А пропускной способности стоковых впускного и выпускного трактов хватит? По идее, их бы тоже стоило поменять.
це ж ст1, по залізу нема змін. На мій погляд ст1 та сама золота середина, вкладання у впуск\випуск не виправдовують себе - треба потужніше, то просто треба інший двигун.
Ті хто роблять ст2 і далі, то вже не про раціональність, це хобі.
Теж до цього прийшов. Випуск можна підкинути заради звуку, але саме ст1 - топ, як по грошам, так і по надійності.
У мене рестайл. Я її шити не буду, немає сенсу, більше потужності мені тут не треба. Якщо колись захочу, то перед тим треба мінімум диски-шини (хоча б 245-275) і гальма. Щось нормальне, без колхозу, десь 7-8к баксів. Далі сама прошивка ще десь тисяча-півтори, залежно від того скільки з блоком мороки. Ітого, майже 10к баксів за плюс 100 сил, нема сенсу. Як ти М340 не прошивай, вона М3 не стане. Тому простіше відразу на М3 дивитись і не страждати дурницями.
А пропускной способности стоковых впускного и выпускного трактов хватит? По идее, их бы тоже стоило поменять.
це ж ст1, по залізу нема змін. На мій погляд ст1 та сама золота середина, вкладання у впуск\випуск не виправдовують себе - треба потужніше, то просто треба інший двигун.
IMHO, как минимум, придется свечи на более холодные менять. И что будет с ресурсом турбины - вопрос, IMHO, открытый. Хотя, я данный вопрос пока пристально не изучал.
Мабуть "тупиє амеріканци" не знають, що етельований бензин в них заборонили ще в минулому тисячолітті
так на твоїй фотографії якраз неетильований і дизель. Етильований бензин давним давно неможливо купити на заправках в цивілізованому світі. В Америці на цю тему є цікава закавика, там же ж багато малої авіації, в тому числі досить старих літачків. І в цих старих літачках двигуни розраховані саме на етильований бензин, я не знаю, в чому проблема залити неетильований, але натрапляв на англомовних форумах що це прям задачка із зірочкою
IMHO, как минимум, придется свечи на более холодные менять. И что будет с ресурсом турбины - вопрос, IMHO, открытый. Хотя, я данный вопрос пока пристально не изучал.
нічого непотрібно змінювати. З ст1 зазвичай йде корекція термоменеджемнту - у мене на 350 силах масло після навалу до 110, і швидко падає 98-100. На сток без всякого навалу буде 110+, бо так на 0.1% краще для екології. Також сток карти схильні робити більш бідну суміш (знов таки заради екології), що дає більшу ймовірність детону + вищу температуру випуску.
Як мінімум для вагів, ст1 може ресурс не зменшити а збільшити, особливо якщо лайтовий low torque (під 95). Звісно все залежить від експлуатації, якщо їзда нонстоп газвпалас, то трохи зменшить. В моєму випадку, такий режим технічно неможливий - передній привод до 100 не дає вийти на 100% буст, а після 100 - це лічені секунди бо куди ж далі давити. Раз в рік можна на автобані під мюнхеном протиснути на 10-11 секунд для 100-200
pacak 16.05.2025 11:18 пишет: В моєму випадку, такий режим технічно неможливий - передній привод до 100 не дає вийти на 100% буст, а після 100 - це лічені секунди бо куди ж далі давити. Раз в рік можна на автобані під мюнхеном протиснути на 10-11 секунд для 100-200
Не хоч на щось інше поміняти, що дасть можливість реалізувати потужність?
boyko_s 15.05.2025 23:42 пишет: IMHO, как минимум, придется свечи на более холодные менять. И что будет с ресурсом турбины - вопрос, IMHO, открытый. Хотя, я данный вопрос пока пристально не изучал.
Та нічого не буде. По цьому двигуну інфи більш ніж достатньо, ти не перший і не останній. У мене друг на 1.5 (DADA) чіпованому катає, поки тільки рік, але також все ок.
А хтось щось чув за 2.0 tsi 204 к.с., що ставиться у нас на на новий пассат і фейсліфтингову октавію? Він настільки новий, що в гуглі мені мало що вдалося знайти?
Vladocaster 16.05.2025 13:57 пишет: А хтось щось чув за 2.0 tsi 204 к.с., що ставиться у нас на на новий пассат і фейсліфтингову октавію? Він настільки новий, що в гуглі мені мало що вдалося знайти?
А шо про нього чути. Одна з варіації 2.0TSI Gen4 Блок класичний. Так виглядає, що сажовик є. А подвійного впорскування (MPI+безпосереднє) немає, ну принаймні в брошурі пишуть тільки про безпосереднє...
нічого непотрібно змінювати. З ст1 зазвичай йде корекція термоменеджемнту - у мене на 350 силах масло після навалу до 110, і швидко падає 98-100. На сток без всякого навалу буде 110+, бо так на 0.1% краще для екології. Також сток карти схильні робити більш бідну суміш (знов таки заради екології), що дає більшу ймовірність детону + вищу температуру випуску.
Як мінімум для вагів, ст1 може ресурс не зменшити а збільшити, особливо якщо лайтовий low torque (під 95). Звісно все залежить від експлуатації, якщо їзда нонстоп газвпалас, то трохи зменшить. В моєму випадку, такий режим технічно неможливий - передній привод до 100 не дає вийти на 100% буст, а після 100 - це лічені секунди бо куди ж далі давити. Раз в рік можна на автобані під мюнхеном протиснути на 10-11 секунд для 100-200
Благодарю за разъяснение. Если доживем до конца гарантии, то стукнусь в личку за адресом приличной конторы. Пока таки попытаюсь поискать статистику, у кацапов нашел, но на 40-50 тыс. максимум, а интересен 100 тыс+
раніше багато прошивались на VTG, а може і зараз так в мене ще попереднім власником зроблено ст1 під 95, але коробка не шилась (у гті не так багато потужності прям ). літом просто 100го заливаю півбаку шоп веселіше було -- апсалютлі нормально їздиш і зимою і літом.
-->