Хлопці, а про що ващє дискусія бо я не доганяю Шо таке віяльні форсунки, шо таке струйки? Вас іст дас?
Струменеві порскають кількома крупними струменями, олдскул, як на москвичі 2140. Віяльні ж порскають ширше, але дууууже дрібними краплями, схоже на спрей
В гольфа таки спрей!
Все просто - сухі 7-ступінчаті йшли з віяльними, а мокрі на 6 передач - з відповідними теплими ламповими форсунками. Всьо продумано до дрібниць.
даже в бюджетной октаве спрей
цікаво, чи на останньому поколінні октах теж спрей
...
Хлопці, а про що ващє дискусія бо я не доганяю Шо таке віяльні форсунки, шо таке струйки? Вас іст дас?
Струменеві порскають кількома крупними струменями, олдскул, як на москвичі 2140. Віяльні ж порскають ширше, але дууууже дрібними краплями, схоже на спрей
даже в бюджетной октаве спрей
У меня на старом Леоне такой спрей был
Падаждите, для воды у тебя задний дворник есть. С режимом работы вплоть до "смахивать инада если включены передние дворники".
С етово мєста пападропнєє, будь ласка! Де його знайти?
Я так и не понял. Оно как-то само знает када ему махнуть надо. Вроде, тока если передние дворники в непрерывном режиме. Но не уверен.
...
Это одна из первых тюнячек, которые делает любой владелец Леона. Я уже и не помню как оно со струйными.
А, ну то так і кажіть - струя або спрей От у мене спрей єслішо
Падаждите, для воды у тебя задний дворник есть. С режимом работы вплоть до "смахивать инада если включены передние дворники".
С етово мєста пападропнєє, будь ласка! Де його знайти?
Я так и не понял. Оно как-то само знает када ему махнуть надо. Вроде, тока если передние дворники в непрерывном режиме. Но не уверен.
А разве там не программно, в зависимости от работы передних? А если отдельно включить то настраивается по датчику дождя, не?
падлєц, каков падлєц!
ПС тре буде якось знову мануал почитати, може щось ще цікаве винайду для себе
Підігрів дзеркал дуже гарно видно - пара починає йти навіть при плюсовій температурі, в звичайний дощ. Попогрійка така сама Мабуть зробили, щоб надовго не включали. Кажуть - це не дуже корисно для чоловіків
цікаво, чи на останньому поколінні октах теж спрей
В мене, на 16-го року, спрей. В фейсліфтових не знаю
Ага, ще із нєпонятого про дзеркала. Є функція автоматичного опускання вниз правого зовнішнього дзеркала при їзді задом.
Навіщо воно? це ж незручно і ніфіга не видно
Говорят удобно, я тоже не пользуюсь.
В умовах України, де кожен паркується де йому заманеться, опція непотрібна, а от в умовах цивілізації, коли паралельна парковка до бордюру завжди і багато разів на день, то дуже зручно - сам пересвідчився. Дозволяє ювелірніше паркуватись чи шо
От абсолютно незгоден! Я особисто коли паркуюся біля бордюру паралельним паркуванням - завжди переводжу джойстик дзеркала у відповідне положення заднього ходу. Люблю паркуватися з мінімальними зазорами якщо що) Також це зручно і на парковці з розміткою. Люблю коли все рівніш-квадратіш-пострунці, а не як бик посцяв
...
В гольфа таки спрей!
Все просто - сухі 7-ступінчаті йшли з віяльними, а мокрі на 6 передач - з відповідними теплими ламповими форсунками. Всьо продумано до дрібниць.
Ну от нінада! В мене спрей на мокрому шестиступінчастому
Омыватель настраевается через ВАСЮ, как часто срабатывать, через сколько нажатий, с какой задержкой и т.д. Задняя живет своей жизнью - да. Греть кстати заднее стекло в хетче - вредно. Так грязь быстрее высохнет и тогда её уже нужно омывайкой отдирать. Если же стекло достаточно холодное, что хватает взмаха дворником. Поэтому обогревом заднего стоит пользоваться только если там снег\лед\запотевшее стекло.
доведеться того ВАСЮ таки купити
а ще мені здається, що передні пшикалки якісь кволі. Натискаєш "пшшш", а воно тупить, тоді видає якусь простатитну цівку. Допоможе заміна на віяльні форсунки?
А шо Сеат доекономився до струйних форсунок? 0_о На Кордобі віяльні були. Так Кордоба ж коштувала втричі дешевше... Думав тіки корейці таке роблять... На чераті було віяло, а в Сіда пісялки...
