роботу принтерів навіть у вихідні, щоб 24/7 друкувати скиди для русні
Дуже дякую, вже трудиться! Організували ще й самоскид надрукованих виробів, роутер чудово допоможе контролювати роботу принтерів навіть у вихідні, щоб 24/7 друкувати скиди для русні