На виробництво дронів в Києві потрібний принтер, куди Вам закинути на банани, і де можно забрати?
Віддам самовивозом штучну ялинку 1,85 м , не нова.Плівка, не лита, зеленого кольору. Район метро Дарниця.
Віддам самовивозом штучну ялинку 1,85 м , не нова.Плівка, не лита, зеленого кольору. Район метро Дарниця. Не можу відповісти в особисті. Пишіть на вайбер 095 2200130
Віддам самовивозом штучну ялинку 1,85 м , не нова.Плівка, не лита, зеленого кольору. Район метро Дарниця. Не можу відповісти в особисті. Пишіть на вайбер
Неактуально , продали на OLX
Віддам швейну машинку чайка 142м, у робочому стані, кришку тумби слід підкрутити Самовивіз Ірпінь
Актуально! Заберіть машинку шкода викидати
Також віддам колись топовий DVD Mustek V600R в комплекті із сабом і колонками 5 шт
Віддам швейну машинку чайка 142м, у робочому стані, кришку тумби слід підкрутити Самовивіз Ірпінь
Також віддам колись топовий DVD Mustek V600R в комплекті із сабом і колонками 5 шт
Якщо ще є, можу спитати у дівчат, які шиють кікімори. 0503103928, відмаячте статус будь ласка
штук 10
Писати в особисті, віддам бажано в одни рукі, доставка за ваш рахунок.
Є лед лампи неробочі е14 е27 з нормальних 8-12 Вт, eurolamp, штук 10. блимають, шкода викидати знаю підлягають ремонту - треба комусь?
тюнер цифровий strong SRT 8502, робочий, без пульта і БЖ - там стандартний 12В
Бездротові навушники Xiaomi QCY T1C Black без одного вуха, правого, кейс нові амбушури і коробка є
Фітнес-браслет Mi Band 3 - як новий з зарядкою і ремінцем без коробки
термінал абонентський Сіріус 128 новий комплектний в коробці з документами
Вже допомогає дівчатам з БФ "Рій", подякували
Вже допомогає дівчатам з БФ "Рій", подякували
Хай служить!
Є тест смужки ACCU-CHEK Instant для глюкометра ACCU-CHEK Такі Прострочені, термін придатності кінець серпня 2024 Але знаю вони нормально працюють ще довго штук 30 пачок по 50шт може треба кому
Віддам. Планшетний сканер HP Scanjet 2400 без БП та кабелю, на фото. Років 10 назад працював, потів лежав в коморці. Останній драйвер на нього на win 8...
Може в когось лежить без діла монік або телевізор на 19-24? потрібен зі старим входом під тюльпани. старі "куби" не потрібні, треба щось легке і не габаритне
Литр томатного сока был бы кстати) Аппарат рабочий
Є 3D-ферма з 17 принтерів, котрі 24/7 друкують вироби для ЗСУ. В зв'язку з відновленнями екстренних відключень електроенергії шукаю робочі ДБЖ потужністю від 500 Вт. В тому числі без акумуляторів, маю 5 штук б/в. Інвертор не потягну купити, тому хоча б 30-60 хвилин додрукувати, щоб не встрачати пластик. Контакт О6722Ч-два-два-6сім
Подивився перші 4, щось не працює, потребують заміни компресора)
Для облаштування фальш позицій треба не працюючи відео камери, хто працює в офісах, попитайте СБшників. Дам НП, відразу поїдуть на фронт за наш рахунок