На Брсм, ещё дешевле по 29.30 и ещё минус скидка 1,30грн. Итого по 28грн. Зачем платить больше?
гм.. это не показатель я имею прямо в гараже с доставкой по минус 5 грн от стеллы окко\вог так что....
Я не имею. Скидкой поделишься?
на том же окко 30,85
На Брсм, ещё дешевле по 29.30 и ещё минус скидка 1,30грн. Итого по 28грн. Зачем платить больше? Единственное, начал добавлять смазывающую присадку, а то после французского дизеля, форсунки от нашего спасибо не скажут.
Со стоимостью присадки ,какая стоимость 1 литра дт получается ?
+10коп на литре, на 50 литров 5 грн получается.
имею скидки +20% возврат ндс
...
На Брсм, ещё дешевле по 29.30 и ещё минус скидка 1,30грн. Итого по 28грн. Зачем платить больше?
гм.. это не показатель я имею прямо в гараже с доставкой по минус 5 грн от стеллы окко\вог так что....
увы... оборот маленький - очередь из своих..
...
Это понятно было изначально, не понятно одно, зачем ты это написал (про скидку), какова суть?
...
Это понятно было изначально, не понятно одно, зачем ты это написал (про скидку), какова суть?
дык... про скидку не я первый начал я написал про разброс цен, тем паче самому пришлось залить на сокаре не совсем уж и дешевое топливо
проехали
есть вопрос дальше, про качество как таковое - что есть дизель от шелла - Shell FuelSave Diesel и чем он отличается от обычного? меня интересуют личные отзывы, а не маркетинговые рекламные ролики из интернета
зы. я не обсуждаю АЗС шелл как таковую, а интересуюсь отличием топлива
Охочих крикнути: - "все з однієї діжки" чекає неприємний сюрприз. Модератор.
Навіть на заправках одного бренду якість палива буває різна.
Так от, моя особиста оцінка заправки в Глевасі - 9/10. А того ж бренду на Петрівці - 1/10.
какой механизм бодяжничества на уровне директора локальной АЗС?
Не мешайте людям верить. Это религия. Они никак не могут понять, что с учётом онлайн уровнемеров и терминалов замутить сегодня левый бензовоз на сетевой заправке технически нереально.
имею скидки +20% возврат ндс
ты хотел сказать налоговый кредит?
А що за азк F+ і як там дизель? Заїхав випадково (все ніяк не було можливості заправитися на якійсь нормальній), залив трохи на пробу. Ніби поки їде. Кажуть типу Орлен і «ніхто ще не жалівся». Раніше ніби глуско тут було.
не знаю чи сюди, але думаю саме сюди. Окко, дизель пульс. після роботу крунув велосипедом - є, черги по суті нема - максимум 5-7 машин до в'їзду, на території хаос оскільки фури лізуть на звичайні колонки(хоч їм там і відведені 2 окремі, швидкісні). Приїхав машиною, взяв каністру, сходив на касу, оплатив 20 літрів...а влізло 17.5 до моменту коли відсікло. чому відсік пістолет - певно через піну, яку аж з горла каністри побачив. це норм для солярки? чи шось просто не додали або передали? на сусідній колонці "для своїх" відпускали у всякі-різні прозорі пластики, то помітив що і в них те ж саме - піни валом... можна на такій солярі їздити?
Зазвичай у чистого дизельного палива утворення піни цілком природнє явище. Для зменшення цього додають проти пінні присадки. Присадки напевно теж в дефіциті.
Зазвичай у чистого дизельного палива утворення піни цілком природнє явище. Для зменшення цього додають проти пінні присадки. Присадки напевно теж в дефіциті.
ясно. сподіватимусь на краще тоді)
просто надо было подождать или цидить, все влезло бы..
не знаю чи сюди, але думаю саме сюди. Окко, дизель пульс. після роботу крунув велосипедом - є, черги по суті нема - максимум 5-7 машин до в'їзду, на території хаос оскільки фури лізуть на звичайні колонки(хоч їм там і відведені 2 окремі, швидкісні). Приїхав машиною, взяв каністру, сходив на касу, оплатив 20 літрів...а влізло 17.5 до моменту коли відсікло. чому відсік пістолет - певно через піну, яку аж з горла каністри побачив. це норм для солярки? чи шось просто не додали або передали? на сусідній колонці "для своїх" відпускали у всякі-різні прозорі пластики, то помітив що і в них те ж саме - піни валом... можна на такій солярі їздити?
це можливо через те, що дизель тільки злили з бензовоза і він не встиг "відстоятись" в резервуарі.
за якість я більше переживаю на брсм, анп і тп
та воно зразу відстрілило - тобто це було б хіба іти на касу, і робити повторне включення
це можливо через те, що дизель тільки злили з бензовоза і він не встиг "відстоятись" в резервуарі.
за якість я більше переживаю на брсм, анп і тп
зараз такий час, коли воно і не відстоюється) злили біля 2 дня, я був на заправці пів 10 вечора, вже в 10 перестали відпускати цей дизель( на ранок всі графи на стеллі - прочерки, крім бензу 95 - його тут не дуже беруть)
та воно зразу відстрілило - тобто це було б хіба іти на касу, і робити повторне включення
на пістолеті якщо натиснути- паливо не піде? Цікаво, не зустрічав раніше. Навпаки коли заправлявся колись до повного баку просив заправщика помпувати не більше 2го відстрілу.
Оно не так работает. После отстрела можно спокойно лить дальше, нажав курок. Чуть давишь, и маленькой струйкой заливается. Полностью отключиться, только когда пистолет на колонку повесил.
Оно не так работает. После отстрела можно спокойно лить дальше, нажав курок. Чуть давишь, и маленькой струйкой заливается. Полностью отключиться, только когда пистолет на колонку повесил.
от хз - мо в мене руки криві, але заправщик підходив - було схожа ситуйовина тижні 2 тому - то казав як відстрелило то все, баста...