сусідка віддає дві дрельки, старі але робочі. Териториально Оболонь. Підозрюю що від смачного "Дякую" не відмовиться. Дрелька 1
Дрелька 2 098655Ч14З Валентина
Треба звичайна газова плита з духовкою, нам в Сумську область
Самовивізу пару звичайних офісних столів та штук 5стільців, треба на штаб на багаті села
Всім привіт можливо комусь потрібно 1. Пк на запчастини (пів року тому включався Далі лежав в шкафу в опалювальному приміщені) Інтел кор 2 дуо вроді ддр 2 2. Приборка вроді рено 3. Підлокітник вроді ауді
.
..
...
....
1
.......
Привіт, 3. Підлокітник вроді ауді нп відправиш?
Хтось шукав для ЗСУ. Поки 4 але ще пошукаю застарілі або напівпрацюючі айпі-камери. Є сенс шукати далі чи на сміття/запчастини? Своїх запитав - вже не треба.
Так по коду ауді 0979926227 вайбер чи телега скинь дані відправлю
Так по коду ауді 0979926227 вайбер чи телега скинь дані відправлю
Дякую,прикинув,мені не стане
Хтось шукав для ЗСУ. Поки 4 але ще пошукаю застарілі або напівпрацюючі айпі-камери. Є сенс шукати далі чи на сміття/запчастини? Своїх запитав - вже не треба.
Я колись багато передавав на облаштування фальш позицій, можу спитати по різних зв`язківцям.
Я колись багато передавав на облаштування фальш позицій, можу спитати по різних зв`язківцям.
спитай, хоча вже не гарантую що зможу відкопати швидко, бо трохи травмувався...
У зв`язку з великою кількістю поповнення самовивізу вживані пралки, холодоси, бойлера, обігрівачі під фотозвіт. Є вантажний бус