А шо Сеат доекономився до струйних форсунок? 0_о На Кордобі віяльні були. Так Кордоба ж коштувала втричі дешевше...
Ну от нам тепер доводиться розплачуватися за те, що колись витрачали зайві гроші на всякі кордоби!
А шо Сеат доекономився до струйних форсунок? 0_о На Кордобі віяльні були. Так Кордоба ж коштувала втричі дешевше...
Ну от нам тепер доводиться розплачуватися за те, що колись витрачали зайві гроші на всякі кордоби!
Ты не спеши радоваться. Например на 508 Пышэ делают обратный тюнинг - ставят москвичевские. А все потому, что веерные на скорости веерят в сааамом низу стекла и после попысял потом шкребеш дворником по сухому. Учитывая быстроту Купры, после замены далеко москвичевские не прячь
ой та ладно в Кордобі із "фіч" - був АБС і передні електро-склопідйомники Так що на ній на твою Купру добряче наекономили.
Если судить по drive2, то куча народу ставит на Леон какие-то супер-модные струйно-веерные форсунки от Ауди А7. У меня даже номерки выписаны, но руки пока так и не дошли заказать и поставить
...
Говорят удобно, я тоже не пользуюсь.
В умовах України, де кожен паркується де йому заманеться, опція непотрібна, а от в умовах цивілізації, коли паралельна парковка до бордюру завжди і багато разів на день, то дуже зручно - сам пересвідчився. Дозволяє ювелірніше паркуватись чи шо
От абсолютно незгоден! Я особисто коли паркуюся біля бордюру паралельним паркуванням - завжди переводжу джойстик дзеркала у відповідне положення заднього ходу. Люблю паркуватися з мінімальними зазорами якщо що) Також це зручно і на парковці з розміткою. Люблю коли все рівніш-квадратіш-пострунці, а не як бик посцяв
Так я ж не про це. Ви описали всього лиш ваш індивідуальний бзик. А я до того, що в нас, на жаль, це не є необхідністю В країні, де все ще паркуються на місцях для автомобілістів з інвалідністю, де паркуються на газонах тощо, оці всі практіш-квадратіш до дупи Що не заперечує правильних унікумів, звісно
Омыватель настраевается через ВАСЮ, как часто срабатывать, через сколько нажатий, с какой задержкой и т.д. Задняя живет своей жизнью - да. Греть кстати заднее стекло в хетче - вредно. Так грязь быстрее высохнет и тогда её уже нужно омывайкой отдирать. Если же стекло достаточно холодное, что хватает взмаха дворником. Поэтому обогревом заднего стоит пользоваться только если там снег\лед\запотевшее стекло.
доведеться того ВАСЮ таки купити
а ще мені здається, що передні пшикалки якісь кволі. Натискаєш "пшшш", а воно тупить, тоді видає якусь простатитну цівку. Допоможе заміна на віяльні форсунки?
А шо Сеат доекономився до струйних форсунок? 0_о На Кордобі віяльні були. Так Кордоба ж коштувала втричі дешевше... Думав тіки корейці таке роблять... На чераті було віяло, а в Сіда пісялки...
Так а нічьо шо в мене А5 була на лінзових галогенках А в MQB навіть пассати (які типу як вищі ієрархічно) в бубні перевели на рефлекторну класєку
]Так а нічьо шо в мене А5 була на лінзових галогенках А в MQB навіть пассати (які типу як вищі ієрархічно) в бубні перевели на рефлекторну класєку
от цікаво, доречі невже рефлекторна фара настільки дешевше, що виправдовує витрати на розробку двох типів галогенових фар, із лінзою і із рефлектором?
]Так а нічьо шо в мене А5 була на лінзових галогенках А в MQB навіть пассати (які типу як вищі ієрархічно) в бубні перевели на рефлекторну класєку
от цікаво, доречі невже рефлекторна фара настільки дешевше, що виправдовує витрати на розробку двох типів галогенових фар, із лінзою і із рефлектором?
Ну дивно звичайно, як і з барабанними зданіми гальмами (хоча як на мене в барабанних більші затрати металу), але виходить шо дешевше і на мастштабі в кілька сот тис. машин виливається в круглу суму.
А шо її там розробляти - взяли креслення 20-річної давнини і вуаля! А от економія на виробництві, отут вже я вірю, що суттєва - лінзова фара (навіть галогенна) це вже не хухри-мухри Просто я сам факт наводжу як приклад - який мені особисто видається дуже кумедним Що бубновий б/у ваг на якомусь старому 1.6мпі має конструктивно складнішу й досконалішу фару, аніж новий більш статусний ваг