Giulia я люблю самою теплою любовʼю, але QV вже перебір, як і G80. Задній привід онлі, жорстка підвіска, не дуже вписується в моє розуміння універсальності. І у нас їх немає здається. Минулої осені і звичайну Veloce було важко знайти, я не знайшов.
QV)
Giulia я люблю самою теплою любовʼю, але QV вже перебір, як і G80. Задній привід онлі, жорстка підвіска, не дуже вписується в моє розуміння універсальності. І у нас їх немає здається. Минулої осені і звичайну Veloce було важко знайти, я не знайшов.
там же ж наче є топ на повному
Але я тестив Gulia нашого камрада Jaxx, там усе добре, але вона не настільки універсальна як Форментор
Це спеціальна автоуашна колонка
Себе, штоли, поехать там сфоткаться?
Ну то якщо багажник треба! Мені от не треба і зовні седан більше подобається) Хоча я б тоді вже 5 вагон брав, мені вона чомусь в універсалі дуже заходить. Та і місця ще більше.
Когда у меня был седан, не было дня, чтобы я об этом не пожалел.
QV)
QV стає собою лише в race, а по місту чи по трассі так їздити - то дурне діло, насправді. Бо в race ще й стаба відключається - тут вже трохи навичок треба на зп. Мені особисто будо трішки моторошно. Ще й чуже авто…
QV)
QV стає собою лише в race, а по місту чи по трассі так їздити - то дурне діло, насправді. Бо в race ще й стаба відключається - тут вже трохи навичок треба на зп. Мені особисто будо трішки моторошно. Ще й чуже авто…
Я на QV не їздив, але по відгукам вона жорсткіша ніж G80, а G80 в комфорті приблизно як G20 в спорті. На поточний момент це не зовсім те що шукав, задача була, щоб тачка могла їздити швидко по нашим дорогам, не тільки по декільком напрямам, які не так давно зробили. Ну і у нас QV нема, здається ніколи і не було. Я з пригоном і битками звʼязуватись не хочу. Хочу зайти в салон, взяти нову з гарантією і їздити не паритись.
Ну і у нас QV нема, здається ніколи і не було. Я з пригоном і битками звʼязуватись не хочу. Хочу зайти в салон, взяти нову з гарантією і їздити не паритись.
Были в салоне на окружной у дилера.
Доречі про відключення стабілізації В Форменторі якщо перетикнути в esp-sport, вона дозволяє махнути хвостом навіть на сухому асфальті. А вже потім ловить. Прям найс для полоскотати нерви
Можливо колись і були. Коли я обирав, в Києві в наявності тільки варіанти на 200 кс були. Або їхати здається в Дніпро за 280 кс. І вони всі 2021 року, вже привезені, тобто або береш що є, або ніяк. І цілому, авто цікаве, але мені не дуже зрозумілий розрив в модельній лінійці. Audi А5 (252 кс), S5 (354 кс), RS5 (450 кс). BMW 330 (258 кс), 340 (387 кс), M3 (510 кс). Mercedes C300 (258 кс), C43 (367 кс), C63 (510 кс).
Як бачимо все плюс мінус рівненько. Цифри по памʼяті, бо влом точні гуглити. І тепер Альфа Джулія. Є 200 кс, є 280 кс і 510 кс.
Причому 280 по динаміці ближче до 330/C300. Альтернативи 340 і C43 в лінійці нема.
Поштовхався сьогодні в заторі на Набережній, помітив цікавий момент, про який в інструкції нічого не сказано. Є така опція як Driving Assistant Professional, фактично розширений адаптивний круїз, сам крутить кермо, зупиняється-прискорюється, розпізнає світлофори (правда не в Україні ) і т.д. Одними з передумов функціонування є: - руки на кермі - стежиш з дорогою
Виявилось, що ці передумови не обов'язкові при їзді на низькій швидкості До 10-15 км\г можна годинами не чіпати кермо і тупити будь куди, тільки не на дорогу. І система нічого тобі не скаже, продовжить вести в заторі без жодних індикацій і попереджень
Протестовано на годині і 20 хв. Лінь в заторах вийшла на новий рівень
це мається на увазі утримує у полосі чи по маршруту веде?
крутить кермо
Ну це не повноцінний автопілот, тому прямо провести він не може. Їхати в смузі може, коло його не лякає, але в повороті на 90 градусів вже треба допомагати. Якщо на вбудованому навігаторі налаштований маршрут, то буде завчасно гальмувати перед розвʼязками і поворотами. Але у нас, в Україні, заблоковано перелаштування між смугами і розпізнавання світлофорів Хоча варто переїхати кордон і відразу працює. Таке собі. P.S. Хоча он в тесті нової i7 вже бачу перелаштування доступне. Так що є шанс, що і на 3 серію розблокують, бо залізо уніфіковане повністю зараз.
крутить кермо
Ну це не повноцінний автопілот, тому прямо провести він не може. Їхати в смузі може, коло його не лякає, але в повороті на 90 градусів вже треба допомагати. Якщо на вбудованому навігаторі налаштований маршрут, то буде завчасно гальмувати перед розвʼязками і поворотами. Але у нас, в Україні, заблоковано перелаштування між смугами і розпізнавання світлофорів Хоча варто переїхати кордон і відразу працює. Таке собі. P.S. Хоча он в тесті нової i7 вже бачу перелаштування доступне. Так що є шанс, що і на 3 серію розблокують, бо залізо уніфіковане повністю зараз.
зрозуміло, тобто це вже точно більш просунута штука, ніж звичайний TJA.
Як реагує, якщо хтось різко вклинюється перед тобою? Пассат не хотів гальмувати)
Як реагує, якщо хтось різко вклинюється перед тобою? Пассат не хотів гальмувати)
Гальмує і знову тримає дистанцію. Я б сам трохи плавніше це робив, але гроші заплачені, нехай працює
Гальмує і знову тримає дистанцію. Я б сам трохи плавніше це робив, але гроші заплачені, нехай працює
а мені саме це було цікаво
Ось саме це «сам роблю плавніше» і не стимулює мене до частого використання того ж TJA. Ну от самому набагато плавніше виходить з DQ500 працювати)
Ось саме це «сам роблю плавніше» і не стимулює мене до частого використання того ж TJA. Ну от самому набагато плавніше виходить з DQ500 працювати)
Я схоже не дуже коректно написав. Він все супер плавно робить в звичайному режимі, як на відео. "Можна плавніше" тільки в випадку, якщо хтось різко підрізає, тоді він намагається дистанцію тримати і гальмує більш різко, ніж гальмував би я. Але це реально поодинокі випадки, під БМВ якось менше лізуть, ніж під Мазду чи Леон, навіть якщо більшу дистанцію тримати.
Поштовхався сьогодні в заторі на Набережній, помітив цікавий момент, про який в інструкції нічого не сказано. Є така опція як Driving Assistant Professional, фактично розширений адаптивний круїз, сам крутить кермо, зупиняється-прискорюється, розпізнає світлофори (правда не в Україні ) і т.д. Одними з передумов функціонування є: - руки на кермі - стежиш з дорогою
Виявилось, що ці передумови не обов'язкові при їзді на низькій швидкості До 10-15 км\г можна годинами не чіпати кермо і тупити будь куди, тільки не на дорогу. І система нічого тобі не скаже, продовжить вести в заторі без жодних індикацій і попереджень
Протестовано на годині і 20 хв. Лінь в заторах вийшла на новий рівень
А в тебе сідухи такого самого кольору жіночої ....., як і дверні карти?