boyko_s 05.05.2025 18:43 пишет: Обратно я выехал в 10 вечера, и на КП на Одесской площади так же через 4 часа, потому что те же сужения были пустые, и я прошел их все на скорости 120-130.
Я правильно зрозумів, що ви стартанули десь в Одесі, якійсь час витратили на те, щоб проїхати місто (якій саме час, до речі?) та здолати решту відстані до Києва через всі ремонти та роздовбані ділянки (станом на 2021 рік), недобудований міст через Хажджибей, ДАІ-шні пости, де висять знаки '40', за 4 години?
Да, именно так. Но я до участков с ремонтами топил при любой же возможности 180+, иначе бы таки не успел. Раздолбанных участков настолько, чтобы нельзя было проехать на "Фокусе" на скорости 140-150, я вообще не помню, чтобы были, а я, слава богу, в Приморское Килийского района отъездил на отдых с 2014 года, раза 4. Мост через Хаджибей был практически пустой, я вообще активно использую ту фишку, что большинство народа не любит ездить по ночам, поэтому трафик существенно уменьшается, так что мне и не особо часто приходилось тормозить.
И да, уже был когда-то холивар, так что, предвосхищая: Фокус с двигателем PNDA (фазорегуляторы на впуске и выпуске, 125 сил), 180+ ехал без проблем, и не в районе отсечки (обороты были где-то 4200-4300), уже обсуждали в этом топике с годик назад. Хорошо, что жена в это время спала, она, обычно, если еду больше 170 км/ч, начинает рефлексировать.
В 2013 році Від кп до кп Одеса-Київ легко доїхав на круїзі 130 км. Меньше 4х годин, виїхав в 22,00, не зупинявся, тільки на кп скидував до 60 , дорога була вільна, по дорозі, в районі Умані обігнало тільки одне авто, бмв лохматих годів, потім під Києвом воно знову мне обігнало , так летів шо прийшлося йому дозаправлятися.
Київ-Львів і Львів-Київ, не поспішаючи 130-140+-, стабільно 5,5 годин. Дубно-Львів неможливо їхати швидко і безпечно.
ivatuning 05.05.2025 23:44 пишет: В 2013 році Від кп до кп Одеса-Київ легко доїхав на круїзі 130 км. Меньше 4х годин
Пардон, про "менше 4 годин" і навіть "менше 3.5 годин" вже було. Треба "проїхати" менше ніж за 3 години десь так у 2020-2021 роках, та обов'язково щоб тримати 190+ (бо 180+ теж вже було)
В ответ на: Київ-Львів і Львів-Київ, не поспішаючи 130-140+-, стабільно 5,5 годин.
Тобто, середня - менше 100. На тлі свіжих трасових звитяг, це якось зовсім сумно, без вогника.
Да, именно так. Но я до участков с ремонтами топил при любой же возможности 180+
Ага, значить на Лансере "топили" 160 та дісталися Києва за 3.5 години, а на Фокусі - 180+ та здолали ту ж відстань за 4 години. Це - прекрасно!
Ну так когда я ехал на "Лансере", не было ни ремонтов дороги, ни камер, только КП, и то не все работали, да и трафик ночной был меньше.
А в 2021м, между Жашковым и Белой, было несколько участков с ремонтом и перекрытыми полосами. Я, собственно, и влупил больше обычного своего "крейсера" именно для того, чтобы компенсировать потери времени на этих участках, поскольку на пути в Одессу потерял на них часа 2, кто ж знал, что они будут практически пустые, я и не рассчитывал так быстро доехать. И да, я тут внимательно посчитал время от рождения ребенка, и таки уточнил, что с Одессы на Лансере я ехал в 2008м году, а не в 2009м. Тогда малому стукнуло уже полтора года, и мы впервые вывезли его на море, в Каролино-Бугаз. И вообще, мне надоело доказывать Вам, что я не только не верблюд, но даже и не Гималайский. Предлагаю на этой мажорной ноте данный флуд закончить.
Ну так когда я ехал на "Лансере", не было ни ремонтов дороги, ни камер, только КП, и то не все работали, да и трафик ночной был меньше.
Замість ремонтів в 2008-2009 роках на одеській трасі були ділянки з жахливим станом покриття. Саме для "прольоту" на Лансері на 160 вночі. Вірю! (майже)
Взагалі не зрозуміло, до чого тут якісь миттєві показники вашого спідометру. Почитайте вже нарешті, що таке середня швидкість.
Що таке середня швидкість мені добре зрозуміло Я вказував швидкість по спідометру і чого вирішили, що це миттєві показники
Тому що спідометр показує саме миттєве значення швидкості. Суто з цікавості, а ви вважаєте, що бачите на спідометрі що?
В ответ на: ...
Що таке середня швидкість мені добре зрозуміло Я вказував швидкість по спідометру і чого вирішили, що це миттєві показники
Тому що спідометр показує саме миттєве значення швидкості. Суто з цікавості, а ви вважаєте, що бачите на спідометрі що?
