Салон - це те, на чому здешевили. Шумка, я підозрюю, теж не найкраща. А так, возик гарний за свої гроші, хоч має їхати за 5, а в тесті 6.45, але то, мабуть, з двома чоловіками в салоні. Сидіння, до речі, виглядають чудово.
Cypriot 16.10.2023 09:11 пишет: хоч має їхати за 5, а в тесті 6.45, але то, мабуть, з двома чоловіками в салоні
коли більше 250+ на передньому замір 0-100 залежить повністю від зачепу (гуми, температури, якість покриття і просто випадковості - як розкрутилась турба, магія педалювання на початку). Дуже дивно що ці дядьки не поміряли хоча б 80-120 або класичні 100-200, бо тільки там всю потужність можна реалізувати на цій машині.
Спалився )) Так, корова моя)) А з приводу замірів, так там просто був дурдом: +37 на вулиці і 4 людини в салоні. А так, 5,5 їде без проблем, але вона не для того, у неї баланс прикольний - це важко пояснити, але вона сильно цивільніша ніж МК3 і з нею набагото легше жити еврідей. Ти тупо спокійно собі їздиш без страждань по своїм справам на умовно швидкому гольфі з витратою у 8-9 літрів, а коли треба - можеш летіти так, що вуха завертаються, бо машина дуже кльово тримає траекторію і робить стрибки через 2-3-5 авто на ізі) Ми коли були в Карпатах, то я дні три вставав о шостій ранку, щоб навернути трохи кругів до Верховини і назад від Буки. Отам кайф був від машини і розуміння нафіга вона) Це не ультимативний корч, це відносно комфортний та швидкий хетч С класу, а ну і ще гарний))
Та там більше просто гон був, вони не претендують на експертність, просто контент) Я Макса трохи знаю, то ж так і вирішили увірватися на його новий канал з цікавою тачкою. Тим більше, він таки схоже заніс завдаток за універсал, то ж повинно бути цікаво)
А якщо хтось сумнівається у можливостях Купри, то велком на RTR на Чайку, там один універсал MK4, умовно у стоці (лише гума та злі колодки), їде одразу в 10-ці кращих
BuBB@ 16.10.2023 10:25 пишет: Спалився )) Так, корова моя))
Я відразу так і подумав, побачивши колір авто. А коли про Міні сказали, сумнівів вже не залишилось. Дуже на позитиві, українською, приємно було дивитись.
BuBB@ 16.10.2023 10:25 пишет: Ми коли були в Карпатах, то я дні три вставав о шостій ранку, щоб навернути трохи кругів до Верховини і назад від Буки. Отам кайф був від машини і розуміння нафіга вона) Це не ультимативний корч, це відносно комфортний та швидкий хетч С класу, а ну і ще гарний))
Це неможливо пояснити людям, які не спробували самі. Дуже круто, що тачка дарує емоції.
Я відразу так і подумав, побачивши колір авто. А коли про Міні сказали, сумнівів вже не залишилось. Дуже на позитиві, українською, приємно було дивитись.
Шо поробиш, Київ та автоуа - то "велике село"))
Дякую, вийшов веселий експромт, хоча зараз вже бачу багато косяків і Макс порізав багато інфи, бо ми то все години 3-4 знімали і Володька навіть схопив тепловий удар
Paulskit 16.10.2023 10:55 пишет:
Це неможливо пояснити людям, які не спробували самі. Дуже круто, що тачка дарує емоції.
Тут абсолютно згоден, це треба спробувати щоб зрозуміти. Але скажу так, що не всім воно потрібно, то ж це особистий вибір кожного і добре якщо він усвідомлений, а не жертва стереотипів чи маркетологів.
BuBB@ 16.10.2023 10:25 пишет: Ми коли були в Карпатах, то я дні три вставав о шостій ранку, щоб навернути трохи кругів до Верховини і назад від Буки. Отам кайф був від машини і розуміння нафіга вона) Це не ультимативний корч, це відносно комфортний та швидкий хетч С класу, а ну і ще гарний))
Ці емоції - це ніщо у порівнянні зі спробою проїхати цією-ж дорогою в схожому ритмі але наприклад на Прадо
Ці емоції - це ніщо у порівнянні зі спробою проїхати цією-ж дорогою в схожому ритмі але наприклад на Прадо
Ключове тут - "спроба". Після прадіка у мене до авто було буквально декілька простих побажань, щоб вміло розганятись, гальмувати і повертати В Прадо інший кайф, те що у нас його і інші БЧЖ намагаються як боліди використовувати, то вже інша розмова.
По Прадіку моі враження - іздили на рибалку на Прадо 2006 року, по бездоріжжю це комфортний танк і тоді я спіймав кайф. Пішов на тест-драйв - проіхався коло від салону на Почайній по Подолу - не зрозумів як на ньому вищє 100 можна їхати, і як наші камікадзе на них шашковати можуть - не тормозить, кермо повернеш і поки він поверне можна на пенсію вийти.
Murzik2.0 16.10.2023 11:59 пишет: По Прадіку моі враження - іздили на рибалку на Прадо 2006 року, по бездоріжжю це комфортний танк і тоді я спіймав кайф. Пішов на тест-драйв - проіхався коло від салону на Почайній по Подолу - не зрозумів як на ньому вищє 100 можна їхати, і як наші камікадзе на них шашковати можуть - не тормозить, кермо повернеш і поки він поверне можна на пенсію вийти.
От для цих випадків і придумали кроссовер: - і на рибалку толком не поїдеш - але і не пошашкуєш Тобто - більше часу проведеш з сім'єю і цілішим будеш )
Murzik2.0 16.10.2023 11:59 пишет: По Прадіку моі враження - іздили на рибалку на Прадо 2006 року, по бездоріжжю це комфортний танк і тоді я спіймав кайф. Пішов на тест-драйв - проіхався коло від салону на Почайній по Подолу - не зрозумів як на ньому вищє 100 можна їхати, і як наші камікадзе на них шашковати можуть - не тормозить, кермо повернеш і поки він поверне можна на пенсію вийти.
От для цих випадків і придумали кроссовер: - і на рибалку толком не поїдеш - але і не пошашкуєш
На Тігуані пошашковати легко, а ось на рибалку мені його шкода)
Всім привіт, ну шо... до відзенья октавія (7.5 років і 156ккм), вітам новий самохуд, нова забавка)) Вчора забрав з Варшави, ще покатався біля Кракова, лічник вже перетнув 400км. Крч кажучи 45tfsi, 265ps,кватра ультра, колір дайтона грей перл, повний фарш без матриці и бенга, все інше фактично є.. фаркоп, дах з люком, запаска, повний С лайн з усіма пакетами електроніки, подвійні вікна спереду, червона прострочка салону ауді спорт, шкіра на дверях, блек пакет, підігрів керма і тд. Нормально їде в динамік режимі, підвіска збс, нажорсткіший с лайн без регуляціі...
є проблема, в середнині дуже тихо.. дуже... на 170 тихіше ніж в октаві на 130-140, так здається, тому їхати повільно тяжко. Обкатка ще, давав до 4000 і до 170кмч, поки не вийопувався. Середній 9л зараз. Найважніше, все що хотів - отримав. Посадка, керованість... запас по коням і норм гальма)) Нажаль колір не вибирав, бо люблю яскраві машини... Авто з -19% знижкою з оферти stock clearance, чудом відірвав бо хлопчику не дали кредит і я забрав одразу. 5 років гарантії.. але стейджик буде пізніше поки так... можете лошить)