Напевно, тут вибір буде залежати від твоєї толерантності до подряпин. Я звик, що авто завжди в ідеальному стані, то міняти той пластик набридало.
в мене навіть гольф застрахований в каско. звісно його постійно довбають дверками, дряпають бампери, прилітають камінці в капот і бампер. в страховій фіксую кожну дрібницю, але виплат не вимагаю. ібо "нєбіт-нєкрашен", хоч і з слідами експлуатації))
прикольное решение, зачем тогда страховка? Хотя зачем она в принципе на авто 9 лет отроду, но тут у каждого свои тараканы, есть любители...
Мені, до речі теж Гарний крок в сторону "менше переживати за бампера"
100%. І не тільки бампера, а і пороги, арки коліс (на Кодіакові раз завтикав, то зацінив), навіть двері при відчинені, які торкаються стін/сусідніх авто чорним пластиком. Але і візуально мені ці обвіси заходять, якщо що)
прикольное решение, зачем тогда страховка? Хотя зачем она в принципе на авто 9 лет отроду, но тут у каждого свои тараканы, есть любители...
Ну, когда мы жене купили 5-летнюю Фабию, то мы ее тоже все время страховали. До тоталки Я Фокус за 10 лет владения не страховал ни разу. И продал небитнекрашен.
но тут у каждого свои тараканы, есть любители...
Малярка одинаково стоит, что для нового авто, что для 9-летнего.
Фарбовані зручніше, ІМХО. Пофарбував і все. Пластик тільки міняти. Хоча на кросах виглядає дійсно непогано. Особливо якщо обробити, щоб чорненький матовий красивий був.
Власний приклад: ще на Кодіакові тупо завтикав, виїжджаючи задом з парковки на дорогу поруч з металічним стовбом освітлення. Вся увага була на проїжджу частину, а стовп якось тупо випав із зони уваги, і я здаючи назад почав викручувати кермо, ніби ніякого стовпа в не було. А він був) Почувши неприємний звук притирання лівої передньої арки до стовпа я зупинився, побачивши що тупо влетів на рівному місці… Аж примружився чк виходив дивитися… І яке ж було моє здивування коли я не побачив ніякої пошкодженої фарби, а лише контакт пластиком. Ще більше здивування було коли я намагався знайти царапини на пластику як відʼїхав - їх тупо не було… Ось так відбувся простим переляком)
...
Ну супер, вітаю! Але фотки все одно треба.
Дякую! Можем перетнутися, як цікаво, в так така точно як в конфігові)
Якщо даси прокатитись Q7 тільки на 3.0 дизелі катав.
Глянь особисті
Фарбовані зручніше, ІМХО. Пофарбував і все. Пластик тільки міняти. Хоча на кросах виглядає дійсно непогано. Особливо якщо обробити, щоб чорненький матовий красивий був.
Нз, нефарбоване якщо легенько зачепити - то буде видно тільки якщо придивлятись. Фарбоване часто в такому випадку вже в очі кидається.
Якби в моєму прикладі з притиранням була фарба - було б до пластику… А так на пластику тупо нічого не було видно. Може якби під збільшувальним склом дивився, то щось би побачив)
Дуже рекомендую для зовнішнього пластику Koch PSS. Всі свої авто (де той пластик був) ним обробляв, неймовірно крутий засіб
А який тобі плюс від «нє біт не крашен», якщо за каско ти платиш, але не користуєшся і ще й машина покоцана
Стьокла міняю, бампери фарбую. Ну й мало що може статися більш серйозне. Сколи фарбувати не вважаю за потрібне.
Напевно, тут вибір буде залежати від твоєї толерантності до подряпин. Я звик, що авто завжди в ідеальному стані, то міняти той пластик набридало.
в мене навіть гольф застрахований в каско. звісно його постійно довбають дверками, дряпають бампери, прилітають камінці в капот і бампер. в страховій фіксую кожну дрібницю, але виплат не вимагаю. ібо "нєбіт-нєкрашен", хоч і з слідами експлуатації))
розвертався, не помітив стовпчик: фарбування бамперу, заміна решітки в ньому і двох хромованих молдингів. півтора роки каско відбилося. камінець в скло - 8 місяців відбилося. а коли страхова платить тобі на СТО - ще й на ремонті власної тачки заробляєш
тут питання в тому чи дійсно на бак 52 літра можна залити +12л в горловину (загалом 64), чи то проблема в пістолетах, що не доливають до номінала. І перше твердження в мене викликає сумнів.
Отак це виглядає практично. Певен, що ще літрів 5 в баці є
Так вона заливається: зліва - відстріл пістоля, праворуч - під пробку
тут питання в тому чи дійсно на бак 52 літра можна залити +12л в горловину (загалом 64), чи то проблема в пістолетах, що не доливають до номінала. І перше твердження в мене викликає сумнів.
тобто можна десь +10% розраховувати, якщо під пробку.
у відсотках - +20%, в літрах - +10
у відсотках - +20%, в літрах - +10
в мене якось по іншому математика виходить: 5 в баку + 54 заправлено під горло = 59 (якщо не намахали сильно при заправці), ділимо на номінальну ємність 52 л, то виходить 59/52, ну десь 13% або 7л максимум. Чи я десь не ту цифру взяв?
Маю на увазі: тачка пише, шо влізе 45, а наштовхуємо 45+20%=54
Цей показник у ВАГа дуже-дуже приблизний, з точністю + 5-7 літрів. В інших виробників я такого показника взагалі не зустрічав. А от після відстрілу пістолета, в мене зазавичай не більше 2 літрів влазить додатково.
Цей показник у ВАГа дуже-дуже приблизний, з точністю + 5-7 літрів. В інших виробників я такого показника взагалі не зустрічав. А от після відстрілу пістолета, в мене зазавичай не більше 2 літрів влазить додатково.
Залишок в баці він кратний 5л, жодного разу на нього не орієнтувався.
Схоже вагофахівці і бак кроїли з ваголінійками)))
Ні, ну розумію пару літрів, но 12 літрів на баці в 50 - то точність палати мір та ваг))
сьодні спробував на Лєоні: 7 літрів після відстрілу увійшло точно. Можливо б було більше, але оплачений депозит скінчився. І льється менш жваво, ніж у Гольф))
Шось я такий тред пропустив.. систему вентиляції парів палива хоч раз хтось розглядав? Кажу, бо мав свого часу проблеми із баком на елці - і зачепив огляд тої системи Гугліть EVAP Туди потихеньку мона чорта запнути, але, як то кажуть - а нахіба? Пістоль відстрелив - поїхали. Хіба шо мета - максимально скоротити час на заправки/збільшити відстань Але це ну хай 250км+ (при 5л/100км, щє спробуй таке зробити ) ну і для всіх наливаних - при сильному напорі - утворюється піна, яка закриває клапан пістоля (відстрілює). тому - маємо декілька параметрів при заправці до повного. Для практичного максимуму - останні літрів 10-20 - лити із мінімальним напором.