В ответ на: миттєві показники авто показує тільки по витраті палива і то якщо мені це цікаво
Швидкість руху автомобіля з включеним круїзом на 130 це миттєві показники, якщо так іхати 2 години? Якщо хтось буде їхати 160 і за дві години долетить до Рівного, а потім за 500 метрів від таблички Рівне на Сокарі буде пити дві години каву? Яка буде середня швидкість по одометру при заїзді в місто і яка буде середня швидкість км/годин?
всі вже дістали і помірялися? вже і Одеську трасу притягли. На Одеській можна робити високу швидкість середню, бо вона і широка, і всюди чотирирядна, і там чомусь культура "звали з лівого ряду" краще працює ніжна Київ-Чоп. Тому на Одеській зробити як на скріні, можна. На Київ-Чоп втримати таку середню - слабореально. Я би сказав що нереально, але зараз виявиться, що хтось на 911 вночі в ковід робив
о знайшов ось це Ужгород-Київ. Сам в машині. По дорозі ТУДИ - було трохи швидше, але у мене нема окремого скріншоту. Є тільки повний маршрут. Але ось, Ужгород-Київ. І я не вірю в середню більше 110 на цьому маршруті, аж ніяк.
Швидкість руху автомобіля з включеним круїзом на 130 це миттєві показники, якщо так іхати 2 години? Якщо хтось буде їхати 160 і за дві години долетить до Рівного, а потім за 500 метрів від таблички Рівне на Сокарі буде пити дві години каву? Яка буде середня швидкість по одометру при заїзді в місто і яка буде середня швидкість км/годин?
Я раджу вам поцікавитись, що таке спідометр (про якій йшлося), що таке одометр, що таке бортовий комп, який звітує вам про поїздку.
Дехто плутає індивідуальне і загальне. Не мені тобі розповідати із досвідом по ойропі Потужний мотор - одна із складових високої середньої, але не достатня Швидка черепашка (Фура/автодім/повільне авто) йде на випередження іншого із різницею швидкості у пару км (і відповідно ти їдеш 85-95 пару хвилин) або ремонт - і до ( | ) ті 300к.с. під капотом особисто отримумвав середню 100 на ділянці у 103км на 68 сильному моторі о 4 ранку на напівпорожній трасі по 2 смуги у кожний бік. з 3-5 км на кожному кінці для заїзду/виїзду в село/місто (30-50км/год) При цьому те афто фізично більше 147 їхати не може (це із горки та вітрі в спину, і больше 130 її розганяти десь хвилину-півтори) У той же час ділянки у ойропі під 1000 км - 100+ при максимальних 130-140. і там же 82 при 160-180 (добіса івтівок, аварія із перекриттям і ремонт дороги). Вже мовчу про позапланові пісстопи для пасажирів, особливо старих чи малих.
Allodin 06.05.2025 11:18 пишет: Дехто плутає індивідуальне і загальне. Не мені тобі розповідати із досвідом по ойропі Потужний мотор - одна із складових високої середньої, але не достатня Швидка черепашка (Фура/автодім/повільне авто) йде на випередження іншого із різницею швидкості у пару км (і відповідно ти їдеш 85-95 пару хвилин) або ремонт - і до ( | ) ті 300к.с. під капотом особисто отримумвав середню 100 на ділянці у 103км на 68 сильному моторі о 4 ранку на напівпорожній трасі по 2 смуги у кожний бік. з 3-5 км на кожному кінці для заїзду/виїзду в село/місто (30-50км/год) При цьому те афто фізично більше 147 їхати не може (це із горки та вітрі в спину, і больше 130 її розганяти десь хвилину-півтори) У той же час ділянки у ойропі під 1000 км - 100+ при максимальних 130-140. і там же 82 при 160-180 (добіса івтівок, аварія із перекриттям і ремонт дороги). Вже мовчу про позапланові пісстопи для пасажирів, особливо старих чи малих.
Ми з тобою говоримо про одне й те саме. Зробити середню сто, на відрізку в сто км - можна на чому завгодно. Зробити середню сто на 800 км важко навіть на потужному авто. Зробити середню 130 на 800 км майже нереально, хай у тебе хоч Бугатті Вейрон.
Sashok_Accent 06.05.2025 09:04 пишет: Тому на Одеській зробити як на скріні, можна.
В 180 виставлену на круїзі та 135 середню вірю - абсолютно реалістичні цифри.
Це для тих хто думає, що середня 130, це тримати 130 на спідометрі
Ну это только в идеальных условиях: пустая дорога, никаких тебе КП, светофоров и выезжающих на обгон фур - голая теория. На практике так не бывает, высокая средняя режется почти моментально, достаточно на полминуты сбросить скорость до сотни, а вот восстанавливается о-о-очень долго.