Сковородка кастрюля под індукцію ні в кого не сумує? Поїде в наш штаб в Суми відразу
ось така от штукенція, від полунички дітям не відмовлюсь
ще ось таке, може комусь для чогось треба
тримачки для гітар, є декілька, стан різний, були нові, але довго мене чекали і дещо втомились, відмити-відчухати і може комусь пригодиться, хз
купа дротів, може комусь послужать ще
струни на акустичні гітари,багато різних, фото кину у вайбер/сигнал, стан хз, не розпаковувались, буду вдячний за бухло для тата/смаколики для дітей
тримачки для гітар, є декілька, стан різний, були нові, але довго мене чекали і дещо втомились, відмити-відчухати і може комусь пригодиться, хз
віддано
віддано
"проп'ю" поки власник не бачить:) шурупокрут - майже новий, дохлий акум, повний комплект - навіть коробочка та інструкція помпу - робоча, майже нова АЛЕ!!! дибільна конструкція, хто її придумав - тому треба ноги до неї приатачити і заставити так з нею і жити, в комплекті є насадки
+
шурупокрут забронював. дивіться особисті повідомлення
+
шурупокрут знайшов нового власника помпа ще є можливо комусь треба для арт об'єкта коробка мережевих комп'ютерних карт та якась материнка (наче була жива, але це не точно
Може кому треба? Кудись подівся блок живлення
Віддам монітор samsung 226bw.
Має проблеми з живленням. Вмикається до робочого стану з Н-ного разу (проблема для цих моніторів відома і в інеті є варіанти рішень з заміною конденсаторів). Якщо запустився і не вимикати, працює без проблем. Стоїть збирає пилюку вже пару місяців, до ремонту руки не дійшли.
Якщо кому треба в ідеалі забрати самовивозом (Київ, Вітряні гори). З пересилками буде складніше через габарити.
Віддам монітор samsung 226bw.
Має проблеми з живленням. Вмикається до робочого стану з Н-ного разу (проблема для цих моніторів відома і в інеті є варіанти рішень з заміною конденсаторів). Якщо запустився і не вимикати, працює без проблем. Стоїть збирає пилюку вже пару місяців, до ремонту руки не дійшли.
Якщо кому треба в ідеалі забрати самовивозом (Київ, Вітряні гори). З пересилками буде складніше через габарити.
Віддам пральну машину автомат Бренд - Vico Машинка десь 96-го року, вузька 33 см До осені минулого року працювала на дачі. Потім замінив, але скоріше за все вона в працюйочому стані. Зберігається в теплому будинку. Зовнішній вигляд відповідає віку. Є очаги корозії, лоток для миючих трохи покручений (машинка кіпіла при відмові регулятора температури).
Якщо когось зацікавио такий антиквар - пишить в особисті. Можу додати фото та номер моделі (коли приїду на дачу).
Запястный тонометр MPT Automatic 90. Рабочий, но в манжете со временем образовалась дыра на месте перегиба. Дырку на пробу заплавил паяльником (клей не берет), после чего работало нормально. Потому чехол манжеты и не зашит до конца, думал ненадолго хватит такого ремонта, а оно вроде как и норм работает уже хз сколько лет, правда я и пользовался им по праздникам Есть потертости, царапины и видные следы эксплуатации Точность, как у всех запястных, на фотках сравнение с плечевым Омроном. Показания зависят от положения руки, его надо держать на уровне сердца (на уровне плечевой манжеты) тогда ±норм (верхнее фото), если поднять запястье выше - будет занижать, если опустить ниже, например, положить руку на стол, будет завышать (нижнее фото). Отдается за 2л сока мультифрукт , район м. Левобережная. Возможна отправка по НП в обмен на стоимость сока на карту.