Ого, щось довгувато ніби... Вже ж ніби в порту була? Чи я щось сплутав?
Така реальність) Надіюсь, наступного тижня вже буде. 7 місць?
Ясно. Скільки часу від аукціону пройшло вже? Тільки так) В мене і в Кодіакові 7 було) Без 7-ми навіть не розглядав наступне сімейне авто. До речі, в нас офіційні 2,0 лише з 7 місцями, що непоганий такий бонус.
Ого, щось довгувато ніби... Вже ж ніби в порту була? Чи я щось сплутав?
Така реальність) Надіюсь, наступного тижня вже буде. 7 місць?
Ясно. Скільки часу від аукціону пройшло вже? Тільки так) В мене і в Кодіакові 7 було) Без 7-ми навіть не розглядав наступне сімейне авто. До речі, в нас офіційні 2,0 лише з 7 місцями, що непоганий такий бонус.
Майже 4 місяці) Спочатку в порту США були затримки - тепер в Литві...
Фарбовані зручніше, ІМХО. Пофарбував і все. Пластик тільки міняти. Хоча на кросах виглядає дійсно непогано. Особливо якщо обробити, щоб чорненький матовий красивий був.
Paulskit 02.06.2025 13:17 пишет: Фарбовані зручніше, ІМХО. Пофарбував і все. Пластик тільки міняти. Хоча на кросах виглядає дійсно непогано. Особливо якщо обробити, щоб чорненький матовий красивий був.
Нз, нефарбоване якщо легенько зачепити - то буде видно тільки якщо придивлятись. Фарбоване часто в такому випадку вже в очі кидається.
Paulskit 02.06.2025 13:17 пишет: Фарбовані зручніше, ІМХО. Пофарбував і все. Пластик тільки міняти. Хоча на кросах виглядає дійсно непогано. Особливо якщо обробити, щоб чорненький матовий красивий був.
Нз, нефарбоване якщо легенько зачепити - то буде видно тільки якщо придивлятись. Фарбоване часто в такому випадку вже в очі кидається.
якщо виробник не "здогадався" його в глянець зробити але взагалі погоджусь, що нефарбований все ж набагато практичніший при подряпинах, бо на цьому шару фарби немає і продерти його до грунту неможливо. Але якщо вже деталь тріснута або поламана, то її тільки міняти, склеїти та пофарбувати не вийде.
Залежить від якості лаку На фото притерта дверка і поріг. Я навіть камерою зловити нормально не міг толком. Видно було тільки на ідеально чистому авто ближче ніж з метру. Якби не тріщина на внутрішньому ребрі, то поліровка і як нова.
З пластиком важче, подряпини на ньому видно, обробляй - не обробляй, все одно видно. І нічого зробити вже не можна, тільки міняти, полірування протипоказане.
Напевно, тут вибір буде залежати від твоєї толерантності до подряпин. Я звик, що авто завжди в ідеальному стані, то міняти той пластик набридало.
Напевно, тут вибір буде залежати від твоєї толерантності до подряпин. Я звик, що авто завжди в ідеальному стані, то міняти той пластик набридало.
так, про толерантність згоден, але ще й від: - умов експлуатації, бо коли у дружини була мазда3 (низька з довгим дзьобом), то перші пару років я заморочувався з фарбуванням та поліровкою бамперів, а потім вже це мені набридло і продалась вона подерта по колу бо толерантність в мене різко підвищилась, коли я зрозумів, що це нескінчений процес. На МГ де якраз нижня частина нефарбована по колу та накладки на дверях, поки що все як с заводу. - якості нефарбованого пластику (не в сенсі поганий, чи хороший, а від його структури). Наприклад, субарівські обвіси мають більш виражену гумову складову, ніж більш жорсткі пластикові у МГ.
так, про толерантність згоден, але ще й від: - умов експлуатації, бо коли у дружини була мазда3 (низька з довгим дзьобом), то перші пару років я заморочувався з фарбуванням та поліровкою бамперів, а потім вже це мені набридло і продалась вона подерта по колу бо толерантність в мене різко підвищилась, коли я зрозумів, що це нескінчений процес. На МГ де якраз нижня частина нефарбована по колу та накладки на дверях, поки що все як с заводу. - якості нефарбованого пластику (не в сенсі поганий, чи хороший, а від його структури). Наприклад, субарівські обвіси мають більш виражену гумову складову, ніж більш жорсткі пластикові у МГ.
На Фокусе были черные пластиковые пороги, никогда не заморачивался на их состояния. Равно как и на следы от ударов дверками о дверки на парковках супермаркетов. Такое принимать близко к сердцу - будешь жить на полировке.
в мене навіть гольф застрахований в каско. звісно його постійно довбають дверками, дряпають бампери, прилітають камінці в капот і бампер. в страховій фіксую кожну дрібницю, але виплат не вимагаю. ібо "нєбіт-нєкрашен", хоч і з слідами експлуатації))