MirrorLink на этом телефоне не поддерживается, а для AA нужен пятый Андроид. В предыдущих версиях не было USB-аудио, поэтому они не поддерживаются. С этим проблем не должно быть. Под зенфон даже седьмой Андроид есть Для AA надо качнуть программу отсюда (сегодня, кстати, очередной апдейт вышел)
Вроде установилось. Вечером после работы попробую и отпишусь. Спасибо!
Пока проехал только 700 км, расход где-то 11-12 по пробочному Киеву и 9-10 по трассе, правда, по трассе наваливаю 150-160, если дорога позволяет. Кстати, никак не могу разобраться с подключением телефона, хочу заставить работать android auto или mirror link, но что-то не хочет подключаться. У меня старый asus zenphone 2, может, в этом дело?
У меня тоже зенфон правда макс модель, тоже не хочет, я забил на это) поздравляю, пусть радует!
В общем, вчера таки настроил android auto, работает неплохо, гугл карты, музыка, вейз - все есть. Функционал и внешний вид несколько удручают, но с учетом общей неадекватности встроенной в авто навигации, - самое то, что надо.
В общем, вчера таки настроил android audio, работает неплохо, гугл карты, музыка, вейз - все есть. Функционал и внешний вид несколько удручают, но с учетом общей неадекватности встроенной в авто навигации, - самое то, что надо.
так, функціонал, порівняно із традиційними навігаторами, біднуватий. Але те, що карти оновлюються не пакетом раз на рік, а нон-стоп, + враховується трафік - безальтернативна штука. Вбудована навігація - план Б на випадок відсутності з'єднання з інтернетом (бувають такі місця)
В гугл плей ще є дві майже ідентичні програмульки Seat для міррорлінка. Їх можеш навіть не шукати - абсолютно безглузда гальманута фігня із інтерфейсом у стилі древнього андроїда
Недавно міняв масло (не ТО, а просто заміна масла між ТО була).
Вчора виявив, що крім загального лічильника до наступного техогляду (котрий я просив не збивати при цій заміні), є ще один - лічильник від заміни масла. І, підозрюю, машина сама зафіксувала те, що масло поміняли
Тобто тепер мені показує "до наступного ТО 4000 км" і "до заміни масла 10 000 км" чи шось таке. Чудіса
Недавно міняв масло (не ТО, а просто заміна масла між ТО була).
Вчора виявив, що крім загального лічильника до наступного техогляду (котрий я просив не збивати при цій заміні), є ще один - лічильник від заміни масла. І, підозрюю, машина сама зафіксувала те, що масло поміняли
Тобто тепер мені показує "до наступного ТО 4000 км" і "до заміни масла 10 000 км" чи шось таке. Чудіса
не, там сбрасывается прямо на приборке
ну всьо равно пріятно
Трохи, правда, азадачує те, що після ТО на патрубок ліплять паперову бірку із датою проведення техогляду
ну всьо равно пріятно
Трохи, правда, азадачує те, що після ТО на патрубок ліплять паперову бірку із датою проведення техогляду
а что не так? Кстати бывает норм прикол, когда приходишь покупать машину, на приборке 100к, а на той бирке 250, перекуп забыл снять
а что не так? Кстати бывает норм прикол, когда приходишь покупать машину, на приборке 100к, а на той бирке 250, перекуп забыл снять
Азадачує виключно те, що не звично паперову бірку під капотом мати
Азадачує виключно те, що не звично паперову бірку під капотом мати
тю, так это везде так, даже на канистрах с маслом бывают эти бирки-наклейки, чтобы сразу налепить
Конечно, после предыдущей октавии 1.8 с чипом на 240 сил, рулежка на 19х колесах - небо и земля. Шашковать на свежеотремонтированной Дружбы Народов - одно удовольствие, машина слушается и рулится, как в ГТА 3 в включенным читом CORNERSLIKEMAD )). Даже в спокойном комфортном режиме динамика лучше, чем в октавии в режиме спорт, что будет в режиме купра при вдавленной в пол педали - даже думать боюсь Это нереальное ощущение, когда приятно вдавливает в спинку кресла при ускорении на скоростях за 180. В общем, я невероятно рад ))
Вбудована навігація - план Б на випадок відсутності з'єднання з інтернетом (бувають такі місця)
Для таких місць можна заздалегідь завантажити офлайн-карти в google maps. Побудова маршруту і текстовий пошук будуть працювати. Тільки голосовий пошук без інету не працює
Побудова маршруту і текстовий пошук будуть працювати. Тільки голосовий пошук без інету не працює
у мене не працювала побудова маршруту
Треба щоб усі частини карти на маршруті були завантажені в офлайні. В мене все працює (в авіа режимі):
Проблема тільки в тому, що не можна цілу країну за раз завантажити, треба по клаптиках вибирати.
Хм, може у мене десь дірка між шматками карт була
Хм, може у мене десь дірка між шматками карт була
мабуть що да, бо я всю Угорщину, Австрію і Хорватію в офлайні проїхав, все добре будувало.
Ну я хз які ви проблеми відзнаходите в штатній навігації, але мене вона ще жодного разу не підвела в Європі. Лиш там, де треба робити поправку на мою лінь оновлювати карти - але ж це не вина навігації як ви розумієте
п.с. Хіба що задумливість - ну так станом на майже 2018 рік смішно очікувати від "голови" випуску 2012го якоїсь скорострільності ІМХО
п.с. Хіба що задумливість - ну так станом на майже 2018 рік смішно очікувати від "голови" випуску 2012го якоїсь скорострільності ІМХО