Покатавши днями дволітровий бензиновий артеон на 190 лс, докорінно змінив свою думку щодо сучасних бензинок. Моє екораллі завершилось показником 5 на бк при пробігу 70+ км.
Так 190 це ж оцей Міллерівський двигун, там може бути Бо на трушних не мрійте Ну хіба якщо 90 тошнити на круїзі по рівній дорозі.
Покатавши днями дволітровий бензиновий артеон на 190 лс, докорінно змінив свою думку щодо сучасних бензинок. Моє екораллі завершилось показником 5 на бк при пробігу 70+ км.
Так тут немає ніц дивного, я робив 5.3 на відрізку 100км, але по трасі через села с світлофорами) Як тиснеш то і вилазе по бк 2.0тсі може бути економічним, якщо не вийо..
Я мабуть занадто поважаю ці свої три букви на кузові чи шо))) бо ніразу таких цифр не бачив Хоча може це я "зіпсований" попереднім своїм 1.4TSI, а в світі обичнихдопотопних двигунів гтішні цифри дуже норм
Вкотре після зими облущилась червона фарба на шильдику-прапорці. Цього року - передній.
Ну так собі зрада якщо чесно, мої гнилі гальма і то захопливіші
Я мабуть занадто поважаю ці свої три букви на кузові чи шо))) бо ніразу таких цифр не бачив Хоча може це я "зіпсований" попереднім своїм 1.4TSI, а в світі обичнихдопотопних двигунів гтішні цифри дуже норм
імхану, що двигун-коробка по-іншому налаштовані? на яких мінімальних обертах передача йде вниз? на яких обертах вгору?
імхану, що двигун-коробка по-іншому налаштовані? на яких мінімальних обертах передача йде вниз? на яких обертах вгору?
Ну я хз, але суто по обертах то якраз в стандартному режимі там померти можна - намагається вткнути навіть не на 1400-1500 як було на 1.4, а 1200-1300 якщо рівна дорога Ну і 7ма передача досить видовжена - 2к обертів 120, 3к обертів 190(!)
Ну я хз, але суто по обертах то якраз в стандартному режимі там померти можна - намагається вткнути навіть не на 1400-1500 як було на 1.4, а 1200-1300 якщо рівна дорога Ну і 7ма передача досить видовжена - 2к обертів 120, 3к обертів 190(!)
ну по цифрах все добре. значить треба ніжніше педалку, ніжніше...
Так 190 це ж оцей Міллерівський двигун, там може бути Бо на трушних не мрійте Ну хіба якщо 90 тошнити на круїзі по рівній дорозі.
Так, це він. То ще я їхав в звичайному режимі. У власника в еко і 4.5 буває. Але загалом міє зауваження стосувалось того, що достойний мотор - як тиснеш, так і маєш. Не всі бензинки такі гнучкі.
Так, це він. То ще я їхав в звичайному режимі. У власника в еко і 4.5 буває. Але загалом міє зауваження стосувалось того, що достойний мотор - як тиснеш, так і маєш. Не всі бензинки такі гнучкі.
Так, прекрасний результат 2.0 без Міллера так не вміє, це факт Але компенсує потужністю і потенціалом до апгрейду
Вперше з 24 лютого мав змогу опинитись на пару днів дома і сісти за кермо ГТІ. Блін як же я правильно зробив два роки тому з його купівлею - такий кайф, пару годин в режимі Спорт і більшість воєнних стресів пішли (принаймні тимчасово) в небуття Піхуй на паливну кризу - один раз живем, треба наповнювати життя в першу чергу емоціями
Вибачте кого образив своєю поведінкою на дорозі. Всім добра і перемоги
п.с. А найсмішніше що після всіх цих корчепікапів (принаймні моїх) в нього виявилась така комфортна підвіска я аж просльозився
Вітаю! Чомусь саме про Вас так і думав, що там, а не в празькій тро.
Вперше з 24 лютого мав змогу опинитись на пару днів дома і сісти за кермо ГТІ. Блін як же я правильно зробив два роки тому з його купівлею - такий кайф, пару годин в режимі Спорт і більшість воєнних стресів пішли (принаймні тимчасово) в небуття Піхуй на паливну кризу - один раз живем, треба наповнювати життя в першу чергу емоціями
п.с. А найсмішніше що після всіх цих корчепікапів (принаймні моїх) в нього виявилась така комфортна підвіска я аж просльозився
Радий, що ти проявився живий.
Вітаю! Добре що с тобою все добре! І це найголовніше) А ВАГ ну то таке, іздить собі і все) Ну й дарує задоволення) Мені після праворульного Трітона середини нульових Тігуан теж якимось космічним кораблем показався)))
ой, маю надію що все ж таки послухають клієнтів. Покатався на id4 - тачка афігенна, но ось ці сенсори - ти на них відволікаєшься від дороги, в Тігуані всі ці ж операції робиш наосліп тактильно.
Думаю, скоріше будуть робити сенсор з фідбеком. Теж доволі зручно виявилось. В мене навіть аварійка сенсорна, але теж всліпу вже натискаю.
Думаю, скоріше будуть робити сенсор з фідбеком. Теж доволі зручно виявилось. В мене навіть аварійка сенсорна, але теж всліпу вже натискаю.
Ну аварійка то таке, 1 кнопку не супер складно запамʼятати. А коли їх розсип, то питання знайти ту саму кнопку наосліп. Я декілька днів катаюсь на C300 новому, також сенсори на кермі, це шляпа. Добре хоч клімат працює в авто режимі більш менш, не так часто туди лазити доводиться.
ой, маю надію що все ж таки послухають клієнтів. Покатався на id4 - тачка афігенна, но ось ці сенсори - ти на них відволікаєшься від дороги, в Тігуані всі ці ж операції робиш наосліп тактильно.
Ну поки все ж таки в зворотньому напряму все йде. В BMW 3 серії в LCI також дуже крутий ергономічно блок кламата замінили на величезний дисплей. Воно звісно виглядає круто, але, як на мене, і старий формат виглядав більш ніж пристойно і по зручності було краще.
Сообщение удалено. Удалил lv_vl
Я декілька днів катаюсь на C300 новому, також сенсори на кермі, це шляпа.
ой а як же адепти "та це ж ФВ тут все круто, не може не бути круто, якщо не круто то що скажуть люди, що я купив гівно, та ще й переплатив 50%" а якщо серйозно, то нарешті допетрили, що сенсор дуже незручний, звикнути можна але зручніше він не стає, цікаво коли апдейти серій підуть у виробництво