Камраде, зважаючи на те що ти виїзний, ти б не піддакував
Я виїзний, але на відміну від баварсько-краківсько-омериканських відписувачів сидів в калідорі квартири на Борщазі в ніч з суботи на неділю.
Тільки не треба зараз розказувати, що швидкі машини можна брати лише тим, хто залишився в Україні. Або засуджувати тих, хто виїхав і вивіз свої багатодітні родини. У мене була думка виїхати одразу після вибору нашим мудрим народом найвеличнішого. Війна її лише підсилила.
Ну як би тут не тільки із-за кордону люди пишуть якщо що
Я думаю, що він мав на увазі останні декілька постів, але хай сам це прокоментує
Ну так із-за кордону тут пише Cypriot у якого троє дітей і maxcrdi, який там давно. Дротохід на інваліді тут лише Васюня. Але він він ітак на старому відрі намагається прибитися до цікавих тачок. Тож нічого крім жалю не викликає
Ну так із-за кордону тут пише Cypriot у якого троє дітей і maxcrdi, який там давно. Дротохід на інваліді тут лише Васюня. Але він він ітак на старому відрі намагається прибитися до цікавих тачок. Тож нічого крім жалю не викликає
У мене в підпорядкуванні було декілька людей з 3+ дітьми, і нічо. Законність дротохідства не виправдовує позерства поза дротом. Звісно за кордоном тяжко-важко, і аборигени не розуміють оцих пи"достраждань за "ах%єнними дисками", але завжди можна повернутися і понтуватися у сержантському/офіцерському колі, наприклад. Або може пощастить і держава про тебе не згадає
Ну як би тут не тільки із-за кордону люди пишуть якщо що
Я думаю, що він мав на увазі останні декілька постів, але хай сам це прокоментує
Ти їздиш на кросовку, що ти взагалі знаєш про цікаві тачки?)
Фу, піду, мабуть. Щось задофіга вже токсичності від пересічних диванних вояк.
Ти їздиш на кросовку, що ти взагалі знаєш про цікаві тачки?)
Каже чєл, що їздив на форд мондео 2005 до цього року, а потім пересів на 6-річного корча. Дійсно, що можна знати за цікаві тачкі? У вас корона доступ кисню в межушний ганглій перетискає
Деградація суспільства на прикладі окремо взятої теми ))) Перехід на особистості, інфантильність і повна відсутність логічних зв'язкіу: "а в мене червоний трактор з великими колесами", "а в тебе помало їде", "а мій тато вобше міліціонер" )))
Манита71 27.11.2023 21:41 пишет: Я виїзний, але на відміну від баварсько-краківсько-омериканських відписувачів сидів в калідорі квартири на Борщазі в ніч з суботи на неділю.
Це якийсь подвіг, що надає якісь моральні переваги, чи, бодай, щось десь якось змінює на краще?
Sashok_Accent 28.11.2023 10:24 пишет: бляха ви можете не перетворювати останню автомобільну тему на автофорумі на політичку і вияснення хто більше патріот?
та да, тут на форуме всего штук 5 человек на неовощах пишут, и ща буду за цвет штанов пояснять
Sashok_Accent 28.11.2023 10:24 пишет: бляха ви можете не перетворювати останню автомобільну тему на автофорумі на політичку і вияснення хто більше патріот?
та да, тут на форуме всего штук 5 человек на неовощах пишут, и ща буду за цвет штанов пояснять
я так понял отчет о обкатке авдюхи не писать и фотки не выставлять, а то это затрагивает чуВства тех кто под обстрелами в рестораны в Киеве ходит? ничего смешного... просто цЫрк какой-то
я так понял отчет о обкатке авдюхи не писать и фотки не выставлять, а то это затрагивает чуВства тех кто под обстрелами в рестораны в Киеве ходит? ничего смешного... просто цЫрк какой-то